Real Madrid

Fodboldrejser til Real Madrid!

Med Footballtravel.dk kan du se Real Madrid spille Champions League, Copa del Ray og La Liga kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Madrid med fly, hotel og fodboldbilletter til Real Madrid kampe.
Book din næste fodboldrejse til Madrid med Footballtravel.dk og oplev Real Madrid spille på Santiago Bernabeu.

Real Madrid kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • La Liga

Champions League: Real Madrid – RB Leipzig

3.495,00 kr.
5. – 7. marts 2024
Oplev Real Madrid hjemme på Estadio Santiago Bernabeu mod RB Leipzig.

Real Madrid – Celta Vigo

3.345,00 kr.
9. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Celta Vigo på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Athletic Bilbao

4.995,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret Real Madrid og Athletic Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Athletic Bilbao på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – FC Barcelona

9.695,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs FC Barcelona på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Cadiz

3.995,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Cadiz på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Alavés

3.895,00 kr.
14. – 17. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Deportivo Alavés. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Deportivo Alavés på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Real Betis

4.545,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Real Betis på Santiago Bernabeu.

Historien bag Real Madrid

Madrid Club de Fútbol blev stiftet i 1902, men klubben skiftede navn i 1920, da Kong Alfonso XIII gav dem navnet Real Madrid Club de Fútbol. Real Madrid er gennem historien den absolut mest succesfulde klub i  Champions Leagues historie, hvor de kan prale med hele 14 stk. Nærmeste forfølger er AC Milan med 7 stk.
Real Madrid er også én af tre klubber der aldrig er rykket ned til segunada divísion. De to andre er Barcelona og Athletic Club.

Real Madrid var fra begyndelsen en af de stærkeste fodboldklubber i Spanien, og da den samtidig kom til at repræsentere hovedstaden og den spanske centralmagt, kom den i modsætningsforhold til FC Barcelona, der er den stærkeste klub i Catalonien. Disse to klubber har i mere end 90 år duelleret om, hvilket af dem, der er det bedste hold i Spanien.

Læs mere om Real Madrid’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Real Madrid, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så du er sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Real Madrid fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Real Madrid kampe

Til alle Real Madrid kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League, La Liga eller Copa Del Rey. Så kan du købe fodboldbilletter til Real Madrid kampe her.

HALA MADRID!

Real Madrid og Champions League

En af de mest succesfulde hold i Champions Leagues historie er Real Madrid. De har vundet Champions League 14 gange. Det er dobbelt så mange gange end hvad AC Milan har vundet (7 gange), der ligger på 2. plads på listen over antallet af Champions League-titler. I de seneste 10 år, har Real Madrid rigtigt vist, hvorfor de kan kalde sig kongerne af Champions League. På 5 sæsoner (mellem 2013/14 – 2017/18) har Real Madrid vundet 4 Champions League titler. Ingen hold har siden 1992 nogensinde vundet Champions League 2 år i træk. Real Madrid gjorde det umulige muligt. Ikke nok med at de forsvaret deres Champions League titel, så vandt de faktisk Champions League 3 år i træk. Her er historien om Real Madrids dominans i Champions League.

La Decima

I sæsonen 2013/14 kom Real Madrid i gruppe med Galatasaray, Juventus og FCK. Real Madrid kom ubesejret igennem gruppespillet, hvor de toppet gruppen med 16 point. Overraskende nok, så røg Juventus faktisk ud af gruppespillet og Galatasaray kom videre. I 1/16 dels finalen skulle Real Madrid møde Schalke 04. Real Madrid vandt 1. leg nemt 6-1, med 2 mål hver fra Benzema, Bale og Cristiano Ronaldo. Returopgøret var mere eller mindre det samme. Her vandt Real Madrid 3-1 og med et aggregate på 9-2, gik Real Madrid videre til kvartfinalen, hvor de skulle møde et andet tysk hold, Dortmund.

I det første kamp mod Dortmund kom Real Madrid hurtigt foran med 1 mål fra Gareth Bale. Med 2 yderligere mål fra Ronaldo og Isco, vandt Real Madrid det første opgør 3-0. Den anden opgør, viste sig at være alt andet end let. Dette var det første Real Madrid kamp, hvor det så ud til at Real Madrid faktisk kunne tabe hele opgøret. Med 2 mål i anden halvleg fra Marco Reus, var Dortmund kun 1 mål bag Real Madrid, for at tvinge kampen ud til ekstra time. Real Madrid benyttet de beskidte tricks, for at forhindre Dortmund i at få et 3. mål. Real Madrid endte med at få 5 gule kort, men de forhindret Dortmund i at score det 3. mål og derfor kom Real Madrid videre til Semi finalen

Semi Finalen var imod de tyske mestre Bayern Munchen. Det første kamp i Santiago Bernabeu, vandt Real Madrid snildt 1-0 imod Bayern Munchen. Mange forventet at Real Madrid ville få problemer på Allianz Arena. Men Real Madrid overraskede alle. Med en 4-0 sejr med 2 mål fra både Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo, kom Real Madrid til finalen, hvor de skulle møde deres lokale rivaler Atletico Madrid.

Champions League finalen 2014

Champions League finalen 2014 blev spillet i Portugal, Lisbaon i stadionnet, Estádio da Luz. Kampen var mellem de defensive Atletico Madrid og de offensive Real Madrid. Atletico Madrid var ude på at vinde deres 1. Champions League titel, mens Real Madrid kunne vinde “La Decima” (den 10.). Kampen startede overraskende nok med et Atletico Madrid mål. Centerbacken Diego Godin scorede det første mål og Atletico Madrid gik direkte til defence mode. Det så ud til at taktikken lykkedes og Atletico Madrid kunne vinde deres 1. Champions League titel. Men op kom Sergio Ramos ved det 93. minutter og headet Real Madrid tilbage i kampen. Real Madrid tvang Atletico Madrid ud til ekstra time. Det kunne tydeligt ses at Atletico Madrid spillerne var for trætte og ikke kunne spille mere. Det endte med at Real Madrid scorede 3 mål på 10 minutter og vandt deres 10. Champions League titel.

Real Madrids 3 peat

Real Madrids 3-peat er nok det mest imponerende triumph af en fodboldklub nogensinde. Tænk at vinde Champions League 3 år i træk. Det hele startede i 2015, da Rafa Benitez blev fyret som træner og hyret Real Madrid legenden Zinedine Zidane. Det eneste form for erfaring som Zidane havde var at træne Real Madrids B-hold.

Zidanes første Champions League kamp var imod A.S Roma. Real Madrid vandt nemt dette opgør med et aggregate score på 4 – 0.

Kvartfinalen imod Wolfburg var en kamp som overraskede mange. Real Madrid tog til Wolfburgs hjemmebane og tabte kampen 2-0. Real Madrid domineret hele kampen, men med 2 hurtige mål fra Wolfberg, tog de en 2-0 føring til Bernabeu.
Real Madrid blev nødt til at finde 3 mål i kampen, for at komme videre til semifinalen. Heldigt for Real Madrid, så havde de Cristiano Ronaldo på deres hold. Med 2 mål fra Ronaldo inden for 17 minutter, stod de allerede lige i opgøret. Nu skulle de bare finde det 3. mål for at komme videre. Ved det 77. minutter blev Modric tacklede lige udenfor feltet. Cristiano Ronaldo tog bolden og placeret den og skyd en fantastisk frispark der gik lige i nettet. Ronaldo færdiggjorde hans hattrick og Real Madrid var foran i kampen. Real Madrid vandt kampen og skulle møde Manchester City i semi finalen.

Kampen mellem Real Madrid var en af de få “kedelige” Real Madrid kampe. Første kamp i Etihad stadium, blev 0-0. Returopgøret i Santiago Bernabeu vandt Real Madrid 1-0, efter Gareth Bale skud blev omdirigeret af Fernando i Manchester Citys mål. Real Madrid skulle spille Champions League finalen imod Atletico Madrid for 2. år i træk.

The Madrid derby skulle være et rematch af Champions League finalen i 2014. Real Madrid domineret tidlig i kampen, og Sergio Ramos scoret ved det 20. minut. Atletico Madrid fik dog tildelt en straffespark, ved det 47. minut. Heldigt for Real Madrid, så brændte Antoine Griezmann straffesparket. Yannick Carrrasco skulle dog komme Atletico Madrid til undsætning, da han ved det 79. minut scoret for Atletico Madrid.
Efter et målløst ekstra time, skulle kampen til straffesparks konkurrence. Nøgleøjeblikket i straffesparkskonkurrencen kom da Juanfran missede sin straffespark. Ronaldo kom op og tog den afgørende straffespark, hvilket han konverteret til et mål. Real Madrid vandt deres første Champions League i deres 3-peat periode.

Champions League 2016/17

Champions League 2016/17, skulle vise sig at være Real Madrids bedste. Men de havde dog ikke det perfekte start. Real Madrid endte på 2. pladsen i deres gruppe, da Dortmund vandt gruppen. Real Madrid skulle dog møde Napoli i 1/16 dels finalerne. De vandt den første kamp 3-1 med mål fra Benzema, Kroos og Casemiro. Den anden kamp skulle vise sig at være lige så nemt, da de igen vandt 3 – 1 imod Napoli. Real Madrid gik uden problemer videre til kvartfinalerne.

Real Madrid skulle op og møde de tyske mestre Bayern München. Ronaldo skulle vise sig at være vigtig i dette opgør. Med Ronaldos 2 mål, vandt Real Madrid 2-1 imod Bayern München i det første opgør. Igen i retur opgøret skulle Ronaldo vise sig at være vigtig igen. Med et hattrick, vandt Real Madrid 4-2 imod Bayern Munchen og kom videre til semi finalen af Champions League, hvor de faktisk skulle møde Atletico Madrid.

Endnu en skulle Mr. Champions League, Cristiano Ronaldo, komme Real Madrid til undsætning. Med et hattrick, vandt Real Madrid 3-0 over Atletico Madrid i det første opgør. Den anden kamp blev mere problematisk. Med 2 hurtige mål fra Saul Niguez og Griezmann, var Real Madrid 3-0 føring allerede nede med 2. Atletico Madrid manglede kun 1 mål, for at tvinge kampen ud til ekstra time. Isco kom dog Real Madrid til undsætning og scorede ved det 42. minut. Dette gjorde at Real nu skulle spille Champions League finale for 2. gang i træk og kunne være det 1. hold til at forsvare en Champions League titel.

Champions League finalen skulle være imod Juventus. Champions League finalen startede glimrende, da Ronaldo scorede det første mål allerede ved det 20. minut. Mandzukic skulle score et af Champions League finales bedste mål nogensinde og gjorde kampen 1-1. Real Madrid kom dog tilbage i kampen, med 2 hurtige mål fra Casemiro og Ronaldo, så det ud til at Real Madrid nemt ville vinde finalen. Det hele blev noget nemmere, da Cuadrado fik et rødt kort, efter at have skubbet Sergio Ramos. Asensio scorede ved det 90. minut og vandt kampen 4-1. Real Madrid var det første hold der med succes kunne forsvar et Champions League titel.

Champions League 2017/18

Endnu engang kunne Real Madrid ikke vinde deres gruppe, da Tottenham toppede gruppen med 16 point. Real Madrid skulle op imod et stjernesprækkede PSG hold, med Neymar og Mbappe. Real Madrids form var heller ikke det bedste, efter at have tabt el clasico 3-0, røget ud af Copa del Ray og tabt over Celta Vigo i ligaen.
Rabiot gav PSG en tidlig føring, men Ronaldo scoret 2 mål for Real Madrid, så de kunne få føringen. Ved det 90. minut skulle Marcelo, score for Real Madrid, så de kunne få en komfortable føring. Ronaldo og Casemiro skulle score 2 mål i returopgøret, hvilket gav Real Madrid en 5-2 sejr over PSG.

Kvartfinalen skulle spilles imod Juventus. Kampen bliver især husket for Cristiano Ronaldos fantastisk saksespark, der var så god at selv Juventus fansene stod op og klappede. Ronaldo scorede de første 2 mål, hvorefter Marcelo tilføjet et 3. mål for Real Madrid. Real Madrid vandt komfortabelt 3-0. Returkampen skulle dog være meget mere dramatisk. Med 2 mål fra Mario Mandzukic og en fejl af Real Madrids målmand Keylor Navas, hvilket Blaise Matuidi udnyttede og scorede, gjorde at kampen var 3-3. Det mest dramtiske tidspunkt i kampen skete ved det 93. minut. Her fik Real Madrid et kontroversielt straffespark. Juventus målmanden Gianluigi Buffon fik tildelt et rødt, da han gik helt amok over dommerens tildelelse af straffesparket. Reserve målmanden, Wojciech Szczeny, kom ind for at prøve at redde straffesparket. Men det skulle dog ikke lykkedes. Cristiano Ronaldo scorede straffesparket og sendte Real Madrid videre til semi finalen.

Semi finalen skulle være imod Bayern Munchen. Real Madrid havde problemer med at score imod Bayern Munchen og med et 1-1 resultat ved halvlegen, blev Zidane nød til at finde inspirationen fra bænken. Marco Asensio skulle vise sig at være spilleren, som Zidane tilsatte sin tillid til. Marco Asensio scorede faktisk det afgørende mål, hvilket gjorde at Real Madrid kunne bringe et 2-1 føring til Bernabeu.
Ved returkampen startede Bayern Munchen hurtigt fra start. Arjen Robben blev tacklede inde i feltet og fik tildelt et straffespark. Dette scorede Lewandowski. Ronaldo skulle igen redde Real Madrid, da han sent i kampen headet bolden i mål, hvilket gav føringen tilbage til Real Madrid. Men uheldigt for Real Madrid, så skulle Sergio Ramos score et selvmål, hvilket gjorde stillingen til 3-3. Kampen gik til ekstra time. Her skulle Ronaldo fuldende hans hattrick. Med 2 mål fra Ronaldo i ekstra time, skulle Real Madrid for 3. år i træk til en Champions League finale.

Finalen blev mellem Real Madrid og Liverpool. Real Madrid var storfavoritter, men man kunne ikke undervurdere Jurgen Klopps Liverpool. Kampen startede dårligt for Liverpool, da Liverpools stjernespiller Mohammad Salah blev nødt til at gå ud af kampen tidligt, pga. en skulder skade. Real Madrid fik også føringen, da Liverpool målmanden Lorius Karius lavet en kæmpe fejl og afleveret bolden direkte til Karim Benzema, som scorede Real Madrids første mål. Liverpool kom dog tilbage i kampen da Sadio Mane scorede for Liverpool. Endnu engang skulle Zidane kigge på sin bænk for inspiration. Denne gang var det Gareth Bale. Bale vendte kampen helt om, med 2 mål. Den ene et saksespark af højt niveau og et langskud, som Karius ikke kunne formode at gribe, vandt Gareth Bale Real Madrids 13. Champions League titel.

Real Madrid fuldendte the 3-peat. Dette er en bedrift som ingen andre hold har formodet at gøre. Siden da har Real Madrid også vundet Champions League finalen 2022 imod Liverpool

Scroll To Top