Med footballtravel.dk kan du tag på fodboldtur til Madrid og se de 2 kongeklubber, Real Madrid og Atletico Madrid spille i Champions League og La Liga.
Hos os kan du både købe fodboldtur til Madrid med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste rejse til Madrid med footballtravel.dk og oplev den imponerende turistby, Madrid.

  • Real Madrid
  • Atletico Madrid

Real Madrid – Napoli

4.495,00 kr.
29. – 30. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Real Madrid og Napoli mødes i en episk duel på Santiago Bernabeu i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Napoli på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Granada CF

3.495,00 kr.
1. – 3. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Granada. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Granada på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Villarreal

3.395,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid vs Villarreal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Villarreal på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – RCD Mallorca

3.295,00 kr.
2. – 5. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Mallorca på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Almeria

2.695,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid - Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Almeria på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Atletico Madrid

4.395,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Atletico Madrid på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Girona

3.045,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Girona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Girona på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Sevilla

3.595,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Sevilla. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Sevilla på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Celta Vigo

3.195,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Celta Vigo på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Athletic Bilbao

3.795,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret Real Madrid og Athletic Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Athletic Bilbao på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – FC Barcelona

8.995,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs FC Barcelona på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Cadiz

3.295,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Cadiz på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Alavés

3.145,00 kr.
14. – 17. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Deportivo Alavés. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Deportivo Alavés på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Real Betis

3.695,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Real Betis på Santiago Bernabeu.

Fodboldtur til Madrid

Enhver fodboldfan elsker at tag på fodboldtur til Madrid og det er det med god grund. Ikke nok med at der er dejligt varm dernede og masser af lækkert mad, så kan du også finde 2 af de største klubber i verdenen, Real Madrid og Atletico Madrid. Begge holds fans er superpassioneret og vil ikke tage imod et nederlag imod ærkerivalerne. Dog har Madrid også andre klubber udover Real Madrid og Atletico Madrid. Rayo Vallecano, Getafe og Leganes er alle hold der enten befinder sig i Madrid eller i Madrid-området. Kampene mellem de “små” Madrid hold er altid underholdende og atmosfærisk. Især South Madrid Derby mellem Getafe vs Leganes er kendt for at have en kanon god stemning. 

En fodboldtur til Madrid er perfekt for dig der gerne vil have hele fodboldoplevelsen. Om du vil se storklubber som Real Madrid og Atletico Madrid eller vil se de mindre klubber såsom Rayo Vallecano og Leganes, så kan de alle findes i din næste fodboldtur til Madrid. 

Transport i Madrid 

Madrid er kendt for at have en velfungerende og suværent godt offentlig transport. Der er adskillige transportmuligheder at vælge imellem i Madrid 

Bus: I Madrid kan du finde over 2000 busser på over 200 forskellige linjer. Her kan du finde busser der både kører om natten og om dagen. 

Metro: Madrids metro er en af Europas længste metro netværk. Metroen er en hurtig og effektiv måde at komme rundt omkring byen på. 

Tog (Cercanías): Hvis du skal fra den ene side af Madrid til den anden, kan det være en fordel at tag toget. Madrids tog har færre stop end metroen, hvilket gøre rejsetiden kortere. 

Elektriske cykler: Hvis du gerne vil opleve Madrid, så er elektrisk by cykler en god idé. Med en elcykel kan du køre fra a til b på ingen tid og få oplevet byen. 

Taxi: Taxaerne i Madrid er super komfortable og billige. Taxaen er perfekt for dig, der bare ikke har lyst til at tag offentlig transport. 

Hotel

Til din næste fodboldtur til Madrid, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldpakker med billetter

Til alle fodboldkampe i Madrid kan du købe billetter til  hos os. Om det er Champions League, La Liga eller Copa Del Rey. Så kan du købe fodboldbilletter til Madrid kampe her.

Fodboldtur til Madrid

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldtur til Madrid for under 2500 kr. Det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.