AS Monaco

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til Monaco og se AS Monaco spille Ligue 1 og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Monaco med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Monaco med Footballtravel.dk og oplev AS Monaco spille på St Louise II.

  • AS Monaco

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Monaco

Monaco er en lille og uafhængig by i Frankrig, kendt for deres luksuriøs liv med smukke strande og adskillige casinoer. Mange fodboldfans kender dog byen for fodboldklubben, AS Monaco der har haft nogle af de største spiller igennem historien.  

AS Monaco er en af de mest succesfulde klubber i Frankrig med 8 Ligue 1 titler og 5 Coupe de France. Klubben blev etableret i 1924 og har siden da skabt nogle af verdens bedste spillere. Spillere som Thierry Henry, Kylian Mbappe, Bernado Silva, Aurélien Tchouaméni, Fabinho og mange flere startet deres karriere hos AS Monaco. AS Monaco spiller deres hjemmebane kampe i stadionnet Stade Louis II og med en kapacitet på 18.523 tilskuere er stadionnet en af Ligue 1 mindste.
Mange fodboldfans tager på fodboldrejse til Monaco for netop op se de helt store spillere spille for klubben. 

Et unikt ting ved AS Monaco er at de er tilladt at spille i det franske system, selvom at være en uafhængig stat for sig selv og ikke en del af Frankrig. Det er fordi AS Monaco er anset som en fransk by og derfor gerne må spille i den franske liga. AS Monaco er dg ikke medlem af UEFA eller FIFA, men de stadigvæk en hyppig deltager af Champions League og Europa League. 

Da Monaco er en lille by, er det nemt at komme rundt omkring byen. Med deres velfungerende offentlige transport kan nemt komme rundt omkring Monaco med bus. Hvis du er på fodboldrejse til Monaco, kan du med bussen nemt og hurtigt nå ud tl Stade Louis II og se AS Monaco spille. 

Monaco er kendt for deres luksuriøse og high-end livsstil, men også som den perfekte fodbold ferie destination til fodboldfans. Med Monacos fremragende offentlige transport kan fodboldfans nemt og hurtigt komme rundt om byen uden problemer.  

Hotel i Monaco

Til din næste fodboldrejse til Monaco, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller i Monaco er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende Monaco kampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Tag på fodboldrejse til Monaco og se AS Monaco spille på Stade Louis II inkl. Hotel og fodboldbilletter.