NFL REJSER

Tag med på en NFL-rejse til USA, England eller Tyskland og oplev hele NFL showet live på stadion. Få en uforglemmelig NFL-weekend i London eller München, eller hvad med en NFL-rejse til USA? Football Travel og Gul Klud har det hele.

Hero image

Forestil dig at:

Mærke
adrenalinen pumpe, når du
træder
ind på stadionområdet og mærker den elektriske stemning fra tusindvis af fans.

Deltage i tailgate-fester, hvor du kan spise lækker mad, lytte til musik, kaste en bold og møde andre dedikerede fans.

Opleve den ubeskrivelige spænding, når stadion fyldes med jubel og forventning under nationalsangen.

Være en del af den intense atmosfære, når spillerne kaster sig ud i hårde tacklinger eller scorer spektakulære touchdowns.

Fejre sejren med tusindvis af andre fans i fredelig stemning, uanset om I holder med det samme hold.

NFL-rejser med Footballtravel.dk og Gul Klud:

Eksperter i NFL-rejser: Vores eksperter har over 20 års erfaring med at arrangere NFL-ture til både USA og Europa.

Unik oplevelse med Claus og Jesper Elming: Rejs med Gul Klud og få en uforglemmelig rejse med Claus og Jesper Elming som guider.

Danske rejseledere og NFL-eksperter: Vi har altid en dansk rejseleder og en NFL-ekspert med på turene, så du er sikker på en tryg og informativ oplevelse.

Uforglemmelige minder: Få en uforglemmelig rejse med NFL football, følelser og fællesskab, som du vil huske for livet.

Tag med os på en uforglemmelig NFL-rejse og få den ultimative sportsoplevelse!

München - Allianz Arena: Carolina Panthers

Tilmeld dig her, hvis du ønsker information så snart pakkerne til kampen i München går i salg.

NFL
har allerede offentliggjort, at Carolina Panthers får en hjemmekamp på Allianz Arena i 2024. Og måske bliver det mod Arizona Cardinals med danske Hjalte Froholdt.

Der er en helt utrolig begejstring for de tyske NFL-kampe, så du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil se kampen på Allianz Arena. Vi ved ikke endnu, hvor mange billetter, vi kan skaffe, så det er først til mølle.

I forbindelse med Super Bowl offentliggjorde NFL, at Panthers skal spille én af deres hjemmekampe på Bayern Münchens normale hjemmebane i efteråret. Vi ved i start maj helt præcis, hvem de skal møde.

Men book allerede din billet nu, hvis du vil opleve en af sportens unge superstjerner i form af quarterback Bryce Young, og være på plads i München, når NFL for blot anden gang indtager Allianz Arena.

Block image
Block image

London - Wembley: Jacksonville Jaguars

NFL har allerede offentliggjort, at Jacksonville Jaguars vender tilbage til London og Wembley i 2024. Og det kunne faktisk blive mod New England Patriots.

Jaguars er efterhånden blevet fast inventar i London. I år skal de spille for 11. år i træk i den engelske hovedstad og igen er de tilbage på Wembley, som de nærmest har gjort til deres britiske hjemmebane.

Modstander og dato bliver offentliggjort i løbet af foråret og allersenest, når NFLs kampprogram kommer ud i begyndelsen af maj.

Så book din billet allerede nu, hvis du være sikker på, at opleve Trevor Lawrence og Jaguars på Wembley til efteråret.

London - Tottenham Hotspur Stadium: Chicago Bears

NFL har allerede offentliggjort, at Chicago Bears vender tilbage til London og Tottenham Hotspur Stadium i 2024. Og det bliver med Caleb Williams som quarterback.

Chicago Bears åbnede NFLs samarbejde med Tottenham Hotspur Stadium i 2019 i en kamp mod Oakland Raiders. Nu er Bears tilbage, og så mangler vi kun at finde ud af, hvem de skal møde.
Modstander og dato bliver offentliggjort i løbet af foråret og allersenest, når NFLs kampprogram kommer ud i midt maj.

Til gengæld ved vi, at du får mulighed for at opleve NFLs næste store stjerne på tæt hold, når dette års nr. 1 draft pick quarterback Caleb Williams løber ind på grønsværen.
Så book din billet allerede nu, hvis du vil være sikker på, at opleve NFLs nye stjernefrø på Tottenham Hotspur Stadium til efteråret.

Block image
Block image

London - Tottenham Hotspur Stadium: Minnesota Vikings

NFL har allerede offentliggjort, at Minnesota Vikings vender tilbage til London og Tottenham Hotspur Stadium i 2024.

Minnesota Vikings skal spille sin fjerde kamp i London i den kommende sæson, og har som det eneste af NFLs 32 mandskaber vundet på tre forskellige forskellige baner i den engelske hovedstad. Nu får de muligheden for at fortsætte succesen, når de skal spille på Tottenham Hotspur Stadium, hvor de så sent som forrige år besejrede New Orleans Saints i en vild kamp.

Vikings kommer med superstjernen Justin Jefferson, der får sig en ny quarterback i den kommende sæson.

Modstander og dato bliver offentliggjort i løbet af foråret og allersenest, når NFLs kampprogram kommer ud i begyndelsen af maj.
Så book din billet allerede nu, hvis du vil være sikker på, at opleve en af NFLs bedste receivere på Tottenham Hotspur Stadium til efteråret.

Drømmer du om en NFL-rejse?

Så tøv ikke med at kontakte os eller tilmelde dig vores nyhesbrev!