PSG

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til Paris og se PSG spille Ligue 1 og Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Paris med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Paris med Footballtravel.dk og oplev PSG spille på Parc des Princes.

  • PSG

PSG – Stade Rennais FC

2.995,00 kr.
24. – 27. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Stade Rennais. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Stade Rennais på Parc des Princes.

PSG – Stade de Reims

2.995,00 kr.
9. – 12. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Stade de Reims. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Stade de Reims på Parc des Princes.

PSG – Clermont Foot

3.395,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Clermont Foot. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Clermont Foot på Parc des Princes.

PSG – Olympique Lyonnais

5.245,00 kr.
20. – 23. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Lyon. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Lyon på Parc des Princes.

PSG – Le Havre

3.645,00 kr.
27. – 30. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem PSG og Le Havre. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Le Havre på Parc des Princes.

PSG – Toulouse

4.195,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Toulouse. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Toulouse på Parc des Princes.

Lidt om Paris

Paris er Frankrigs hovedstad og er en af de største turistdestinationer og kendt som kærlighedens by. Derudover er Paris også en kæmpe fodboldby. Med en fodboldrejse til Paris kan du se en af de største klubber, PSG, spille med deres største stjerner, såsom Messi, Neymar og Mbappe. 

Paris er hjemstedet for en af verdens største klub, PSG. PSG blev etableret i 1970 og har siden haft en stor indflydelse i fransk fodbold. PSG har vundet hele 10 Ligue 1 titler, 14 Coupe de France, 9 Coupe de la Ligue og 11 Trophée des Champions.
Klubben har en stort og dedikeret fanbase der er kendt for deres passion og loyalitet til klubben. PSGs stadion, Parc des Princes, ligger centralt i Paris og med en kapacitet på over 48.000 tilskuere er Parc des Princes Frankrigs 5. største stadion.

Hvis du dog ikke gider at se PSG, så kan du gå ned til Ligue 2 og se klubben Paris FC. Paris FC røg ned til Ligue 2 i 2016/17 sæsonen og har spillet dér siden. Klubben er kendt for at have haft adskillige spillere der begyndte deres karriere hos dem. Her har vi spillere som Ibrahima Konate og Mamadou Sako, der startede deres karriere hos Paris FC, som siden er gået videre til klubber som Liverpool og har optrådt for det franske landshold. 

Offentlig transport i Paris 

I Paris kan du finde et stort og effektivt offentligt transportsystem, der inkluderer metroer, busser og tog, hvilket gøre det nemt for turister at komme rundt om byen på. Paris’s metro system er en af de ældste og største metro netværk du kan finde. Med hele 16 linjer og 300 metrostationer, kan du komme til enhver sted i Paris med metro. 

Hotel i Paris

Til din næste fodboldrejse til Paris, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller i Paris er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende PSG kampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

En fodboldrejse til Paris er perfekt for dig der elsker fodbold. Om det er fodbold på topnivuea eller i Ligue 2, så kan du finde det hele i Paris.  

Fly

Til udvalgte Ligue 1 kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Ligue 1 fodboldkampe kan du købe billetter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe fodboldbilletter her. Find de skarpeste priser på fodboldpakker hos os.

Leder du efter en Ligue 1 kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 47 03 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Tag på fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk inkl. fly, hotel og fodboldbilletter med Footballtravel.dk