Manchester United

Fodboldrejser til Manchester United!

Med Footballtravel.dk kan du se Manchester United spille Champions League-, FA Cup- og Premier League-kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Manchester United med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Manchester Uniteds kampe.
Book din næste fodboldrejse til Manchester United med Footballtravel.dk og oplev Manchester United spille på mægtige Old Trafford.

Manchester United kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • FA Cup
  • Champions League
  • Premier League

Manchester United – Sheffield United

1.945,00 kr.
23. – 25. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Dobbeltpakke Manchester United – Sheffield United & Manchester United – Burnley

5.345,00 kr.
24. – 28. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Afbudsrejse: Manchester United – Sheffield United (2 STK BILLETTER TILBAGE)

1.745,00 kr.
24. – 25. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Manchester United – Burnley

3.145,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Burnley på Old Trafford.

Manchester United – Arsenal

4.495,00 kr.
11. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester United og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United - Arsenal på Old Trafford.

Manchester United – Arsenal │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN (Kun 3 pladser tilbage)

5.995,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Arsenal.

Manchester United – Newcastle United

2.195,00 kr.
14. – 16. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Newcatle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Newcastle på Old Trafford.

Historien om Manchester United

I 1878 blev klubben Newton Heath LYR FC grundlagt. 14 år efter blev klubbens navn ændret til, hvad alle fodboldfans kender det som i dag, nemlig Manchester United. Siden 1910 har Manchester United spillet på Old Trafford, som også er kendt ved navnet “Theatre of Dreams”.

Klubben er mest kendt for sin tid med Sir Alex Ferguson ved roret. Han var manager fra 1986-2013 og vandt i denne periode 13 Premier League, 2 Champions League, 5 FA Cup, 4 EFL Cup, 10 Community Shield og 1 Fifa World Cup.

Efter Sir Alex Ferguson pension har Manchester United haft svært ved at finde samme succes. Få trofæer er efterfølgende blevet vundet – men ikke i nærheden af deres tidligere succestider. Flere træner er blevet ansat og fyret uden at finde sig til rette. Nu er det op til den nye træner Erik ten Hag at se, om han kan få Manchester United tilbage på toppen i fodboldverdenen.

Du kan læse mere om Manchester United’s historie her

Tag på fodboldrejse til Manchester United og oplev det mægtige Old Trafford.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester United, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér, hvor det sker.
De hoteller, vi viser på den pågældende Manchester United kamp, er de hoteller, der er ledige lige nu – og du får derfor altid akkurat det hotel, du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejse til Manchester United med fly

Til udvalgte fodboldrejser til Manchester United kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt, kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly, som er fremvist på siden, er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret, så du er sikret, at det fly, I køber til, er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Manchester United med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Manchester United kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Europa League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til Manchester Uniteds kampe her. Typisk kommer Manchester United-fodboldbilletterne ca. 24 timer før kampstart.

GLORY GLORY MAN UNITED

Old Trafford

Om Old Trafford


Old Trafford er Premier Leagues absolut største stadion og ét af de mest ikoniske stadions i verden. Old Trafford har i dag plads til 75.000 tilskuere – kun Wembley kan slå det antal.

Stadionet blev bygget tilbage i 1909, hvor Manchester United tabte deres første hjemmekamp til deres mangeårige rivaler fra Liverpool. Under 2. verdenskrig blev Old Trafford ramt så hårdt af tyske bomber, at Manchester United var nødsaget til at spille et andet sted de næste 10 år. Det blev på Maine Road, som dengang tilhørte Manchester United’s lokale rivaler; nemlig Manchester City. Manchester United vendte efterfølgende tilbage til Old Trafford, hvor de har været lige siden.

Omkring stadion er der masser af mindesmærker om klubbens berømte fortid, med statuer af Sir Matt Busby, Sir Alex Ferguson og The Holy Trinity (George Best, Denis Law & Sir Bobby Charlton).

Sådan kommer du til Old Trafford

Med en placering i distriktet Trafford, er den nemmeste måde at komme til Old Trafford med toget fra Piccadilly Station. Old Trafford er cirka 3 kilometer fra det centrale Manchester, og man kan forvente en 15 minutters tur fra Piccadilly Station efterfulgt af en kort 5 minutters gåtur fra stadion.

Det tager cirka samme tid at komme til Old Trafford med taxa fra Piccadilly Station, hvor prisen plejer at ligge omkring 10 pund. Fra Manchester Lufthavn tager det 20-30 minutter med en pris på cirka 35 pund.

Theatre of Dreams

PUBS NÆR OLD TRAFFORD

Hvis du skal til fodboldrejse til Manchester United og se fodbold. Så er det også en god ide at se de mange pubs der er rundt omkring Old Trafford. Der er adskillige anbefalelsesværdige pubs omkring Old Trafford, men vi har prøvet at begrænse os til 3.

The Tollgate

Seymour Grove, Old Trafford

10 minutters gåtur fra Old Trafford finder du The Tollgate. Pubben er placeret på den anden side af sporvognstoppestedet Trafford Bar Metrolink Station. På pubben er også at finde traditionel pub mad, som kan nydes til en pint.

The Trafford

699 Chester Rd, Stretford, Manchester M16 0GW

Mindre end 5 minutters gåtur fra Stadion, The Trafford er kendt for at være total fyldt med Manchester United fans. Det anbefales at komme i god tid, hvis man ønsker at komme ind og være iblandt de mange fans.

The Bishop Blaize

708 Chester Rd, Stretford, Manchester M32 0SF

Ligesom The Trafford, så er The Bishop Blaize af finde blot 5 minutters gåtur fra Old Trafford. The Bishop Blaize er kendt for at være en af de ældste Manchester United pubs. Endnu en gang anbefales det at komme tidligt, pubben bliver propfyldt.

Fodboldrejser Manchester United
Fodboldrejser Manchester United
Manchester United kampe

OPLEVELSER

Til din næste fodboldrejse til Liverpool, kan du udover at se Manchester United kampe også opleve forskellige tours, statuer og malerier rundt omkring Old Trafford.

Statuer

Manchester United er kendt for deres mange legender. Dette kan også ses med deres forskellige statuer placeret rundt om Old Trafford. Hvis I skal slå tiden ihjel, så kom god tid før kampstart. Her kan man se statuerne af Sir Alex Ferguson, Sir Matt Busby, samt The Holy Trinity-statuen af Sir Bobby Charlton, George Best og Denis Law. Dette er også en god mulighed for at se mindesmærket af The Munich Air Disaster, som på trgaisk vis så 23 personer gå bort, heriblandt 8 Manchester United-spillere.

Tours

Old Trafford er en af de mest historiske stadions i hele verdenen. Udover at se en Manchester United-kamp live, kan man komme på en af deres mange stadionture. Dette er en unik mulighed for at se Old Trafford bag kulissen, hvor verdensstjerner bevæger sig rundt på kampdagen. Via Manchester United’s tours, kan man også komme ind og se deres museum, hvor man kan følge den fantastiske klubs historie.

Book en stadion- og museum-rundvisning her.

Fodboldrejser manchester united

Manchester Uniteds treble vindende hold i 1999

The Treble

I 1999 fuldførte Manchester United en af de største bedrifter i fodboldhistorien, da de vandt “The Treble”. At vinde ligaen, FA Cup og Champions League på én sæson er aldrig set før af et engelsk hold, og det var kun blevet udført af tre andre hold udenfor England.

Premier League

Der var kun 3 Manchester United kampe, der endte i nederlag i Premier League i deres treble-vindende sæson. Manchester Uniteds nederlag var mod Arsenal, Sheffield Wednesday og Middlesbrough. Men efter deres sidste nederlag mod Middlesbrough i december måned, gik de resten af sæsonen uden at tabe en eneste kamp. I perioden mellem december og maj var der utallige uforglemmelige Manchester United-kampe; eksempelvis deres 8-1-sejr over Nottingham Forest, hvor Ole Gunnar Solskjær scorede 4 mål på bare 12 minutter.

Premier League-sæsonen var spændende helt til den sidste spillerunde i daværende sæson. Arsenal var nemlig 1 point bag Manchester United. Manchester United spillede mod Arsenals ærkerivaler Tottenham Hotspur på den sidste kampdag. Mange fans forventede, at Tottenham ikke ville prøve at vinde kampen, da de havde chancen for at nægte Arsenal et mesterskab. Men mod fansenes forventninger kom Tottenham hårdt fra start. De scorede det første mål i løbet af de første minutter af kampen. David Beckham kom dog til undsætning og udlignede lige før pausen, mens Andy Cole scorede det vindende mål i det 48. minut. Manchester United vandt Premier League, og dermed var det første af hele tre trofæer vundet.

FA Cup

Manchester United havde en relativt svær rejse til FA Cup-finalen. Allerede i den 4. spillerunde mødte de giganterne Liverpool. Liverpool – Manchester United var en kamp med masser af drama. Michael Owen gav føringen til Liverpool allerede i det 3. minut. Herfra skulle Manchester United helt til det 88. minut, før de udlignede. Udligningen blev scorede af Dwight York. Dybt inde i ovetiden scorede Ole Gunnar Solskjær det afgørende mål, der gjorde, at Manchester United gik videre til den næste runde.
De vandt den næste runde 1-0 imod Fulham, hvorefter de besejrede Chelsea 2-0 i runden efter.

I semifinalen skulle United møde deres Liga-rivaler Arsenal. Den første semifinale-kamp endte 0-0 efter 120 minutter. Roy Keane fik sit mål kontroversielt underkendt, da det så ud til, at han var offside. Men efter flere gengivelser kunne man tydeligt se, at han rent faktsik var onside.

I den anden FA Cup-semifinale, scorede David Beckam tidligt i kampen. Men Arsenal kom dog tilbage igen, da Dennis Bergkamp scorede i det 70. minut. 3 minutter senere fik Roy Keane et rødt kort, hvilket betød, at United skulle spille med 10 mænd resten af kampen. I overtiden begik Phil Neville straffespark. Men heldigvis for Manchester United, reddede Peter Schmeichel Bergkamps straffespark, hvilket førte kampen i forlænget spilletid. Ved det 110. minut scorede Ryan Giggs et af FA Cups bedste solomål nogensinde. Ryan Giggs løb hele 65 meter og forbi fem Arsenal spillere, før hande satte det afgørende mål i nettet. Dermed var Manchester United i FA Cup-finalen.

I finalen skulle Manchester United møde Newcastle United på det legendariske Wembley Stadium. Manchester United-kampen endte 2-0 med mål fra Teddy Sheringham og Paul Scholes.

Champions League

Manchester United kom i gruppe sammen med Brøndby, FC Barcelona og Bayern Munchen. Med 2 storsejre imod Brøndby og 4 uafgjorte resultater mod Barcelona og Bayern Munchen, endte Manchester United på andenpladsen i sin gruppe. Det betød, at de i kvartfinalen skulle møde Inter Milan. I def første af de to opgør slog United Inter Milan 2-0 på Old Trafford. Returkampen blev 1-1, hvilket gjorde, at Manchester United kom videre til semifinalen.

I semifinalen skulle Manchester United op imod de italienske giganter Juventus. Det første opgør fandt sted på Old Trafford og endte 1-1. Det betød, at United stadig havde en stor opgave foran sig i returopøret.
Her gik det dog hurtigt galt for Manchester United. Juventus scorede nemlig 2 mål tidligt i kampen. Heldigvis for United, så scorede Keane og Yorke et mål hver før pausen. Ved det 84. minut scorede Andy Cole det afgørende mål, hvilket sikrede Manchester Uniteds plads i Champions League-finalen.

Den 26 maj 1999 skulle Manchester United spille Champions League finale imod Bundesliga-klubben Bayern Munchen på Camp Nou. Det så dog ikke godt ud for Manchester United, da to af deres nøglespillere, Roy Keane og Paul Scholes, ikke kunne spille, da de begge var suspenderet.
Allerede i det 6. minut scorede Bayern Munchen det første mål. Bayern Muchen blev ved med at skabe chancer resten af kampen. Bayern Munchen ramte stolpen utallige gange, og tvang i øvrigt Peter Schmeichel til at lave flere fantomredninger.

De populære udskiftninger

Endelig besluttede Alex Ferguson sig for at lave udskiftninger. I det 67. minut skiftede han Teddy Sheringham ind for Blomqvist, og ved det 81. minut blev Ole Gunnar Solskjær skiftet ind i stedet for Andy Cole. Disse to udskiftninger viste sig at være vigtige ved slutningen af kampen.
United fik et hjørnespark i det 91. minut. Peter Schmeichel var med fremme. David Beckham tog hjørnesparket, men Bayern Munchen erobrede bolden og prøvede at få bolden sparket væk fra målet. Manchester United generobrede dog bolden, hvorefter Ryan Giggs tog et skud mod mål. Teddy Sheringham fik dirigeret afslutningen i mål, og dermed var der endelig udlignet. United fik målet, de ledte efter, og kunne se frem til forlænget spilletid. To minutter efter målet, fik United endnu en hjørnespark. David Beckham sparkede endnu en engang hjørnesparket, og her fandt han Teddy Sheringham, som headede bolden videre til Ole Gunnar Solskjær, der var helt fri i bagstolpen. Solskjær sparkede bolden i mål,  og Manchester United fik en chokerende 2-1-sejr i de døende minutter.  “The Treble” var fuldført!

Champions League-finalen i 1999 bliver anset som en af de mest episke Champions League-finaler nogensinde og holdet fra 1999 bliver anset som det bedste engelske hold i nyere tid.

Sir Alex Ferguson

Alex Fergusons er anset som Manchester Uniteds bedste cheftræner nogensinde. Alex Ferguson stod i spidsen for alle Manchester Uniteds kampe i 27 år. I denne tid vandt han 13 Premier League- og 2 Champions League-titler. Alex Ferguson er Englands mest succesfulde træner, hvilket også er grunden til, at han er respekteret af så mange.

Alex Fergusons regime hos Manchester United begyndte 6. november 1986. Da Ferguson tog over, var Manchester United på 21. pladsen. Fergusons første Manchester United-kamp var imod Oxford United. De tabte kampen  2-0. En skidt start for Ferguson blev kun være, da United spillede uafgjort imod nyoprykkede Norwich (0-0). Ferguson vandt endelig sin første Manchester United kamp imod QPR med 1-0. Efter deres sejr over QPR, begyndte resultaterne langsomt at vende – og med sejre over Liverpool og Leeds, kunne Manchester United fans endelig se frem til en god afslutning på en dårlig sæson. Efter en skidt start på sæsonen, endte Manchester United på 11. pladsen.

I sæsonen 1987-88, fortog Ferguson mange nye spillerhandler. Nogle af stjernespillerne var Steve Bruce, Viv Anderson og McClair. De nye spillere havde en positivt indvirkning på Manchester Uniteds nye sæson. Manchester United tabte kun 5 ligakampe, men med 12 uafgjorte kampe, kom Manchester United på 2. pladsen. Alex Ferguson kunne se, at der var plads til en del forbedringer på sit nye hold.

Sæsonen 1989-90 er nok Fergusons værste sæson. I 1989-90 fik United nemlig mange ydmygende nederlag, heriblandt et 5-1 nederlag i Manchester Derbyet. Efter en stime på 6 nederlag og 2 uafgjorte på 8 kampe, ville mange Manchester United fans gerne have Alex Ferguson fyret, da de ikke kunne se en fremgang på holdet i løbet de seneste 3 år. Manchester United-bestyrelse valgte dog at holde på Alex Ferguson, hvilket gjorde mange fans vrede.
Manchester United endte sæsonen på 13. pladsen med kun 5 point over nedrykningsfasen.

Første Premier League-titel

Efter en dårlig start på 1992-93 sæsonen, sad Manchester United på 10. pladsen, da man kom til november måned. Mange Manchester United fans forventede det værste. Men efter købet af franske Eric Cantona, begyndte det at se godt ud for Manchester United igen. Eric Cantona skabte et glimrende partnerskab med Mark Hughes. Begge spillere bombede med mål og assist, og den 10. april var Manchester United på 2. pladsen og kunne med en sejr vinde ligaen. Næste Manchester United kamp var imod Sheffield Wednesday. Kampen gik ikke efter planen. Sheffield Wednesday fik et straffespark og scorede i det 66. minut. Det så sort ud for Manchester United, og det så ud til at Manchester United skulle vente lidt, før de kunne kalde sig mestre. Men ved det 87. minut scorede Steve Bruce endelig for United. Manchester United havde fået håbet igen. De manglede kun 1 mål for at vinde ligaen. Ved de døende minutter, skulle Steve Bruce igen komme op og score Manchester Uniteds mål, hvilken gav dem sejren og ligatitlen. Dette var Manchester Uniteds første Premier League-titel i 26 år.
Dette var samtidig starten på Manchester Uniteds dominans i de næste 20 år. Manchester United begyndte at vinde flere og flere kampe og flere – og flere fans begyndte at købe fodboldrejser til Manchester United.

Sæsonen efter 1993-94 viste sig at være bedre end sæsonen før. Manchester United førte sæsonen fra start til slut. De vandt ligaen med 8 point over Blackburn. Men det var ikke enden på deres sæson. Manchester skulle også spille FA Cup-finalen imod Chelsea. Manchester United vandt kampen på imponerende vis med hele 4-0. Manchester United vandt dermed også sin første “double”.

Alex Ferguson

Manchester United havde nydt godt af Alex Ferguson succes. Som tidligere nævnt, så er Alex Ferguson den træner, der har vundet flest Premier League-titler (13). Ud over Alex Ferguson succes på klubniveau, så er han også kendt for at finde skjulte stjerner. Dette gælder bl.a. stjerner som Peter Schmeichel, Roy Keane, Eric Cantona, Paul Scholes, Rio Ferdinand – og nok den bedste spiller nogensinde, Cristiano Ronaldo. Alex Ferguson var en træner, der kunne få selv de værste spillere i verden til at spille verdensklasse fodbold, og derfor bliver han anset som Premier Leagues og en af verdens bedste trænere nogensinde

Scroll To Top