SSC Napoli

Napoli

Med Footballtravel.dk kan du se Napoli spille Serie A og Champions League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Napoli med hotel og fodboldbilletter til Napoli kampe.
Book din næste fodboldrejse til Napoli med Footballtravel.dk og oplev Napoli spille på Stadio Diego Armando Maradona

SSC Napoli kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Serie A

Napoli – AS Roma

2.995,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs AS Roma på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Bologna

2.495,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Bologna på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Lecce

2.495,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Lecce på Stadio Diego Armando Maradona.

Historien bag Napoli

Napoli blev stiftet i 1926, efter en fusion mellem klubberne U.S. Internazionale Napoli og Naples Foot-Ball Club. Det tog faktisk flere år før Napoli vandt deres første trofæ. Det første store trofæ Som Napoli vandt var i 2962, da de vandt Coppa italia. Napoli så dog også større succes i 1980’erne.

I 1984 fik Napoli signet Diego Maradonna. Gennem hans tid i klubben, vandt Napoli utallige trofæer. Napoli vandt Serie A 2 gange i 1987 og 1990, Coppa Italia i 2987 og Uefa Cup 1989. I alle disse tuneringer var Diego Maradonna instrumental og gjorde Napoli til en af de mest frygtede klubber i verdenen. Dette var grunden til at Napoli fansene elskede ham, hvilket også ledte til at Napoli “pensioneret” Maradonas nummer 10 trøje.

Efter Maradonnas salg til Sevilla i 1992, havde Napoli store økonomiske problemer. Napoli blev flere gang rykket ned til Serie B og gik også i konkurs. I 2004 blev Napoli dog re-founded af Film Produceren Aurelio De Laurentiis. Under hans lederskab, Napoli mere stabil, hvilket har ledt til stor succes i Coppa Italia, hvor de vandt cuppen i 2012, 2014 og 2020. Napoli er estimere til at være Italien 5. mest værdifulde klub med et værdi på 379 mio $

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Napoli, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende fodboldpakker, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Napoli kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Serie A,  så kan du købe Napoli fodboldbilletter her.

Napoli i 2022/23

Toppen af Serie A og toppen af deres Champions League gruppe. Napoli er nok det hold som alle fodboldfans holder med lige nu. Men hvordan er de blevet så gode? De solgte deres stjerne forsvarspiller, Kalidou Koulibaly og deres 2 stjerne angriber, Mertens og Insigne, i sidste transfer vindue. I stedet for at blive dårligere, så er Napoli faktisk blevet bedre. Men hvordan har de gjort det?

Som sagt tidligere så solgte Napoli alle deres stjernespillere, men deres rekruttering har dog været helt fantastiske. I stedet for at bruge store lummer penge på stjerne spillere, så har Napoli brugt dem mere smart. Napoli har købt spillere som både er en investering til fremtiden, men som også kan involveres allerede nu. 2 vigtige spillere som Napoli har købt er den 21-årige winger Khvicha Kvaratskhelia og den sydkoreanske monster forsvarsspiller Kim Min-jae. Napolis andre spillere som André Anguissa og Victor Osimhen har også hævet deres niveau. Deres angreb har også haft et gevaldigt opgradering, her har Napoli fået Raspadori og Simeone, der er i gang med at brage mål ind i både Champions League og Serie A.

Champions League

Champions League er tuneringen hvor Napoli virkeligt har imponeret. Napoli var i gruppe med Liverpool, Rangers og Ajax. En gruppe hvor enhver klubkunne  går videre i gruppen. Napolis første kamp var imod Livepool. Alle forventede at Liverpool ville vinde imod Napoli. Men Napoli skulle vise sig at være bedre end forventede. Ved enden af 1. halvleg, var Napoli 3-0 foran. Kampen endte 4-1. En storsejr til Napoli og nu kendte hele Europa til Napolis fantastiske hold. De resterende Champions League kampe slog Napoli alle holdene med mere end 3 mål. Den eneste kamp som Napoli faktisk tabte var imod Liverpool på Anfield. Her vandt Liverpool 2-0 imod et svagt Napoli hold. Napoli toppede gruppen med 15 point.

Serie A

I Serie har de også imponeret alle klubber. De er gået de første 14 kampe uden at tabe 1 kamp og har 8 point mere end 2. pladsen AC Milan. Victor Osimhen er top score i Serie A med 8 mål og Kvaratskhelia er 4. topscore. Kvaratskhelia, Zielinski og venstre backen Mario Rui deler 3. pladsen som top assister i Serie A. Napoli har virkeligt overtaget Serie A. Kan Napoli endelig vinde deres første Serie A titel. Dette år er deres bedste chance for at vinde Serie A.

Scroll To Top