Newcastle United

Med Footballtravel.dk kan du rejse til Newcastle Upon Tyne og se storklubben Newcastle United spille i Premier League, Carabao Cup og FA Cup.
Hos os kan du både købe rejser til Newcastle Upon tyne med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste rejse til Newcastle Upon Tyne hos Footballtravel.dk.

  • Newcastle United

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Newcastle Upon Tyne

Newcastle Upon Tyne er en by i nordøst England. Newcastle Upon Tyne er den mest befolkede by i nordøst England og den 8. mest befolkede by i England. Grundet tætheden mellem befolkningen har Newcastle skabt en fantastisk fankultur til fodboldklubben Newcastle United. En kultur som du umuligt kan finde andre steder i England. Både i opgang og nedgang vil fansene støtte om deres elskede klub. Newcastle upon tyne rummer også adskillige museer og gallerier, hvilket inkludere Great North Museum, Center for Life med Science Viallage og Discovery Museum. 

Langt de fleste turister tager ned til Newcastle upon tyne for at se fodboldklubben, Newcastle United. En fodboldrejse til Newcastle Upon Tyne er en fantastisk oplevelse for dig der gerne vil se passioneret fans støtte deres klub. Newcastle upon tyne er også en fantastisk by at opleve. Her kan du opleve de mange museer som sagt før, men også adskillige pubs. En pub vi helt klart kan anbefale er, The Strawberry Pub. The Strawberry Pub er den perfekte pub, hvis du gerne vil have “The Matchday” følelsen. Lokationen er også helt perfekt for pubben. Pubben befinder sig ved en af hjørnerne af Newcastle Uniteds stadion, St. James Park. The Strawberry Pub er derfor helt perfekt, hvis du lige brug for en øl lige før kampen starter. 

Transport 

Der findes mange måder hvorpå man kan komme til Newcastles staadion, St. James Park. Du kan tag toget til Newcastle Central Station og derfra tag en 10 minutters gåtur til St. James’ Park. Hvis du hellere vil tag metroen, kan du tage metroen til Monument Metro Station. Herfra tager det 5 minutter at gå den til St. James Park. 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til NewCastle, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Du kan finde fodboldrejser til Newcastle upon tyne fra 3000 kr hos Footballtravel.dk. Det er inklusiv fodboldbilletter til Newcastle United kampe og hotel.