Rejs og se Bundesliga

Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Tyskland spille imod hinanden i Bundesliga, 2. Bundesliga, Champions League og Europa League.
Hos kan du købe fodboldrejser til Tyskland med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Tyskland med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden.

  • Bundesliga
  • 2. Bundesliga

FC Bayern – Eintracht Frankfurt

3.995,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Eintracht Frankfurt på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – Augsburg

2.995,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Augsburg på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

3.545,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayer Leverkusen på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – VFL Bochum

3.345,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Wolfsburg

5.395,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Wolfsburg på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – Darmstadt

3.495,00 kr.
17. – 19. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod SV Darmstadt 98.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

3.545,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – SC Freiburg

4.095,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldture til Tyskland

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Tyskland. Tyskland er uden tvivl en af de mest fodboldgale nationer i hele verden. Mange forbinder nok tysk fodbold med deres landshold, som er et af de mest succesfulde på verdensplan med bl.a. 4 verdensmesterskaber og 3 europamesterskaber. I mange år har Bundesligaen ud fra gennemsnit pr. kamp været den mest besøgte fodboldliga i hele verden, hvilket bl.a. bakkes op af et tilskuergennemsnit på 43.000 i sæsonen 2018/19. Dette gjorde Bundesligaen til den sportsliga i verden med det tredje højeste tilskuergennemsnit kun overgået af den amerikanske NFL og den indiske IPL.  

Spillemæssigt har Bundesligaen i de senere år gennemgået en rivende udvikling, hvilket især skyldes et generelt paradigmeskifte i europæisk fodbold, hvor den nye tyske spillestil med aggressivt genpres og lynhurtige kontrastød har erstattet den spanske tiki-taka og possesion-fodbold. Blandt trænerne som har eksporteret denne spillestil til resten af Europa med stor succes, er det værd at nævne bl.a. karismatiske Jürgen Klopp og temperamentsfulde Thomas Tuchel.      

En fodboldrejse til Tyskland er en ambition for mange fodboldfans. Tyskerne anses som nogle af de mest inkarnerede fodboldfans i Europa, måske endda i hele verden. Samlet set har Tyskland lidt over 31.000 fodboldklubber og over 7 mio. registrerede fodboldspillere, hvilket svarer til omkring 9% af den tyske befolkning.  

Tyskland er også et land med store kulturelle og politiske forskelle, hvilket bl.a. skyldes delingen af Tyskland i Vesttyskland og Østtyskland som følge af 2. Verdenskrig. De kulturelle og økonomiske forskelle mellem de forskellige klubber er blot med til at gøre de forskellige kampe endnu mere intense. Dette eksemplificeres bl.a. i kampen, også kaldet ”Der Klassiker”, mellem arbejderklubben fra minedistriktet Ruhr, Borussia Dortmund, og det rige fodboldflagskib fra den velhavende delstat Bayern, FC Bayern München. Desuden kan man opleve opgør med enorm intensitet grundet de politiske forskelle imellem både holdene og deres fanbaser, hvor det bl.a. er værd at nævne opgøret mellem den venstreorienterede kultklub fra Hamborg, FC St. Pauli og den højreorienterede østtyske klub Hansa Rostock.    

I Tyskland har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver uge. Tyske hold spiller altid med i de største europæiske klubturneringer som Champions League og Europa League. En fodboldrejse til Tyskland er en oplevelse for livet, hvor du vil opleve både fodboldglæde og fodboldkultur i sin sande form.  

Tjek Tysklands to største ligaer ud nedenfor. 

 Bundesliga 

Bundesligaen er den største liga i Tyskland (og blandt de største i hele verden). Her finder man de traditionsrige og glorværdige tophold som Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Hertha Berlin og Union Berlin. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev en af verdens bedste ligaer live på stadion. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

2. Bundesliga

 2. Bundesliga er den næststørste liga i Tyskland. Ligaen er kendetegnet ved fanatisk fankultur og en underholdningsværdi som kan konkurrere med de bedste ligaer i Europa. I øvrigt kan man få en helt unik fanoplevelse på tribunerne, hvis man vælger at booke en rejse til 2. Bundesligaen hos os. Dette skyldes, at vi har et unikt samarbejde med St. Pauli, hvor vi har faste VIP-pladser til hver hjemmekamp. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse til Tyskland hos os – og oplev traditionel tysk fodbold- og fankultur på nærmeste hold. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar!

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Tyskland.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Tag på fodboldtur til Tyskland med Footballtravel.dk