FC Barcelona

Fodboldrejser til Barcelona!

Med Footballtravel.dk kan du tage på fodboldrejse til FC Barcelona og se dem spille Champions League og La Liga kampe.
Hos os kan du både købe fodboldtur til Barcelona med fly og hotel. Fodboldbilletter til Barcelona kampe kan også købes her.
Book din næste fodboldrejse til FC Barcelona med Footballtravel.dk og oplev FC Barcelona spille.

OBS: I denne sæson spiller FC Barcelona deres hjemmekampe på Estadi Olimpic Lluis Companys, det olympiske stadion i Barcelona. Der spilles dermed ikke kampe på Spotify Camp Nou i 23/24-sæsonen.

Estadi Olimpic Lluis Companys i Barcelona blev brugt til de Olympiske Lege i 1992 og har plads til 55.926 fodboldfans, når stjernerne fra FC Barcelona flytter midlertidigt ind.

FC Barcelona kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • La Liga

FC Barcelona – Valencia CF

2.695,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Valencia på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Valencia │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN (2 STK TILBAGE)

4.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev FC Barcelona hjemme på Estadi Olímpic Lluís Companys mod Valencia CF.

FC Barcelona – Real Sociedad

2.345,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Sociedad på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Rayo Vallecano

2.295,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Rayo Vallecano på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Historien bag FC Barcelona

På foranledning af Joan Gamper blev klubben grundlagt i 1899 af en gruppe af schweiziske, engelske og catalanske fodboldspillere. Klubben er blevet et symbol på den catalanske kultur og katalanisme, heraf mottoet “Més que un club” (dansk: “Mere end en klub”). Til forskel fra mange andre fodboldklubber, er det klubbens fans, som ejer og driver klubben.

I 1988 tog Johan Cruyff styret i FC Barcelona. Cruyff var kendt for hans historiske tid som spiller i både Ajax Amsterdam og FC Barcelona. Cruyff var med til at total ændre FC Barcelona. Han var skyld i at man lavede akademiet La Masia, som har produceret spillere som Lionel Messi, Pep Guardiola, Carles Puyol, Xavi, Iniesta og mm. Udover akademiet ændrede han fodboldverdenen med sin nye fodboldstil som senere hen banede vejen til fodboldfilosofien “tiki-taka” Denne tid så flere titler med bl.a. 4 mesterskaber og deres første European Cup.

I 2008 kom Pep Guardiola ind i billedet som den nye træner i FC Barcelona. Pep er anset som at være skaberen af “tiki-taka” som kort handler om hurtige afleveringer, konstant bevægelser og altid at holde på bolden. I hans 4 år som træner i FC Barcelona vandt klubben i alt 14 titler, heriblandt 3 mesterskaber og 2 Champions League. Hans Barcelona hold ses som værende en af de bedste fodboldhold i historien af fodbold.

Læs mere om FC Barcelona’s historie her.

Hotel i Barcelona

Til din næste fodboldrejse til Barcelona, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Barcelona kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Barcelona med fly

Til udvalgte Barcelona fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Barcelona kampe

Til alle Barcelona kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller La Liga, så kan du købe dem her. FC Barcelona benytter sig af et smartbooking system og derfor kan vi som udgangspunkt kun skaffe to sammenhængende fodboldbilletter. Men er i flere der skal afsted skal vi selvfølgelig nok gøre vores bedste for at sætte jer sammen.

Cant del Barça

Kør musen over de grønne prikker for at se udsyn fra de forskellige sektioner på Camp Nou.

Fodboldrejser Barcelona

Kategori 4

Øvre kortside
Camp Nou

Kategori 3

Midter/nedre kortside

Kategori 2

Øvre langside

Kategori 1

Midter/nedre langside

VIP Hospitality

Central kortside – Balcony Gol Sud.

Inkluderet i billetten: VIP sæder i aflukket sektion, loungeadgang 1,5 timer før kampen og 1 time efter kampen, middag inden kampen, fri bar (øl, vin og vand) inden kampen, velkomstgave

Barcelona kampe

FC Barcelona er en af de største klubber i verden, og alle kender til deres legendariske manager, Pep Guardiola, fra 2009. Dengang spillede en ung Messi sammen med Henry og Eto’o, mens deres forsvar bestod af Dani Alves, Puyol og Abidal. Midtbanen var drevet af den legendariske trio med Xavi, Iniesta og Busquets. Det var i denne periode, at FC Barcelona vandt det historiske “The Treble” ved at vinde La Liga, Copa del Rey og Champions League. Mange fans ser dette hold som det bedste nogensinde.

Men holdet fra 2015 bliver også højt respekteret af fansen. Dette hold var mere underholdende og havde den farligste front 3 nogensinde med Messi, Suarez og en ung Neymar. Midtbanen var stort set den samme som i 2009, men med tilføjelsen af Ivan Rakitic havde de nu endnu mere dybde. Forsvaret bestod af Dani Alves, Pique, Mascherano og Jordi Alba, og med verdensklasse målmanden, Marc Ter Stegen, var dette Barcelona-hold næsten umuligt at slå. De vandt også “The Treble” og dominerede alle deres modstandere.

Barcelona 2009

Som sagt tidligere, så blev Barcelona styret af master taktikeren Pep Guardiola. Pep Guardiola implementeret det populære tikki-takka, hvor spillere som Inieste, Xavi og Messi var instrumentale for taktikken. Barcelona tabte kun 5 kampe i ligaen og fik indsamlede hele 87 points i sæsonen.  9 mere end 2. pladsen Real Madrid. Barcelona kampe blev altid styret af deres midtbane. Det kunne man tydeligt se, da Barcelona slog Real Madrid 6-2  på Bernabeu.

I Copa del Rey stillede Pep Guardiola op med reserve spillere. Men det stoppede dog ikke Barcelona i at nå finalen uden at tabe en kamp. I finalen mødte Barcelona, Atletico Bilbao. Her blev Atletic Bilbao besejret 4-1 og Barcelona vandt Copa del rey

I Champions League var FC Barcelona lige så dominerende. Efter nogle nemme kampe i gruppespillet, sendte de også Sporting, Lyon og Bayern München ud af knock out fasen og endte i Champions League finalen hvor de skulle møde Manchester United. Finalen blev spillet i Rom, Stadio Olimpico. FC Barcelona havde en sløv start på kampen, hvor Manchester United spildte mange store chancer. Men senere kom FC Barcelona ind i kampen. Her domineret Xavi kampen og United så helt “Lost” ud. Med mål fra Eto’o og Lionel Messi, vandt FC Barcelona vandt deres første Champions League titel siden 1992 og dermed gennemførte “The Treble”.

Barcelona 2015

Ingen forventede at Barcelonas hold i 2009 kunne blive overgået. Men her kom holdet i 2015 ind i billedet. Med Luis Enrique ved roret, skabte han nok historiens farligste front 3 med Messi, Suarez og Neymar. De 3 spillere havde et kemi mellem hinanden, som aldrig er set før. Med 122 mål, var Barcelonas front 3 statistisk set det farligste front 3 i historien.

I Ligaen var der mere konkurrence end i 2009. Her var Real Madrid med hele vejen. Men med kun 4 nederlag i ligaen og 94 point, vandt Barcelona med 2 point over Real Madrid. Dette var den højeste point antal i La ligas historie og dermed, Spaniens stærkeste hold dengang.

I Copa del Rey kom Barcelona nem igennem cuppen og endte endnu engang i finalen imod Athletic Bilbao. Og Endnu engang vandt Barcelona nemt imod Bilbao 3-1 og dermed vandt deres 2. trofæ.

I Champions League gik de gennem gruppespillet med 15 / 18 points og toppede gruppen. De tabte kun imod PSG. På vej imod Champions League finalen vandt de imod Manchester City 3-1, imod PSG 5-1 og i semifinalen vandt de 5-3 mod Bayern München. I finalen ventede de italienske giganter Juventus.
Finalen blev spillede i Olympiastadion, Berlin. Kampen var end-to-end og begge hold prøvet at alt for at vinde, da begge hold havde muligheden for at udføre “The Treble”, ved at vinde Champions League finalen. Finalen endte 3-1, med mål fra Suarez, Rakitic og Neymar, og dermed fuldførte FC Barcelona deres 2. treble triumf nogensinde.

Barcelona 2022

FC Barcelona har været igennem et hårdt periode på det seneste, både på banen og økonomisk. FC Barcelona blev nødt til at sælge deres stjerne spiller, Lionel Messi, grundet økonomiske årsager. På fodbold siden har FC Barcelona ikke vundet La Liga siden 2019 og i de seneste 2 Champions League kampagner, er de røget ud af gruppespillet og ned til Europa League, som de røg ud af imod Eintracht Frankfurt og Manchester United.

Men nu ser det dog noget lysere ud for FC Barcelona. Med Xavi som træner har han skabt et ungt og underholdene hold. På midtbanen har Barcelona de 2 unge spillere, Gavi og Pedri. På wingen flyver Ferras Torres, Raphinha og Ansu Fati op og ned af fløjen og oppe i topppen har Barcelona målskytten, Robert Lewandowski. Med dette hold forventer vi i det nærmeste fremtid at FC Barcelona kan komme tilbage til toppen, som det gamle FC Barcelona gjorde.

Fodboldrejser til Barcelona har altid været danske fans første priotet og det er det stadigvæk. Tag på fodboldrejse til Barcelona og se den verdensberømte stadion, Camp Nou og se dem spille El Clasico imod Real Madrid.

Scroll To Top