Med Footballtravel.dk kan du rejse til Sevilla og se Sevilla FC og Real Betis spille Europa League, Copa del Ray og La Liga kampe
Hos os kan du både købe rejser til Sevilla med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste rejse til Sevilla med Footballtravel.dk og oplev de 2 stor klubber Sevilla FC og Real Betis.

  • Real Betis
  • Sevilla FC

Der er ingen kampe at vise.

Fodboldtur til Sevilla

En fodboldrejse til Sevilla er perfekt for dig der elsker varmt vejr og fantastisk fodbold. I Sevilla kan du blive underholdt af de 2 La Liga klubber, Sevilla og Real Betis. Begge hold er fyldt med verdensklasse spillere. Du kan eksempelvis finde de 2 verdensmestre, Papu Gomez og Acuna brillere for Sevilla. Hos Real Betis kan du finde den franske playmaker, Nabil Fekir dominere kampe for Real Betis. Kampen mellem Real Betis og Sevilla kategoriseres som ét af de mest intense derbies i Spanien. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) og Estadio Benito Villamarín (Real Betis) ligger blot 4 km. fra hinanden, og er derfor et vaskeægtig lokalopgør! 

Sevilla har dog også 3 andre klubber der befinder sig i Spaniens 4. bedste række. CD Utrra, Sevilla Atlético og Betis Deportivo Balompié er alle klubber i Sevilla der kæmper om promovition til Spaniens 3. bedste liga. Så hvis du bliver lidt træt af de store klubber, så kan du altid rykke ned til de lavere divisioner og se disse hold.

En fodboldrejse til Sevilla er derfor perfekt for dig der elsker varmt vejr, godt mad og underholdende fodbold.  

Transport i Sevilla

I Sevilla er der mange måder hvorpå man kan komme rundt om byen på.  

Metro: Sevilla har 1 metro linje med 22 stationer. Metroen er god hvis du skal til forstæderne af Sevilla. 

Sporvogn: Sevillas Metro-Centro sporvogn er en 1,4 km lang linje der kører gennem byen. Sporvognet kører fra Plaza Nueva til Avenida de la Constucíon.  

Bus: Sevilla har et fantastisk netværk af busser. De fleste busser kører fra Puerta de Jeres eller Plaza Ponce de Leon. Hvis du skal til centrum af Sevilla eller deromkring, så kan du tag bybusserne, C1, C2, C3 og C4.  

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Sevilla, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende fodboldkampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Sevilla 

Med Footballtravel.dk kan du finde Sevilla fodboldpakker og se Sevilla FC og Real Betis for under 2000 kr. Det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.