Rejs og se Bundesliga

Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Tyskland spille imod hinanden i Bundesliga, 2. Bundesliga, Champions League og Europa League.
Hos kan du købe fodboldrejser til Tyskland med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Tyskland med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden.

  • Bundesliga
  • 2. Bundesliga

Dortmund – RB Leipzig

3.495,00 kr.
8. – 10. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - RB Leipzig på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Bayern München

6.195,00 kr.
8. – 10. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayern München på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – Mönchengladbach

2.445,00 kr.
8. – 10. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Borussia Mönchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Borussia Mönchengladbach på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Stuttgart

2.645,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Stuttgart på Allianz Arena.

Dortmund – Mainz

2.495,00 kr.
18. – 20. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Mainz 05 på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach

3.195,00 kr.
19. – 21. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Mönchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Borussia Mönchengladbach på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Köln

1.995,00 kr.
19. – 21. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og FC Köln. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs FC Köln på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Hoffenheim

2.595,00 kr.
11. – 13. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Hoffenheim på Allianz Arena.

FC Bayern – Werder Bremen

2.845,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Werder Bremen på Allianz Arena.

Dortmund – Bochum

2.795,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs VFL Bochum på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – FSV Mainz

5.395,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Mainz 05 på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – SV Darmstadt

2.095,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Oplev 1. FC Union Berlin hjemme på Stadion An der Alten Försterei mod SV Darmstadt 98.

FC Bayern – Gladbach

3.395,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Borussia Münchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Münchengladbach på Allianz Arena.

Dortmund – Freiburg

2.895,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Freiburg på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – VFL Bochum

3.145,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs VFL Bochum på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – VFL Wolfsburg

2.145,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Wolfsburg på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – RB Leipzig

3.995,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs RB Leipzig på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim

2.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Hoffenheim på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – VFL Wolfsburg

3.145,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og VFL Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Wolfsburg på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Heidenheim

2.095,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Oplev 1. FC Union Berlin hjemme på Stadion An der Alten Försterei mod 1. FC Heidenheim 1846.

Union Berlin – Borussia Dortmund

3.345,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Dortmund på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Mainz

2.995,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Mainz 05 på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim

3.545,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim på Deutsche Bank Park.

Dortmund – Eintracht Frankfurt

3.095,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park.

Union Berlin – Werder Bremen

2.395,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Werder Bremen på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Borussia Dortmund

7.545,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – Union Berlin

3.545,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Union Berlin på Deutsche Bank Park.

Dortmund – Stuttgart

2.995,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Stuttgart på Signal Iduna Park.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldture til Tyskland

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Tyskland. Tyskland er uden tvivl en af de mest fodboldgale nationer i hele verden. Mange forbinder nok tysk fodbold med deres landshold, som er et af de mest succesfulde på verdensplan med bl.a. 4 verdensmesterskaber og 3 europamesterskaber. I mange år har Bundesligaen ud fra gennemsnit pr. kamp været den mest besøgte fodboldliga i hele verden, hvilket bl.a. bakkes op af et tilskuergennemsnit på 43.000 i sæsonen 2018/19. Dette gjorde Bundesligaen til den sportsliga i verden med det tredje højeste tilskuergennemsnit kun overgået af den amerikanske NFL og den indiske IPL.  

Spillemæssigt har Bundesligaen i de senere år gennemgået en rivende udvikling, hvilket især skyldes et generelt paradigmeskifte i europæisk fodbold, hvor den nye tyske spillestil med aggressivt genpres og lynhurtige kontrastød har erstattet den spanske tiki-taka og possesion-fodbold. Blandt trænerne som har eksporteret denne spillestil til resten af Europa med stor succes, er det værd at nævne bl.a. karismatiske Jürgen Klopp og temperamentsfulde Thomas Tuchel.      

En fodboldrejse til Tyskland er en ambition for mange fodboldfans. Tyskerne anses som nogle af de mest inkarnerede fodboldfans i Europa, måske endda i hele verden. Samlet set har Tyskland lidt over 31.000 fodboldklubber og over 7 mio. registrerede fodboldspillere, hvilket svarer til omkring 9% af den tyske befolkning.  

Tyskland er også et land med store kulturelle og politiske forskelle, hvilket bl.a. skyldes delingen af Tyskland i Vesttyskland og Østtyskland som følge af 2. Verdenskrig. De kulturelle og økonomiske forskelle mellem de forskellige klubber er blot med til at gøre de forskellige kampe endnu mere intense. Dette eksemplificeres bl.a. i kampen, også kaldet ”Der Klassiker”, mellem arbejderklubben fra minedistriktet Ruhr, Borussia Dortmund, og det rige fodboldflagskib fra den velhavende delstat Bayern, FC Bayern München. Desuden kan man opleve opgør med enorm intensitet grundet de politiske forskelle imellem både holdene og deres fanbaser, hvor det bl.a. er værd at nævne opgøret mellem den venstreorienterede kultklub fra Hamborg, FC St. Pauli og den højreorienterede østtyske klub Hansa Rostock.    

I Tyskland har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver uge. Tyske hold spiller altid med i de største europæiske klubturneringer som Champions League og Europa League. En fodboldrejse til Tyskland er en oplevelse for livet, hvor du vil opleve både fodboldglæde og fodboldkultur i sin sande form.  

Tjek Tysklands to største ligaer ud nedenfor. 

 Bundesliga 

Bundesligaen er den største liga i Tyskland (og blandt de største i hele verden). Her finder man de traditionsrige og glorværdige tophold som Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Hertha Berlin og Union Berlin. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev en af verdens bedste ligaer live på stadion. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

2. Bundesliga

 2. Bundesliga er den næststørste liga i Tyskland. Ligaen er kendetegnet ved fanatisk fankultur og en underholdningsværdi som kan konkurrere med de bedste ligaer i Europa. I øvrigt kan man få en helt unik fanoplevelse på tribunerne, hvis man vælger at booke en rejse til 2. Bundesligaen hos os. Dette skyldes, at vi har et unikt samarbejde med St. Pauli, hvor vi har faste VIP-pladser til hver hjemmekamp. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse til Tyskland hos os – og oplev traditionel tysk fodbold- og fankultur på nærmeste hold. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar!

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Tyskland.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Tag på fodboldtur til Tyskland med Footballtravel.dk