London kampe

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldrejse til London  høj kvalitets fodbold i Premier League, Championship, Champions League og FA Cup.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til London med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til London med footballtravel.dk.

  • Arsenal
  • Fulham
  • Chelsea
  • West Ham
  • Crystal Palace
  • Tottenham
  • Watford
  • QPR
  • Millwall

Arsenal – Brentford

5.395,00 kr.
8. – 10. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Arsenal - Brentford på Emirates Stadium

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford og Chelsea – Newcastle

8.245,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley

7.445,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Trippelpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

10.195,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Champions League: Arsenal – Porto

7.195,00 kr.
12. – 13. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod FC Porto.

Arsenal – Chelsea

8.395,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Arsenal – Luton Town

5.095,00 kr.
1. – 3. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs Luton Town på Emirates Stadium.

Dobbeltpakke: Arsenal – Luton & Chelsea – Manchester United

11.295,00 kr.
1. – 5. april 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Luton Town.

Arsenal – Aston Villa

6.945,00 kr.
12. – 14. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Aston Villa på Emirates Stadium.

Arsenal – Bournemouth

5.595,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Bournemouth på Emirates Stadium.

Arsenal – Everton

8.795,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal mod Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal mod Everton på Emirates Stadium.

Fodbold i London

Fodboldrejser til London er en af de populære fodbold destinationer du kan tage til i England og nok den by med de bedste klubber i Premier League og Championship. Alle klubberne i London har en historie og rivalisering mellem hinanden, hvilket gøre kampene mere intens.
Transporten til klubbernes stadium er hellet ike særligt besværligt. Du kan både finde busser og metro, der stopper i nærheden af klubberne og hvis du finder dem super besværligt, så kan du også altid fange en taxa, der kan køre dig til stadionnet til en rimelig pris.

Transport muligheder i London

Transport mulighederne er der mange af i London. Her kan du finde alt fra underground metro, busser, tog og mm. Og hvis du finder du offentlig transport besværgeligt, så er London kendt for deres taxaer og uber.

North London Derby

Nok det største rivalopgør i London er når Tottenham og Arsenal spiller imod hinanden. The North London Derby er et opgør hvor begge hold sætter tempoet højere. The North London derby er især kendt for sine utallige røde kort, mange spektakulære mål og ivrige fans der hjælper deres hold så meget som muligt.
The North London Derby har også leveret mange legendariske øjeblikke. Harry Kane skud fra kanten af feltet der røg direkte i mål eller da Arsenal vandt Premier League trofæet på Tottenhams daværende stadium, White Hart Lane.
De fleste fans tager på fodboldrejser til London for netop at se kampen mellem Arsenal – Tottenham.

Arsenal – Chelsea

For Chelsea fans findes der ikke noget bedre end at slå rivalerne Arsenal. Selv om deres sæson ikke er særligt godt, så vil en sejr over Arsenal være fejring værdigt. Begge klubber havde deres storhedstid i midt 2000s, da begge hold kæmpede om Premier League titlen. Arsenal vandt Premier League uden at tabe en kamp i 2004, men året efter vandt Chelsea Premier League ved kun at lukke 15 mål ind, hvilket er en rekord til den dag idag.
Begge hold ser sig selv som Londons største klub. Arsenal har historien, mens Chelsea har mere succes for nyligt.

QPR – Luton Town

Hvis du sætter mål over kvalitet. Så kan vi højt klart anbefale Championship kampen mellem QPR – Luton Town. Begge klubber har i de seneste mange fodbold kampe mellem hinanden haft som minimum 3 mål. Derfor er du næsten garateret underholdning og masser af mål. Fodboldrejser til London bliver ikke meget bedre end i Championship.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til London, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til fodboldrejser til London tilbyder vi flybilletter med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle London kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til London kampe her.