Manchester

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldrejse til Manchester og se de 2 storklubber Manchester United og Manchester City spille i Premier League, Europa LeagueChampions League og FA Cup.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Manchester med fly, hotel og fodboldbilletter.
Køb dine næste fodboldpakker til Manchester med Footballtravel.dk.

Fodboldkampe i Manchester
  • Manchester United
  • Manchester City

Manchester United – Sheffield United

1.945,00 kr.
23. – 25. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Dobbeltpakke Manchester United – Sheffield United & Manchester United – Burnley

5.345,00 kr.
24. – 28. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Afbudsrejse: Manchester United – Sheffield United (2 STK BILLETTER TILBAGE)

1.745,00 kr.
24. – 25. april 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Sheffield United.

Manchester United – Burnley

3.145,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Burnley på Old Trafford.

Manchester United – Arsenal

4.495,00 kr.
11. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester United og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United - Arsenal på Old Trafford.

Manchester United – Arsenal │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN (Kun 3 pladser tilbage)

5.995,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Arsenal.

Manchester United – Newcastle United

2.195,00 kr.
14. – 16. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Newcatle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Newcastle på Old Trafford.

Fodbold i Manchester

Fodboldrejser til Manchester er op dér som en af de mest populære fodbolddestinationer i England. I Manchester kan du finde de 2 største Premier Leagues hold, Manchester United og Manchester City. De 2 fodboldklubbers stadions, Old Trafford og Etihad Stadium, ligger kun 6,43 km væk fra hinanden og dermed skaber et vaskeægte derby, når disse hold møder hinanden.
Transportmulighederne er der mange af. Hvis du skal ud og se Manchester City kan du tag følgende transportmidler: 

Tog: Man kan tage toget til Piccadilly Station, hvilket er den tætteste station til Etihad Stadium. Dette vil være efterfulgt af en cirka 15 minutters gåtur. 

Bus: Fra Piccadilly Gardens går flere busser, som stopper nær Etihad Stadium. Buslinjer som tager dig tæt på Etihad Stadium er 216, 231 og 237. 

Taxa: Fra centrum af Manchester kan man forvente en tur på 10-20 minutter afhængig af trafikken. Man kan også tage en taxa fra Piccadilly Station, her kan man forvente en tur på cirka 5 minutter. 

Hvis du hellere vil ud og se Manchester United spille, så kan du tag følgende transport. 

Tog: Det nemmeste måde at komme til Old Trafford på er ved at tag toget fra Piccadilly Station. Old Trafford er cirka 3 kilometer fra Manchester centrum og man kan forvente en 15 minutters tur fra Piccadilly Station efterfulgt af en kort 5 minutters gåtur fra stadion. 

Taxa: Det tager cirka samme tid at komme til Old Trafford med taxa fra Piccadilly Station, hvor prisen plejer at ligge omkring 10 pund. Fra Manchester lufthavn tager det 20-30 minutter med en cirka pris på 35 pund. 

Oplevelser i Manchester

Både Manchester United og Manchester City har statuer af deres legendariske spillere rundt om deres stadions og tours. I Old Trafford kan du også finde deres museum. Her kan du se alle de trofæer, som de har vundet gennem tiden.
I Etihad stadion kan du finde, The Kick-off Tour. Denne tur giver dig lov til at se spillerne gå på stadion inden kampen, gå langs sidelinjen lige inden kampstart og giver dig følelsen af hvordan det er at være bag kulissen på en kampdag. 

Pubs i Manchester

Du kan også se Manchester kampene i pubs. Rundt omkring Old Trafford og Etihad Stadium kan du finde mange bemærkelsesværdige pubs. Hvis du er Manchester city fan, kan vi klart anbefale Mary D’s Bar. Denne populære pub for Manchester City fans er en for oplevelsen. Her er den helt fede stemning og pubben er altid propfyldt. Denne pub befinder sig ikke mere end et par minutter væk fra stadionnet.
For Manchester United fans er The Trafford nok det populære valg. The Trafford er mindre end 5 minutters gåtur fra Old Trafford. The Trafford er kendt for at være fyldt med Manchester United fans. Det anbefales at komme i god tid, hvis man ønsker at komme ind og være iblandt de mange fans. 

Manchester Derby

The Manchester Derby er nok det mest sete Premier League kampe. Kampen mellem Manchester City vs Manchester United levere altid kvalitet, underholdning og drama. På det sidste har Manchester City dog haft overhånden over Manchester United. I de sidste 10 år har Manchester City vundet Premier League 5 gange, mens Manchester United ikke har vundet noget siden Sir Alex Fergisons afgang i 2012.

Manchester City vs Manchester United har altid budt på mange mål. Den sidste kamp vandt Manchester City 6-3 over Manchester United. Her fik både Phil Foden og Erling Haalnd scorede et hattrick og ved enden af 1. halvleg var Manchester City igang med at vinde 4-0.
Manchester United har dog også haft succes med at slå Manchester City i de sidste par år. Bare sidste år vandt Manchester United 2 – 0 over Manchester City med mål fra Bruno Fernandes og Luke Shaw.
Så når Manchester United og Manchester City møder hinanden, så kan du altid forvente spænding og underholdning.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester , har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly til Manchester

Til udvalgte fodboldrejser til Manchester  tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldtur til Manchester med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle fodboldrejser til Manchester kan du købe Manchester United og City billetter hos os. Om det er Champions League, Europa League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldkamp billetter her.