Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Italien spille imod hinanden i Serie A, Champions League og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Italien med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næse fodboldrejse til Italien med Footballtravel.dk og oplev de største klubber i Italien spille imod hinanden.

  • Serie A
  • AC Milan
  • Inter Milan
  • AS Roma
  • Juventus
  • SSC Napoli

Napoli – Inter

2.695,00 kr.
2. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Inter Milan på Stadio Diego Armando Maradona.

Juventus – Napoli

3.145,00 kr.
7. – 9. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus mod Napoli på Allianz stadium.

Inter – Udinese

1.895,00 kr.
8. – 10. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter og Udinese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Udinese på San Siro.

AS Roma – Fiorentina

1.995,00 kr.
9. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Fiorentina på Stadio Olimpico.

Napoli – Cagliari

1.595,00 kr.
15. – 17. december 2023
Oplev SSC Napoli hjemme på Stadio Diego Armando Maradona mod Cagliari.

AC Milan – Monza

1.495,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Monza på San Siro.

Lazio – Inter

1.495,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Inter Milan på Stadio Olimpico.

AS Roma – Napoli

2.195,00 kr.
22. – 24. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Napoli på Stadio Olimpico.

Inter – Lecce

1.645,00 kr.
22. – 24. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Lecce på San Siro.

Napoli – Monza

1.995,00 kr.
28. – 30. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Monza på Stadio Diego Armando Maradona.

Lazio – Frosinone

1.995,00 kr.
28. – 30. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio Frosinone på Stadio Olimpico.

AC Milan – Sassuolo

3.095,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Sassuolo på San Siro.

Juventus – AS Roma

1.995,00 kr.
29. – 31. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AS Roma på Allianz stadium.

AS Roma – Atalanta

1.745,00 kr.
6. – 8. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Atalanta på Stadio Olimpico.

AC Milan – AS Roma

2.595,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs AS Roma på San Siro.

Juventus – Sassuolo

1.595,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Sassuolo på Allianz Stadium.

Lazio – Lecce

1.745,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Lecce på Stadio Olimpico.

Napoli – Salernitana

2.095,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Naples med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Salernitana på Stadio Diego Armando Maradona.

Inter – Atalanta

2.195,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Atalanta på San Siro.

AS Roma – Hellas Verona

1.695,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Oplev AS Roma hjemme på Stadio Olimpico mod Hellas Verona.

AC Milan – Bologna

1.895,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Bologna på San Siro.

Juventus – Empoli

1.795,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Empoli på Allianz stadium.

Lazio – Napoli

2.245,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Napoli på Stadio Olimpico.

Inter – Juventus

3.945,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter - Juventus på San Siro.

AS Roma – Cagliari

1.895,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Oplev AS Roma hjemme på Stadio Olimpico mod Cagliari.

Napoli – Hellas Verona

1.895,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Oplev SSC Napoli hjemme på Stadio Diego Armando Maradona mod Hellas Verona.

AC Milan – Napoli

3.145,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs SSC Napoli på San Siro.

AS Roma – Inter

2.845,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Inter Milan på Stadio Olimpico.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldtur til Italien

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Italien. Italien er en af de mest ikoniske fodboldnationer i verden. Gennem tiden har man set legendariske fodboldspillere på stribe udfolde sig i mindesværdige øjeblikke for både klub- og landshold. Italienske fodboldlegender som Paolo Maldini, Gianluigi Buffon og Fillipo Inzaghi har alle været med til at sætte et præg på en fodboldkultur, der er anerkendt i hele verden. Italiensk fodbold har altid være kendetegnet ved taktisk dominans og defensiv verdensklasse. Senest vandt det italienske herrelandshold Europamesterskabet 2020 (i 2021). I den bedste italienske liga er det værd at nævne fodboldklubber som Juventus, AC Milan og Inter Milan. Efter en lang årrække, hvor Juventus har vundet den hjemlige liga kontinuerligt – har de to Milano klubber pludselig budt sig til (samtidig med en formnedgang hos den ellers dominerende Torino-klub). Det betyder, at ligaen i de senere år er blevet langt mere uforudsigelig og jævnbyrdig. En sand fryd for den neutrale fodboldseer!  

Store opgør er der mange af i Italien. Et eksempel kunne være lokalbraget mellem AC Milan og Inter Milan. Derbyet udfolder sig på de to klubbers fælles hjemmebane, San Siro. Et ikonisk stadion, der står til at blive revet ned inden for de næste år (så skynd jer afsted, hvis I vil nå at opleve Italiens flotteste fodboldstadion). Et andet opgør, man ikke kommer uden om, er mellem AS Roma og SS Lazio. Hovedstadens to største klubber er altid garanti for stor spænding og lyd på tribunerne. AS Roma og SS Lazio deler hjemmebane på fantastiske Stadio Olimpico. 

En fodboldrejse til Italien er et must for enhver glødende fodboldfan. Kombinationen af flot, italiensk fodbold og varmere himmelstrøg må simpelthen bare ikke glippes. 

Tjek Italiens største liga ud nedenfor. 

Serie A

Serie A er den største liga i Italien. Her finder man kæmpestore tophold som Juventus, AC Milan, Inter Milan, AS Roma, S.S Lazio og SSC Napoli. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev italiensk fodbold i særklasse direkte fra lægterne. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

Serie B

Serie B er det 2. bedste række i Italiansk fodbold og her kan du finde klubber fra Milano, Genova og Pisa. Hvis du skal til en fodboldrejse til Italien, så findes der også gode hold at se nede i Serie B.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Italien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Serie A fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter