Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Frankrig spille imod hinanden i Ligue 1Champions League og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Frankrig med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Frankrig med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden.

  • Ligue 1
  • PSG
  • Olympique de Marseille
  • AS Monaco

PSG – Olympique Lyonnais

5.245,00 kr.
20. – 23. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Lyon. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Lyon på Parc des Princes.

PSG – Le Havre

3.645,00 kr.
27. – 30. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem PSG og Le Havre. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Le Havre på Parc des Princes.

PSG – Toulouse

3.945,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Toulouse. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Toulouse på Parc des Princes.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodbold i Frankrig

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Frankrig. Frankrig har efterhånden udviklet sig til at blive en kæmpe fodboldnation. Ikke mindst på baggrund af, at deres fodboldlandshold har vundet utallige store titler gennem tiden. Senest vandt Frankrig Verdensmesterskabet i 2018 – mens de i finalen i VM 2022 måtte se sig besejret af Argentina. I de senere år er fransk fodbold blevet mere og mere populært. Den helt store årsag ligger blandt andet i, at Frankrigs allerstørste hold, Paris Saint-Germain, er blevet en kæmpe magtfaktor i europæisk fodbold. Med superstjerner som Neymar, Kylian Mbappe og Lionel Messi på holdkortet, er det nok heller ikke nogen overraskelse, at PSG har vundet trofæet i den hjemlige liga i 8 ud af de 10 seneste sæsoner. Fransk fodbold er kendetegnet ved højt teknisk niveau kombineret med imponerende, fysisk råstyrke. De mest seværdige hold i landet tæller bl.a. Olympique Lyonnais, AS Monaco, LOSC Lille, Olympique Marseille og Paris Saint-Germain. Der er i øvrigt lagt op til Ligue 1’s største derby, når de to sidstnævnte støder ind hinanden i et opgør, der er blevet døbt ”Le Classique” (Klassikeren). 

En fodboldrejse til Frankrig er på ønskelisten for mange fodboldfans. Frankrigs fankultur er måske ikke helt så bredt anerkendt som den engelske – men faktisk har du mulighed for at opleve en helt igennem fantastisk stemning på de franske tribuner. 

I Frankrig har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver eneste uge. For blot at nævne to, spiller VM 2022’s helt store superstjerner, Kylian Mbappe og Lionel Messi, på samme hold i PSG. Hvis dette ikke er årsag nok til en smuttur til Frankrigs smukke hovedstad, så ved vi snart ikke, hvad er. 

Tjek Frankrigs største liga ud nedenfor. 

Ligue 1

Ligue 1 er den største liga i Frankrig. Her finder man de kæmpestore tophold som PSG, Olympique Lyonnais, AS Monaco, LOSC Lille og Olympique Marseille. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse til Frankrig hos os – og oplev fransk fodbold i særklasse direkte fra lægterne. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Frankrig, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Fly

Til udvalgte Ligue 1 kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Ligue 1 kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe fodboldbilletter hos os. Find de skarpeste priser på fodboldkampe hos os.