Atalanta

Fodboldrejser Atalanta

Med Footballtravel.dk kan du se Atalanta spille i Serie a og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Atalanta med fly, hotel og fodboldbilletter til Atalanta kampe.
Book din næste fodboldrejse til Atalanta med Footballtravel.dk og oplev Atalanta spille på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Atalanta kampe

Kampe
  • Alle
  • Serie A

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Atalanta

Atalanta blev stiftede i 1907 af studerende fra skolen Liceo Classioco Paolo Sarpi. Atalanta er set som en af Europas mest underholdende hold. Atalanta er fyldt med mål, dog er deres forsvar ikke lige så godt, da de også lukker en masse mål ind. Dette gøre at flere og flere fans er begyndt følge med i Atalanta kampe, da der altid er en masse mål involveret.

Atalanta nåede Cup Winners Cup semifinalen i 1988, da de dengang var i Serie B. Dette var det længste en ikke første division er nåede i stor UEFA turnering.
Atalanta har dog haft lidt held i de seneste tider. Atalanta har deltaget i Europa League 5 gange, hvor deres bedste placering, var en kvartfinale i 1991 og 2022. Atalanta har også deltaget i Champions League 3 gange. I Champions League er deres bedste placering også en kvartfinale i 2020.

Sammen med den tidligere Genoa træner, Gian Pierro Gasperini, har Atalanta nåede nye højder. Med Gasperini er Atalanta kommet tilbage til UEFA turneringerne efter 27 år. Nåede Coppa Italia finalen, dom de tabte 2-1 til Lazio og spillede nok Europas mest underholdende fodbold.

Læs mere om Atalantas historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Atalanta, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Atalanta kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Atalanta kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Vi sælger fodboldbilletter til alle Atalanta kampe i Serie A. Rejs til Bergamo og køb dine Atalanta fodboldbilletter hos os.

Scroll To Top