Milano

Med Footballtravel.dk kan du købe fodboldrejser til Milano og se de 2 storklubber, AC Milan og Inter Milan spille i Serie A og Champions League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Milano med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Milano med Footballtravel.dk.

  • Inter Milan
  • AC Milan

Inter – Atalanta

1.495,00 kr.
27. – 29. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Atalanta på San Siro.

Inter – Genoa

1.345,00 kr.
3. – 5. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Genoa på San Siro.

Inter – Napoli

3.295,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs SSC Napoli på San Siro.

Inter – Empoli

2.495,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Empoli på San Siro.

Inter – Cagliari

2.945,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Genoa på San Siro.

Inter – Torino

2.645,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Torino på San Siro.

Inter – Lazio

3.995,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Lazio på San Siro.

Fodboldrejser til Milano

En fodboldrejse til Milano er nok en af verdens største destinationer for enhver fodboldfans. Her finder du fodboldhistorie, underholdning hver uge og fodboldens største legender og ikoner. I Milano kan du finde de 2 største klubber i fodboldhistorien, AC Milan og Inter Milan, der deler stadionet San Siro. Både AC Milan og Inter Milan har erobret fodbold i de seneste årtier med utallige Serie A titler (13 for Inter og 17 for AC Milan) og Champions League (3 for Inter og 7 for AC Milan). Men i de sidste 12 års tid har begge klubber oplevet en hård nedgang og misset Champions League flere gange. Men det ser ud til at de er tilbage igen. De seneste 2 Serie A titler blev vundet af både AC Milan og Inter Milan.

Byen Milano har budt på utallige fodboldmomenter. Champions League finalen i 2016, da Real Madrid vandt over Atletico Madrid. adskillige VM og EM-slutrunds faser og rivalopgøret mellem AC Milan vs Inter Milan 

Transport i Milano

Det offentlige transport fungerer fint i Milano. Du kan finde snesvis af måder hvorpå du kan komme frem og tilbage i Milano og komme til San Siro på. 

  • Metro: Milano metroen har kun 4 linjer, men har Italien længste linje på over 100 km. 
  • Sporvogn: Milano har 18 sporvogn linjer der kører hver dag og efter midnat.  
  • Bus: I Milano er der over 80 lokale busser der kan kører dig rundt i Milano og kan kører dig til San Siro. 
  • Taxi: Hvis du finder offentlige transport besværgeligt, så kan du selvfølgelig også finde taxaer i hele Milano. 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Milano, har vi udvalgt en række hoteller. Vores valgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os! 

Du kan tag på fodboldrejse til Milano og se AC Milan og Inter Milan spille fra 1500 kr. Dette er inklusive billet og hotel.