SÆSON 2022/2023

Serie A

Serie A kampe

Den italienske liga er blomstret op de seneste år med flot fodbold og vild passion på tribunerne.
Footballtravel.dk tilbyder de fedeste fodboldrejser til Juventus, Atalanta, AC Milan, Inter, Sassoulo, Sampdoria, Venezia, Cagliari, Fiorentina og mange andre. Tag til Torino og se spillere som Chiesa, Vlahovic og Pogba jagte mesterskabet med Juventus eller oplev en af de to Milano-klubber, når Romelu Lukaku løber på banen for Inter Milan og Zlatan Ibrahimovic brillerer for AC Mialn, som skal forsvare det italienske mesterskab.
I Italien finder du flere af Europas største derbies som må stå på enhver fodboldfans ønskeliste. Oplev eksempelvis derbyet mellem Inter Milan og AC Milan, Derby Della Madonnina.

Oplev også nogle af de bedste stadions i Italien. 2 af de mest legendariske stadiums er Juventus Stadium og San Siro. San Siro bliver delt af de 2 megaklubber AC Milan og Inter Milan. San Siro har et kort mellemrum mellem tilskuerne og banen, hvilket gøre at atmosfæren altid vil være højt.

Du kan også opleve derbyet mellem AS Roma vs Lazio, Derby della Capitale. Roma og Lazio deler stadionnet, Stadio Olimpico. Eller kom ud og se Lazio vs Inter

Du kan også komme ud og se Napoli spiller i deres store stadium, Stadio Diego Armando Maradona.

Serie A

Serie A har de sidste par år haft flere og flere øjne på sig. Serie A har på nuværende tidspunkt 100'vis af talentfulde spillere, som mange af de største klubber i verdenen holder øje med. Spillere som Chiesa, Destiny Udogie, Nico Barella, Khvicha Kvaratskhelia og Rafael Leao, forventes at have en kæmpe fremtid i enten Serie A eller i andre store ligaer.

De sidste mange år havde Juventus vundet Serie A titlen 9 år i træk. Derfor anså mange fans Serie A som en "Farmer League". De sidste 2 år faldt Juventus form dristigt og endelig efter Juventus 9 års dominans i Serie A, kunne et nyt hold vinde Serie A. Inter Milan vandt Serie A i sæsonen 2020/21 og i 2021/22 vandt AC Milan Serie A.
Derfor er denne sæsons Serie A 2022/23 anset som det mest spændende i lang tid. Både AC Milan og Inter Milan ser ud til at ikke tabe formen fra sidste sæson og det ser også ud til at Juventus er tilbage igen. Derudover har Napoli, ud af det blå indsamlede suveræne spillere og kunne finde på at drille de helt storehold om Serie A titlen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Italien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hvad end du vil på fodboldrejse og se Serie A, Coppa Italia eller måske Champions League kampe, så kan Footballtravel.dk sørge for en drømmetur.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejser til Italien

Serie A klubber

Serie A kampe
  • Kommende kampe

Lazio – Juventus

4.445,00 kr.
7. – 9. april 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olympico mod Juventus.

Torino – AS Roma

1.795,00 kr.
7. – 9. april 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod AS Roma.

Atalanta – Bologna

2.745,00 kr.
7. – 9. april 2023
Oplev Atalanta hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia mod Bologna.

Inter – Monza

2.795,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan - Monza på San Siro.

Napoli – Hellas Verona

2.795,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Hellas Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Hellas Verona på Stadio Diego Armando Maradona.

AS Roma – Udinese

2.545,00 kr.
15. – 17. april 2023
Oplev AS Roma hjemme på Stadio Olympico mod Udinese.

Torino – Salernitana

1.395,00 kr.
15. – 18. april 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod U.S. Salernitana 1919.

Lazio – Torino

2.695,00 kr.
21. – 23. april 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olympico mod Torino.

AC Milan – Lecce

3.345,00 kr.
22. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lecce på San Siro.

Atalanta – AS Roma

2.695,00 kr.
23. – 25. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atalanta og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergramo med footballtravel.dk og se kampen Atalanta - Roma på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

AS Roma – AC Milan

4.745,00 kr.
28. – 30. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod AC Milan på Stadio Olimpico.

Napoli – Salernitana

7.095,00 kr.
28. – 30. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Salernitana på Stadio Diego Armando Maradona.

Inter – Lazio

2.395,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Lazio på San Siro.

Torino – Atalanta

1.845,00 kr.
29. apr – 2. maj. 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod Atalanta.

AC Milan – Cremonese

2.345,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Cremonese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Cremonese på San Siro.

Juventus – Lecce

2.095,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Oplev Juventus hjemme på Allianz Stadium mod Lecce.

Lazio – Sassuolo

3.195,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio - Sassuolo på Stadio Olimpico.

Atalanta – Spezia

3.295,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Oplev Atalanta hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia mod Spezia.

AC Milan – Lazio

3.845,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lazio på San Siro.

AS Roma – Inter

5.045,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Inter Milan på Stadio Olimpico.

Napoli – Fiorentina

4.145,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Fiorentina på Stadio Diego Armando Maradona.

Torino – Monza

1.645,00 kr.
6. – 9. maj 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod Monza.

Atalanta – Juventus

4.045,00 kr.
6. – 9. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atalanta og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergramo med footballtravel.dk og se kampen Atalanta mod Juventus på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Inter – Sassuolo

2.495,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Sassuolo på San Siro.

Juventus – Cremonese

2.245,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Juventus hjemme på Allianz Stadium mod U.S. Cremonese.

Lazio – Lecce

3.295,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olympico mod Lecce.

AC Milan – Sampdoria

2.595,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Sampdoria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Sampdoria på San Siro.

AS Roma – Salernitana

8.445,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Oplev AS Roma hjemme på Stadio Olympico mod U.S. Salernitana 1919.

Torino – Fiorentina

1.995,00 kr.
20. – 23. maj 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod Fiorentina.

Atalanta – Hellas Verona

3.295,00 kr.
20. – 23. maj 2023
Oplev Atalanta hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia mod Hellas Verona.

Inter – Atalanta

3.295,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Atalanta på San Siro.

Juventus – AC Milan

4.295,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Turin med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AC Milan på Allianz stadium.

Lazio – Cremonese

2.895,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olympico mod U.S. Cremonese.

AC Milan – Verona

2.995,00 kr.
2. – 5. juni 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Verona på San Siro.

AS Roma – Spezia

3.395,00 kr.
2. – 5. juni 2023
Oplev AS Roma hjemme på Stadio Olympico mod Spezia.

Torino – Inter Milan

1.845,00 kr.
3. – 6. juni 2023
Oplev Torino hjemme på Stadio Olimpico mod Inter.

Atalanta – Monza

3.295,00 kr.
3. – 6. juni 2023
Oplev Atalanta hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia mod Monza.
Scroll To Top