OM OS

VORES HOLD

Christian

Ejer
Christian er ejer og stifter af Footballtravel.dk og har været i branchen i mere end 13 år. Christian har siden 2008 gjort det muligt for mere end 100.000 fodboldglade danskere at rejse ud i Europa for at se de største kampe.
Yndlingsklub: Everton

Zacharias

Kommunikation
Zacharias er vores kreative geni, og Footballtravel.dk’s ansigt udadtil. Han er ansvarlig for vores kundeservice, kommunikation og nyhedsbreve, og så har han en passion for de helt særlige opgør som eksempelvis Eternal Derby i Serbien.
Yndlingsklub: Liverpool FC

Victor

Salg og kundeservice
Victor sørger for vi kan tilbyde vores gæster de fedeste oplevelser. Drømmer du om en tur til West ham er det Victor du skal snakke med. Som stor fan ved han hvor og hvordan du får den fedeste Hammers oplevelse.
Yndlingsklub: West Ham

Emil

Salg og kundeservice
Emil har styr på det meste fodbold syd for København, og i særdeleshed barndomsklubben Næstved BK. Han elsker at udforske destinationerne på egen hånd og deler gerne ud af sine erfaringer med pub-besøg, transportmuligheder og byens største seværdigheder. Han er desuden kontorets kvikkest på fodbold-paratviden, men ring gerne ind og test ham.
Yndlingsklub: Manchester United

Marcus

Ansvarlig for salg og kundeservice
Marcus er ansvarlig for salg og kundeservice, og er manden du skal have fat på, når du skal på din næste fodboldrejse. 
Yndlingsklubber: FC København og Chelsea

Carl

Økonomiansvarlig
Uden Carl ville virksomheden ikke løbe fejlfrit rundt. Carl står nemlig for vores økonomi og sørger for alt fra billet, hotel, fly og betaling stemmer overens. Det kan være du allerede har set Carl før. Med hans sæsonkort til Brøndby Stadion på nedre langside, er han tit at finde hjemme på TV’et.
Yndlingsklubber: Brøndby IF og Chelsea

Sebastian

Ansvarlig for partnerskaber og ecommerce
Sebastian er ansvarlig for vores partnerskaber med klubber, billetleverandører, kommercielle partnere mm. og alt der har med vores sociale medier og hjemmeside at gøre.
Yndlingsklubber: FC St. Pauli og Liverpool

Footballtravel.dk - Eksperter i fodboldrejser

  Footballtravel.dk
  Flæsketorvet 68, 1. sal
  1711 København V

  Telefon: 72 10 83 03
  E-mail: [email protected]

  CVR: 41616318

  Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ.