SÆSON 2023/2024

Serie A

Serie A kampe
  • Kommende kampe

Juventus – Frosinone

1.345,00 kr.
24. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Frosinone på Allianz stadium.

AS Roma – Torino

1.545,00 kr.
25. – 27. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Torino på Stadio Olimpico.

Inter – Atalanta

1.495,00 kr.
27. – 29. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Atalanta på San Siro.

Lazio – AC Milan

1.795,00 kr.
29. feb – 2. mar. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod AC Milan på Stadio Olimpico.

Napoli – Juventus

2.295,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Juventus på Stadio Diego Armando Maradona.

Inter – Genoa

1.345,00 kr.
3. – 5. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Genoa på San Siro.

AC Milan – Empoli

2.395,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Empoli på San Siro.

Juventus – Atalanta

2.495,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Atalanta på Allianz Stadium.

Lazio – Udinese

2.045,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Udinese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Udinese på Stadio Olimpico.

Napoli – Torino

1.795,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Torino på Stadio Diego Armando Maradona.

AS Roma – Sassuolo

2.545,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Sassuolo på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Inter – Napoli

3.295,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs SSC Napoli på San Siro.

Juventus – Genoa

2.545,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Genoa på Allianz stadium.

Inter – Empoli

2.495,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Empoli på San Siro.

Lazio – Juventus

3.545,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Juventus på Stadio Olimpico.

Napoli – Atalanta

2.495,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Atalanta på Stadio Diego Armando Maradona.

AC Milan – Lecce

2.745,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lecce på San Siro.

AS Roma – Lazio

4.445,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med derbyet mellem AS Roma vs Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Lazio på Stadio Olimpico.

Juventus – Fiorentina

2.245,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Fiorentina på Allianz stadium.

Lazio – Salernitana

2.545,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Salernitana på Stadio Olimpico.

Napoli – Frosinone

2.595,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Frosinone på Stadio Diego Armando Maradona.

Inter – Cagliari

2.945,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Genoa på San Siro.

AS Roma – Bologna

2.545,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Bologna på Stadio Olimpico.

AC Milan – Inter

7.845,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Inter Milan på San Siro.

Inter – Torino

2.645,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Torino på San Siro.

Juventus – AC Milan

4.345,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AC Milan på Allianz stadium.

Napoli – AS Roma

3.195,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs AS Roma på Stadio Diego Armando Maradona.

SS Lazio – Hellas Verona

2.495,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olimpico mod Hellas Verona.

AS Roma – Juventus

4.645,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Juventus på Stadio Olimpico.

AC Milan – Genoa

2.895,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Genoa på San Siro.

Juventus – Salernitana

2.295,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Salernitana på Allianz Stadium.

Lazio – Empoli

2.595,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Empoli på Stadio Olimpico.

Napoli – Bologna

2.395,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Bologna på Stadio Diego Armando Maradona.

AC Milan – Cagliari

3.245,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Oplev AC Milan hjemme på San Siro mod Cagliari.

Inter – Lazio

3.995,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Lazio på San Siro.

AS Roma – Genoa

2.445,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Genoa på Stadio Olimpico.

AC Milan – Salernitana

2.995,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Salernitana på San Siro.

Juventus – Monza

2.895,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Monza på Allianz stadium.

Lazio – Sassuolo

3.345,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Sassuolo på Stadio Olimpico.

Napoli – Lecce

2.495,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Lecce på Stadio Diego Armando Maradona.

Serie A kampe

Den italienske liga er blomstret op de seneste år med flot fodbold og vild passion på tribunerne.
Footballtravel.dk tilbyder de fedeste fodboldrejser til Juventus, Atalanta, AC Milan, Inter, Sassoulo, Sampdoria, Venezia, Cagliari, Fiorentina og mange andre. Tag til Torino og se spillere som Chiesa, Vlahovic og Pogba jagte mesterskabet med Juventus eller oplev en af de to Milano-klubber, når Romelu Lukaku løber på banen for Inter Milan og Zlatan Ibrahimovic brillerer for AC Mialn, som skal forsvare det italienske mesterskab.
I Italien finder du flere af Europas største derbies som må stå på enhver fodboldfans ønskeliste. Oplev eksempelvis derbyet mellem Inter Milan og AC Milan, Derby Della Madonnina.

Oplev også nogle af de bedste stadions i Italien. 2 af de mest legendariske stadiums er Juventus Stadium og San Siro. San Siro bliver delt af de 2 megaklubber AC Milan og Inter Milan. San Siro har et kort mellemrum mellem tilskuerne og banen, hvilket gøre at atmosfæren altid vil være højt.

Du kan også opleve derbyet mellem AS Roma vs Lazio, Derby della Capitale. Roma og Lazio deler stadionnet, Stadio Olimpico. Eller kom ud og se Lazio vs Inter

Du kan også komme ud og se Napoli spiller i deres store stadium, Stadio Diego Armando Maradona.

Serie A

Serie A har de sidste par år haft flere og flere øjne på sig. Serie A har på nuværende tidspunkt 100'vis af talentfulde spillere, som mange af de største klubber i verdenen holder øje med. Spillere som Chiesa, Destiny Udogie, Nico Barella, Khvicha Kvaratskhelia og Rafael Leao, forventes at have en kæmpe fremtid i enten Serie A eller i andre store ligaer.

De sidste mange år havde Juventus vundet Serie A titlen 9 år i træk. Derfor anså mange fans Serie A som en "Farmer League". De sidste 2 år faldt Juventus form dristigt og endelig efter Juventus 9 års dominans i Serie A, kunne et nyt hold vinde Serie A. Inter Milan vandt Serie A i sæsonen 2020/21 og i 2021/22 vandt AC Milan Serie A.
Derfor er denne sæsons Serie A 2022/23 anset som det mest spændende i lang tid. Både AC Milan og Inter Milan ser ud til at ikke tabe formen fra sidste sæson og det ser også ud til at Juventus er tilbage igen. Derudover har Napoli, ud af det blå indsamlede suveræne spillere og kunne finde på at drille de helt storehold om Serie A titlen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Italien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hvad end du vil på fodboldrejse og se Serie A, Coppa Italia eller måske Champions League kampe, så kan Footballtravel.dk sørge for en drømmetur.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Serie A klubber

Scroll To Top