Napoli

Med Footballtravel.dk kan du rejse til Napoli og SSC Napoli spille i Serie A og Champions League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Napoli med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Napoli med Footballtravel.dk.

  • SSC Napoli

Napoli – Juventus

2.295,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Juventus på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Torino

1.595,00 kr.
7. – 9. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Torino på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Atalanta

1.945,00 kr.
29. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Atalanta på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Frosinone

2.595,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Frosinone på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – AS Roma

3.195,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs AS Roma på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Bologna

2.395,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Bologna på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Lecce

2.495,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Lecce på Stadio Diego Armando Maradona.

Fodboldrejse til Napoli

Napoli er en Italiansk by beliggende sydpå i Italien. Byen er kendt for deres rige kultur og passioneret fodboldfans.  

Fodbold er en integreret del af Napoli histroie og byen har en af de største fodboldklubber i Italiansk fodbold, SSC Napoli. Klubben blev etableret i 1926 og har haft en stor indflydelse i italiansk fodbold. SSC Napoli har vundet 2 Serie A titler, 5 Coppa Italia og 1 UEFA-cup. Klubben har et kæmpe og dedikeret fanbase, som er kendt for deres loyalitet til deres klub. Klubbens stadion Stadio Diego Armando Maradona er en af Italiens største med plads til over 60.000 tilskuere.  

Fodboldkulturen i Napoli er unikt og intens. Fansene er kendt for at være vokale og passioneret og stadionet er kendt for at være superatmosfærisk ved kampdage. Napoli blev rigtigt en fodbold by, da fodboldlegenden, Diego Maradonna ankom til klubben i 1984. Her fik Napoli deres mest succesfulde tid. I Diego Maradonna 7 år i Napoli, vandt klubben 2 Serie A titler i 1987 og 1990, 1 Coppa Italia i 1987 og UEFA-cuppen i 1989. Maradonna blev så populær i klubben, at da han døde i 2020, valgte klubben at ændre deres stadionnavn til Stadio Diego Armando Maradonna.  

SSC Napoli har ikke vundet noget betydningsfuldt i de sidste 30 år. Dog er SSC Napoli flyvende i år og er faktisk favoritter til at vinde Serie A i år. De har et kæmpe forspring til 2. pladsen og det kræver et kæmpe bummert hvis denne Serie A titel skulle slippe af sted fra dem. SSC Napoli har både Serie A bedste forsvar og angreb og på nuværende tidspunkt kan inter hold slå dem.

Offentlig transport:

Det offentlige transport i Napoli gøre det nemt for lokale og turister at komme rundt omkring Napoli. Byens metro linje, metropolitana di Napoli, har 3 linjer der forbinder byen centrum med afkredsen af byen.
I byen kan du også finde sporvogne og busser. Der nemt kan køre dig rundt omkring byen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Napoli, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Napoli fodboldpakker kan du købe billetter hos os. Om det er Champions League eller Serie A, så kan du købe fodboldbilletter her.

Tag på fodboldrejse til smukke Napoli og se fodboldklubben SSC Napoli kæmpe om dette års Serie A titel.