Rejs til Liverpool

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldtur til Liverpool og se de 2 klubber Liverpool og Everton spille i Premier League, Carabao CupChampions League og FA Cup.
Hos os kan du både købe fodboldture til Liverpool med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldtur til Liverpool med Footballtravel.dk.

  • Liverpool FC
  • Everton

Liverpool FC – LASK

3.345,00 kr.
30. nov – 1. dec. 2023
Oplev Europa League live, når Liverpool og LASK står ansigt til ansigt i en episk duel på Anfield i Liverpool. Dette er din chance for at se Liverpool i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs LASK på Anfield OBS! De indgående fly på denne pakke er den samme dag som kampdagen. Ved kampstart 17:45 lokal tid anbefaler vi at lande senest kl. 14. Ved kampstart kl. 20:00 lokal tid anbefaler vi at lande senest kl. 16.

Liverpool FC – Fulham

6.395,00 kr.
2. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Fulham på Anfield.

Liverpool FC – Manchester United │ North-West Derby 3 tilbage

15.545,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Manchester United på Anfield.

EFL Cup: Liverpool – West Ham

2.595,00 kr.
19. – 21. december 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod West Ham United.

Liverpool FC – Arsenal

6.945,00 kr.
22. – 24. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Arsenal på Anfield.

Liverpool FC – Newcastle United

6.945,00 kr.
31. dec. 2023 – 2. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Newcastle United på Anfield.

Liverpool FC – Chelsea

6.445,00 kr.
30. jan – 1. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Chelsea på Anfield.

Liverpool FC – Burnley (1 stk. Reds Bar-billet tilbage)

4.945,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Burnley på Anfield.

Liverpool FC – Luton Town

4.945,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Luton Town på Anfield.

Liverpool FC – Manchester City

8.245,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool vs Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs Manchester City på Anfield.

Liverpool FC – Brighton and Hove Albion

5.945,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brighton and Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brighton and Hove Albion på Anfield.

Liverpool FC – Sheffield United

5.745,00 kr.
2. – 5. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Sheffield Unitedpå Anfield.

Liverpool FC – Crystal Palace

6.645,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Crystal Palace på Anfield.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

7.295,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Tottenham på Anfield.

Liverpool FC – Wolverhampton

6.895,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs Wolves på Anfield.

Liverpool FC – Wolverhampton INKL. FLY FRA KØBENHAVN

7.995,00 kr.
18. – 21. maj 2024
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Wolverhampton Wanderers.

Liverpool

Til din næste fodboldtur til Liverpool kan du se de 2 store Premier League hold, Liverpool og Everton, spille mod hinanden i Merseyside derby. De 2 klubbers stadions, Anfield og Goodison Park er kun 1,44 km væk fra hinanden, hvilket gøre rivaliseringen mellem de 2 klubber større. Grundet tætheden mellem de 2 klubber, er transport midlerne næsten det samme.
Til Anfield kan du bruge følgende transports midler. 

Taxa: Det tager ca. 15 minutter i taxa fra Liverpool centrum til Anfield (afhængigt af trafikken naturligvis) og koster ca. 50-70 kr. Hvis I ikke har kontanter med, så husk at spørge chaufføren hvorvidt de tager imod kort.
Bus: Bus 917 express bus service går direkte fra centrum (St. John’s Lane) til Anfield hvert 10. minut. LFC Fan Support er tilstede for at guide fans, som også vælger at tage bussen tilbage efter kampen. Vælger man denne løsning modtager man rabat på sodavan i LFC-boder på stadion, hvis man viser sin returbillet.
Fra Liverpool One bus station kan man tage bus 26 eller 27, eller bus 17 fra Queen Square bus station direkte til Anfield. 

TIP! Har du mod på det, og tillader vejret det, så anbefaler vi at tage turen fra Anfield tilbage til byen til fods. Turen tager en times tid, og vælger du at tage en taxa hjem, vil det tage ca. lige så lang tid pga. trafikken. 

Oplevelser i Liverpool

Begge klubber har statuer og vægmalerier rundt omkring byen, Liverpool. Du kan se vægmalerier af Jordan Henderson løfte Champions League trofæet, Mohammed Salah, et maleri af de 4 Everton legender, Howard Kendall, Dixie Dean, Neville Suthall og Leighton Baines og mange flere.
I både Anfield og Goodison Park kan du finde tours af stadionnet. Her kan du se de mange trofæer og mindeværdige øjeblikke i klubbernes historie. 

Pubs i Liverpool

I Liverpool kan du både finde pubs for Liverpool og Everton fans. For Liverpool fans vil vi klart anbefale pubben, The Sandon. Mindre end 300 meter fra Anfield ligger The Sandon , som er Liverpools officielle pub, og som har ”Where it all began” som slogan, fordi Liverpool (og Everton) i 1892 blev grundlagt dér. Pubben er vores foretrukne, og er én af de mest populære pubs blandt Liverpools fans, så selvom det er et relativt stort sted, så sørg for at være der et par timer før kampstart. 

For Everton fans er The Winslow den fortrukne pub. Pubben har været et integral del af Evertons matchday ritual siden Everton sparkede deres første bold i 1892. The Winslow er vores frortrukne pub grundet atmosfæren hos Everton fansene og historien. 

Hotel

Til din næste fodboldtur til Liverpool, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os! 

Du kan finde fodboldture til Liverpool fra 3500 kr hos Footballtravel.dk. Det er inklusiv Everton eller Liverpool billetter og hotel.