Fodboldtur til Barcelona

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldtur til Barcelona og se FC Barcelona spille i La Liga og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Barcelona med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldtur til Barcelona med footballtravel.dk og oplev Barcelona spille i deres legendariske Camp Nou.

  • FC Barcelona

FC Barcelona – Valencia CF

2.695,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Valencia på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Valencia │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN (2 STK TILBAGE)

4.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev FC Barcelona hjemme på Estadi Olímpic Lluís Companys mod Valencia CF.

FC Barcelona – Real Sociedad

2.345,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Sociedad på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Rayo Vallecano

2.295,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Rayo Vallecano på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Fodboldtur til Barcelona

En fodboldtur til Barcelona er perfekt for enhver fodboldfan der elsker smuk fodbold. Her kan du selvfølgelig finde en af verdenshistorien bedste klubbber, FC Barcelona. FC Barcelona har været hjemsted for mange ikoniske spillere som Messi, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Puyol og mange mange flere. Med deres tikki takka fodbold, blev mange fodboldfans forelsket i FC Barcelona.
Nok det opgør som de fleste fodboldfans gerne vil se er, El Classico mellem FC Barcelona og Real Madrid. FC Barcelona vs Real Madrid er oppe dér blandt det største liga opgør i Europa og med de 2 holds superstjerner, forventes der altid et hav af mål og underholdning.

Espanyol er også en storklub der befinder sig i Barcelona. FC Barcelona og Espanyol har haft et langt og rivaliserende derby mellem hinanden og spændingen har altid været højt, når de 2 Barcelona klubber møder hinanden. Derbyet mellem FC Barcelona vs RCD Espanyol kaldes, El Derbi Barcelonés og kan hæjt klart anbefales hvis du gerne vil opleve Spaniens mest atmosfæriske kamp.

Hvis du dog hurtigt bliver træt af fodbold. Så er Barcelona også en fremragende turistby. I Barcelona kan du finde Sagrada Familia, Ramblaen, FC Barcelonas stadion Camp Nou og meget mere.  

En rejse til Barcelona er perfekt for dig, der elsker at se smuk fodbold. Med FC Barcelona kan du se midtbanetrioen Pedri, Gavi og Busquets spille den brilliante og populære Tikki-Takka spil og se målskytten, Robert Lewandowski hamre mål ind. 

Transport i Barcelona

Barcelona er kendt for at have en velfungerende og suværent godt offentlig transport. Der er adskillige transportmuligheder at vælge imellem i Barcelona: 

Metro: Metroen i Barcelona er den hurtigste og biligste måde at komme rundt om på byen på.  

Bus: Med over 1000 busser der kører 24 timer i døgnet, kan du fange dem hvor og når som helst. 

Taxa: Taxi er ikke den billigste måde at komme rundt på, men som altid i storbyer, så kan taxaer være rigtig brugbart, hvis du har problemer med offenlige transport. 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Barcelona, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldtur til Barcelona med fly

Til udvalgte Barcelona fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle fodboldkampe i Barcelona kan du købe billetter hos os. Om det er Champions League eller La Liga, så kan du finde dem her
Leder du efter en La Liga kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 60 89 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!
Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldtur til Barcelona for under 2500 kr. Det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.