Real Bétis

Fodboldrejser til Real Betis

Med Footballtravel.dk kan du se Real Betis spille Europa League, Copa del Ray og La Liga kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Real Betis med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Betis med Footballtravel.dk og oplev Betis spille på Estadio Benito Villamarin.

Real Bétis kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Real Betis

Real Betis er en spansk klub besiddende i Sevilla. Real Betis blev grundlagt i 1907 har spiller deres hjemmebanekampe på Estadio Benito Vallamarín.
Real Betis har gennem deres historie kun vundet La Liga 1 gang i 1935. Derudover har de vundet Copa del Rey 3 gange i 1977, 2005 og 2022.
Grundet deres historie med både succes i liga titler og Copa del Rey og deres mange fiasko med nedrykninger, så er Real Betis’s motto “¡Viva el Betis manque (aunque) pierda!” (“længe leve Betis, selv hvis de taber”)

Byen Sevilla har to klubber – Sevilla Fútbol Club og Real Betis. Kampen mellem disse to klubber kategoriseres som ét af de mest intense derbies i Spanien.
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) og Estadio Benito Villamarín (Real Betis) ligger blot 4 km. fra hinanden, og er derfor et vaskeægtig lokalopgør!

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Sevilla, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Real Betis kampe

Til alle Real Betis kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er La Liga eller Copa del Ray. Så kan du købe fodboldbilletter til Real Betis kampe her.

Estadio Benito Vallamarín.

Sådan kommer du til Estadio Benito Villamarín

Da Estadio Benito Villamarín er udenfor byen kan det ikke anbefales at tag den på fods. Bedste måde at komme til Estadio Benito Villamarín er ved at tag bussen. Du kan tag til Estadio Benito Villamarín med busserne 1, 2, 3 og 34. Hvis du befinder dig i centrum af Sevilla kan du tag til Prado Transport Gateway og tag buslinjerne 1 eller 37. Hvis du finder busserne besværgelige, så kan du også altid tag en taxi derhen. 

Vi tilbyder fodboldrejser til Real Betis inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne. Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

Scroll To Top