Fulham

Fodboldrejser til Fulham!

Med Footballtravel.dk kan du se Fulham spille Fa cup og  Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Fulham med fly, hotel og fodboldbilletter til Fulham kampe.
Book din næste fodboldrejse til Fulham med Footballtravel.dk og oplev Fulham spille på Craven Cottage

Fulham kampe

Kampe
  • Alle
  • FA Cup
  • Premier League

Fulham – Brighton and Hove Albion

2.345,00 kr.
1. – 3. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Brighton & Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham - Brighton i Craven Cottage.

Fulham – Tottenham Hotspur

2.545,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Tottenham på Craven Cottage.

Fulham – Newcastle United

2.545,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Fulham og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Newcastle på Craven Cottage

Fulham – Liverpool FC

4.145,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Liverpool på Craven Cottage.

Fulham – Crystal Palace

2.395,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Fulham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Crystal Palace på Craven Cottage.

Fulham – Manchester City

3.195,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Man City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Man City på Craven Cottage.

Historien om Fulham 

Fulham Football Club er en engelsk fodboldklub fra London. Fulham er kendt for at være en historisk londonklub, som har brugt størstedelen af deres senere historie i Premier League. Fulham er den ældste professionelle fodboldklub i London. Fansene ser Chelsea som værende den størtste rival med Stamford Bridge blot få kilometer fra Craven Cottage.

Klubben blev grundlagt i 1879 af tilbedere fra den lokale kirke Church of England, hvor man stadig til denne dag kan finde plaketten fra deres grundlæggelse. Siden 1896 har Fulham spillet på deres hjemmebane Craven Cottage, hvilket er en af de få gamle charmerende stadions tilbage i Premier League.

Fulham har haft en mindre klubmæssig succes med en FA Cup og Europa League anden plads i henholdsvis 1975 og 2010. Klubben vandt den nu ophørte UEFA Intertoto Cup tilbage 2002.

Læs mere om Fulham’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Fulham, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Fulham kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter her.

Du kan derudover også finde fodboldrejser til LiverpoolTottenham og Manchester United hos Footballtravel.dk

OBS: Fodboldbilletter til Fulham kampe kommer typisk 24 timer før kampstart.

Craven Cottage

Om Craven Cottage

Fulham stadion, Craven Cottage, befinder sig i London. Craven Cottage benyttes til både fodbold og kan bruges til rugby. Craven Cottage har en kapacitet på 25.700 tilskuere, hvilket gør stadionet til en af de mindste i Premier League. Fulham har dog planer om at udvide kapaciteten af stadionnet.

Sådan kommer du til Craven Cottage

Metro: den tætteste station til Craven Cottage er Putney Bridge. Herfra kan du forvente en 10 – 20 minutters gåtur fra Putney bridge til Craven Cottage.

Bus: Fra Kingston upon Thames station – Kan du tag enten bus 85 eller C4 til Putney Bridge. Herfra er der en 10 – 15 minutter gåtur til Craven Cottage. Andre busstationer du kan tag til Craven Cottage er:

  • Fra Hammarsmith til Fulham Palaca Road med bus 220
  • Fra Putney til Fulham Road kan du tag busserne, 74, 424 og 220

Fulhams rejse til Europa League finalen

Fulham kvalificere sig til Europa League i 2009, ved at ende på 7. placering i Premier League sæsonen forinden. Fulham kom i gruppe med CSKA Sofia, Basel og AS Roma, hvilket ikke er et helt nemt gruppe at havne i. Første kamp imod CSKA Sofia var forventet at være en nem kamp for Fulham, men CSKA Sofia skulle dog overraske alle og kampen endte 1-1. Basel skulle være det næste hold, som Fulham skulle møde. Fulham havde også problemer imod Basel, men det lykkedes dog stadigvæk Fulham at finde det eneste afgørende mål i kampen og dermed fik Fulham deres første sejre i Europa League.
Næste kamp var nok imod gruppen sværeste modstander, AS Roma. Kampen på hjemmebane kom Fulham godt fra start og fik scorede deres første mål ved den 24. minut. Fulham nåede at holde kampen ud og tæt på at holde et clean sheet. Men desværre skulle Roma ødelægge Fulhams drømme. ved den 93. minut kom Romas Andreolli og scorede Romas mål. Kampen endte 1-1 og efter 3 kampe havde Fulham 5 points.

Returopgøret imod AS Roma var sværere end hjemmebane kampen. Dog fik Fulham en god tidlig start på kampen. Allerede ved den 19. minut fik Fulham tildelt et straffespark som Kamara konverteret til et mål. Herfra skulle det kun gå nedad for Fulham. I anden halvleg kom AS Roma tilbage igen med 2 mål fra John Arne Riise og Okaka og kampen endte 2-1. Dette var Fulhams første nederlag i Europa League.
De næste 2 kampe kom Fulham nemt igennem dem, hvor de vandt 3-2 over Basel og 1-0 over CSKA Sofia. Fulham endte gruppen på 2. pladsen med 11 points.

Fulham fik trukket Sharktar Donetsk i 1/16 finalen. Det første opgør på Fulhams hjemmebane havde Fulham styr på kampen. Med en 2-1 sejr over Sharktar Donetsk havde Fulham en føring at beskytte i returopgøret.
Returopgøret gik godt for Fulham. Fulham scorede hurtigt det første mål ved det 33. minut og nu havde de en 2 måls føring at beskytte. Jádson fik scorede for Sharktar Donetsk, men det var nok lidt for sent. Fulham fik beholdt føringen og dermed røg de videre til 1/8 finalen.

1/8 finalen var imod nok det sværeste hold man kunne møde, Juventus. Opgøret mellem Juventus og Fulham var også nok det opgør som de fleste Fulham fans husker. Første opgør var på Allianz stadium og her gik det hele galt for Fulham. Med en 3-1 nederlag over Juventus havde Fulham et kæmpe bjerge at bestige i returopgøret på hjemmebane.
På Craven Cottage blev det dog ikke nemmere for Fulham. Allerede ved den 2. minut scorede Trezeguet for Juventus og nu mangler Fulham 3 mål bare for at tvinge opgøret til ekstra time og 4 mål for at vinde opgøret. Fulham fik dog hurtigt svaret tilbage igen ved den 9. minut, med et mål fra Zamora. Zoltán Gera kom med Fulham 2. mål og nu var de tilbage igen i opgøret. Fulham manglede kun1 mål for at tvinge kampen ud i ekstra time. 2. halvleg kom Fulham hurtigt fra start og fik tildelt et straffespark. Gera tog straffesparket og scoret. Fulham var i form og gik efter at score det 4. mål for at vinde kampen og det 4. mål kom ved den 82. minut scorede af Clint Dempsey. Fulham havde imod alt odds besejret de europæiske giganter Juventus og er videre til kvartfinalen.

Kvartfinalen og semifinalen var begge imod tyske modstandere VFL Wolfsburg og Hamburger SV. Begge hold fik Fulham besejret og nu skulle de til Europa League finalen imod spanske giganter Atletico Madrid.

Atletico Madrid gik ind til kampen som favoritter, men Fulham gav dem dog stadigvæk store problemer. Kampens første mål blev scoret af Diego Forlán. Fulham fik hurtigt scorede igen ved den 37. minut af Simon Davies. Fulham spillede resten af kampen godt defensivt og finalen røg ud i en ekstra time. Her skulle Fulhams håb sluttes, da Diego Forlán fik scorede Atletico afgørende mål ved den 116. minut. Atletico Madrid vandt finalen og blevet kronet som de europæiske mestre. Fulham på den anden side blev en klub som hele verden blevet forelsket, da de som underdogs nåede hele vejen til finalen.

Scroll To Top