Olympique de Marseille

Fodboldrejser til Marseille!

Med Footballtravel.dk kan du se Olympique de Marseille spille i Ligue 1.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Marseille med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Frankrig med Footballtravel.dk og oplev Marseille spille på mægtige Stade Velodrome.

Olympique de Marseille kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Marseille

Olympique de Marseille er en fransk fodboldklub fra Marseille. Olympique de Marseille spiller deres kampe i den øverste franske liga, Ligue 1 og er en af de mest succesfulde klubber i Frankrig med 10 Ligue 1 titler og 1 Champions League titel.

Olympique de Marseille blev grundlagt i 1899 og har spillet deres hjemmebane kampe i Stade Velodrome siden 1937. Fodbold var dog ikke deres 1. priotet, da de blev etablere i 1899, da det dengang var rugby, som klubben stod for. I 1900 fik Olympique de Marseille indblandet fodbold i deres klub og sporten blev hurtigt populært blandt fansene og Marseille vandt hurtigt deres 1. Ligue 1 titel i 1929.

Olympiquye de Marseille er den eneste franske klub til at vinde den eftertragtede Champions League titel. I 1993 havde Olympique de Marseille et fremragende hold med Barthez i forsvaret, Marcel Desailly i forsvaret, Marseille kaptajn Didier Deschamps som anfører og den legendariske angrebs duo Abedi Pelé pg Rudi Völler. Dette Olympique de Marseille hold nåede hele vejen til Champions League finalen i 1993, hvor de skulle møde AC Milan i finalen. Med et mål fra forsvarspilleren Basile Boli vandt Marseille finalen og dermed blev den eneste franske klub til at vinde Champions League.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Marseille, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Olympique de Marseille kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Olympique de Marseille kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe fodboldbilletter her. Find de skarpeste priser på Olympique de Marseille fodboldbilletter hos os.

Stade Velodrome

Scroll To Top