OM OS

VORES HOLD

Zacharias

Zacharias er vores kreative geni, og Footballtravel.dk’s ansigt udadtil. Han er ansvarlig for vores kundeservice, kommunikation og nyhedsbreve, og så har han en passion for de helt særlige opgør som eksempelvis Eternal Derby i Serbien.
Yndlingsklub: Liverpool FC

Christian

Christian er ejer og stifter af Footballtravel.dk og har været i branchen i mere end 13. Christian har siden 2008 gjort det muligt for mere end 70.000 fodboldglade danskere at rejse ud i Europa for at se de største kampe.
I sin position som direktør er han manden som træffer de vigtigste beslutninger. 

Yndlingsklub: Everton

Victor

Victor forstår at lave en fed pakkerejse som produktansvarlig, og så er han vores forreste mand i vores kundeservice. Derudover går der sjældent en dag, hvor han ikke snakker om West Ham, som er hans absolutte yndlingsklub.
Yndlingsklub: West Ham

Lau

Lau er vores tekniske midtbanespiller, der blandt andet er ansvarlig for alle de tekniske finesser bag vores digitale platforme.
Derudover har han en forkærlighed for ekstatiske fankulturer og har blandt oplevet lokalopgøret i Medellín i Colombia mellem Atlético Nacional og Independiente Medellín.
Yndlingsklubber: FC Barcelona og AGF

Jakob

Jakob er vores markedsføringsekspert, som har ansvaret for annonceringen gennem de forskellige online platforme. Med øje for detaljen fremviser Jakob os til den digitale verden på bedste vis. Jakob er altid at finde i Parken når løverne går på banen.
Yndlingsklub: FCK

Det siger vores kunder om os

Footballtravel.dk - Eksperter i fodboldrejser

  Footballtravel.dk
  Flæsketorvet 68, 1. sal
  1711 København V

  Telefon: 72 10 83 03
  E-mail: info@footballtravel.dk

  CVR: 41616318

  Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ.