OM OS

VORES HOLD

Christian

Christian er ejer og stifter af Footballtravel.dk og har været i branchen i mere end 13 år. Christian har siden 2008 gjort det muligt for mere end 100.000 fodboldglade danskere at rejse ud i Europa for at se de største kampe.
I sin position som direktør er han manden som træffer de vigtigste beslutninger.

Yndlingsklub: Everton

Zacharias

Zacharias er vores kreative geni, og Footballtravel.dk’s ansigt udadtil. Han er ansvarlig for vores kundeservice, kommunikation og nyhedsbreve, og så har han en passion for de helt særlige opgør som eksempelvis Eternal Derby i Serbien.
Yndlingsklub: Liverpool FC

Victor

Som salgs- og produktansvarlig arbejder Victor hands on med vores mange produkter. Han sørger for vi kan tilbyde vores gæster de fedeste oplevelser. Drømmer du om en tur til West ham er det Victor du skal snakke med. Som stor fan ved han hvor og hvordan du får den fedeste Hammers oplevelse.
Yndlingsklub: West Ham

Carl

Uden Carl ville virksomheden ikke løbe fejlfrit rundt. Carl står nemlig for vores økonomi og sørger for alt fra billet, hotel, fly og betaling stemmer overens. Det kan være du allerede har set Carl før. Med hans sæsonkort til Brøndby Stadion på nedre langside, er han tit at finde hjemme på TV’et.
Yndlingsklub: Brøndby IF og Chelsea

Emil

Emil har styr på det meste fodbold syd for København, og i særdeleshed barndomsklubben Næstved BK. Han elsker at udforske destinationerne på egen hånd og deler gerne ud af sine erfaringer med pub-besøg, transportmuligheder og byens største seværdigheder. Han er desuden kontorets kvikkest på fodbold-paratviden, men ring gerne ind og test ham.
Yndlingsklub: Manchester United

Oliver

Oliver er holdets mislykkede (men kæmpe) fodboldtalent, der har forladt grønsværen til fordel for Footballtravel.dk. Nu er han i stedet top-atlet i virksomhedens kommunikations udadtil. Han påstår at være blevet fan af Manchester City før oliepengene, men vi venter i spænding på at se ham troppe op i en Newcastle-trøje…
Yndlingsklub: Manchester City, (Newcastle United)

Ansab

Ansab er vores ekspert indenfor SEO. Det er Ansab vi kalder på når der skal skrives en fed tekst til vores pakker eller klubber. Her er han nemlig skarp til at finde de fedeste historier. Ligesom Oliver, har Ansab ikke meget at sige om hans hjerteklub Tottenham.
Yndlingsklub: Tottenham

Det siger vores kunder om os

Footballtravel.dk - Eksperter i fodboldrejser

  Footballtravel.dk
  Flæsketorvet 68, 1. sal
  1711 København V

  Telefon: 72 10 83 03
  E-mail: [email protected]

  CVR: 41616318

  Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ.