SÆSON 2022/2023

Premier League

Fodboldrejser til Premier League

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England som ofte betegnes som værende verdens bedste og hårdeste liga. ’The Big Six’ i Premier League er ArsenalChelseaLiverpoolManchester UnitedManchester City og Tottenham De største Premier League kampe er ofte, når The Big Six holdene møder hinanden. Her for tiden så er den største Premier League kamp mellem Manchester City vs Liverpool. Hvert år spiller disse 2 hold om Premier League titlen og derfor er denne Premier League kamp det mest sete i Premier League
Du kan også opleve de nye hold, såsom BournmouthFulham og Nottingham Forrest.
Hvert år kæmper de om det eftertragtede trofæ, mens Rasmus Kristensens Leicester også har blandet sig de seneste år. Premier League har de bedste spillere i Europa. Spillere som Mohammad Salah, Harry Kane, Van Dijk, Kevin De Bruyne og mange andre bliver anset som nogle af de bedste spillere i verdenen.

Som de eneste i Danmark er vi officiel samarbejdspartner til både Liverpool og Tottenham med faste pladser på det legendariske Anfield og det nye Tottenham Hotspur Stadium.
Vi tilbyder også officielle billetter til Arsenal, Aston Villa, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Manchester United, Manchester City, Newcastle, Southampton, West Ham og Wolves.

I Premier League kan du både opleve legendariske stadiums såsom Old TraffordWembley og Anfield eller se de helt nye stadiums Tottenham Hotspur Stadium og London Stadium.
Mange fodbold stadions har også unikke tours. På Tottenham Hotspur stadium, kan du opleve "The Dare Skywalk" Her kommer du til at gå på toppen af deres helt nye stadion og se London fra højt oppe fra, mens du også kommer helt tæt på den gyldne hane. Du kan også tag hen til Anfield eller Stamford bridge. Her kan du opleve deres museum sammen med en af klubbens mange legender.

Premier League

Med de fleste fodboldture til Premier League så kan du se frem til det største Premier League underholdning. Men denne gang er det faktisk ikke med Liverpool og Manchester City. Der er kommet en nye udfordre til Premier League titlen, nemlig Arsenal. Arsenal har haft en fremragende start på Premier League sæsonen. Men alle ved at Liverpool og Manchester City vil finde formen igen og med spillere som Mohammad Salah, Virgil van Dijk og Darwin Nunez, vil Livepool altid kunne konkurrere om Premier League titlen og med Manchester City nye tilføjelse af Erling Haaland, kan man aldrig udlukke Manchester City fra Premier League titlen.

Mange Premier League kampe er blevet meget uforudsigeligt dette år. Holdene udenfor  top 6 er blevet stærkere og derfor kan de konkurrere med de store hold i år. Eksempler på Premier League kampe hvor store hold har haft problemer mod de små hold er, Brentford 4 - 0 Manchester United eller Leeds 3 - 0 Chelsea. Selv Manchester City har tabt points imod hold såsom Newcastle og Aston Villa. Derfor bliver det anset at mange klubber vil konkurrere om Champions League og Europa League pladserne i år. For hvem vil ikke spille Champions League kampe.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Premier League, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Premier League. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldtur til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 70 71 84 37 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fly

Til udvalgte fodboldrejser til Premier League kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.

Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til England med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til de fleste Premier League kampe kan du købe kamp billetter hos os. Om det er Europa League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe kamp billetter her.

Fodboldrejser England

Premier League klubber

Premier League kampe
  • Kommende kampe

Arsenal – Leeds United

5.495,00 kr.
31. mar – 2. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Leeds United på Emirates Stadium.

Chelsea – Aston Villa

2.295,00 kr.
31. mar – 2. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Aston Villa på Stamford Bridge.

Crystal Palace – Leicester

1.095,00 kr.
31. mar – 2. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Leicester City på Selhurst Park.

West Ham – Southampton

2.145,00 kr.
2. – 3. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Southampton.

Chelsea – Liverpool FC (3 stk. “Blues Dining”-billetter tilbage)

5.295,00 kr.
3. – 5. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Liverpool på Stamford Bridge.

Manchester City – Liverpool FC (kun billet – 2 billetter tilbage til denne pris)

1.495,00 kr.
1. – 1. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og se det bedste Premier League kan tilbyde når Manchester City og Liverpool skal møde hinanden i Etihad Stadium. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Liverpool på Etihad Stadium.

West Ham – Newcastle United

2.845,00 kr.
5. – 7. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

Manchester United – Everton

3.145,00 kr.
7. – 9. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Everton på Old Trafford.

Fulham – West Ham

3.495,00 kr.
7. – 9. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs West Ham på Craven Cottage.

Leicester City – Bournemouth

3.895,00 kr.
7. – 9. april 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod A.F.C. Bournemouth.

Liverpool FC – Arsenal

9.095,00 kr.
8. – 10. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Arsenal på Anfield.

Southampton – Manchester City

2.495,00 kr.
8. – 10. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Manchester City.

Chelsea – Brighton and Hove Albion

3.595,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brighton på Stamford Bridge.

Tottenham – Bournemouth

2.995,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Bournemouth på Tottenham Hotspur Stadium.

Southampton – Crystal Palace

1.295,00 kr.
14. – 16. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Crystal Palace.

West Ham – Arsenal

3.245,00 kr.
15. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Arsenal på London Stadium.

Manchester City – Leicester

3.195,00 kr.
15. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Man City - Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City - Leicester City på Etihad Stadium.

Leeds United – Liverpool FC

2.545,00 kr.
16. – 18. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Leeds og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds mod Liverpool på Elland Road.

Arsenal – Southampton

8.095,00 kr.
20. – 22. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Southampton på Emirates Stadium.

Liverpool FC – Nottingham Forest

4.545,00 kr.
21. – 23. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Nottingham Forrest på Anfield.

Fulham – Leeds United

3.945,00 kr.
21. – 23. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Leeds. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Leeds på Craven Cottage.

Crystal Palace – Everton

3.845,00 kr.
21. – 23. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Everton på Selhurst Park.

Leicester City – Wolves

4.395,00 kr.
21. – 23. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leicester vs Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leicester med footballtravel.dk og se kampen Leicester vs Wolves på King Power Stadium.

Leeds United – Leicester City

2.495,00 kr.
24. – 26. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Leeds og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds - Leicester City på Elland Road.

Southampton – Bournemouth

1.095,00 kr.
24. – 26. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod A.F.C. Bournemouth.

Chelsea – Brentford

3.095,00 kr.
25. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brentford på Stamford Bridge.

West Ham – Liverpool FC

3.045,00 kr.
25. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem West Ham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Liverpool på London Stadium.

Manchester City – Arsenal

9.895,00 kr.
25. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Arsenal på Etihad Stadium.

Tottenham Hotspur – Manchester United

4.345,00 kr.
26. – 28. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham mod Manchester United på Tottenham Hotspur Stadium.

Arsenal – Chelsea

13.495,00 kr.
28. – 30. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Crystal Palace – West Ham

3.345,00 kr.
28. – 30. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs West Ham på Selhurst Park.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

6.495,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Kampen er fastlagt og spilles Søndag 30. April kl. 16:30 lokal tid. Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Tottenham på Anfield.

Manchester United – Aston Villa

3.445,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Aston Villa på Old Trafford.

Fulham – Manchester City

5.195,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Man City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Man City på Craven Cottage.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur 6 pladser til denne pris

5.645,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Oplev Liverpool hjemme på Anfield Stadium mod Tottenham Hotspur.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur 1 overnatning 8 pladser til denne pris

4.745,00 kr.
30. apr – 1. maj. 2023
Oplev Liverpool hjemme på Anfield Stadium mod Tottenham Hotspur.

Leicester City – Everton

2.845,00 kr.
30. apr – 2. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leicester og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leicester med footballtravel.dk og se kampen Leicester - Everton på King Power Stadium.

Liverpool FC – Fulham

2.945,00 kr.
2. – 4. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Fulham på Anfield.

Liverpool FC – Fulham 1 nat

2.745,00 kr.
3. – 4. maj 2023
Oplev Liverpool hjemme på Anfield Stadium mod Fulham.

Tottenham Hotspur – Crystal Palace

3.295,00 kr.
5. – 7. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Liverpool FC – Brentford

4.145,00 kr.
5. – 7. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brentford på Anfield.

West Ham – Manchester United

3.345,00 kr.
6. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem West Ham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Man Utd på London Stadium.

Manchester City – Leeds United

3.495,00 kr.
6. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Man City mod Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City mod Leeds United på Etihad Stadium.

Fulham – Leicester

1.695,00 kr.
7. – 9. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Leicester City på Craven Cottage.

Manchester United – Wolverhampton

4.145,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Wolves på Old Trafford.

Arsenal – Brighton and Hove Albion

11.145,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Brighton på Emirates Stadium.

Leeds United – Newcastle United

4.345,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Leeds og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds vs Newcastle United på Elland Road.

Crystal Palace – Bournemouth

3.545,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod A.F.C. Bournemouth.

Southampton – Fulham

2.395,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Fulham.

Everton – Manchester City

9.045,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton mod Man City på Goodison Park.

Chelsea – Nottingham Forest

4.345,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Nottingham Forrest på Stamford Bridge.

Leicester City – Liverpool

7.845,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leicester og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leicester med footballtravel.dk og se kampen Leicester - Liverpool på King Power Stadium.

Liverpool FC – Aston Villa

5.895,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Aston Villa på Anfield.

Tottenham Hotspur – Brentford

3.795,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Brentford på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Leeds United

3.445,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Leeds United på London Stadium.

Manchester City – Chelsea

5.095,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Chelsea på Etihad Stadium.

Fulham – Crystal Palace

3.345,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Crystal Palace.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers

21.645,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Wolves på Emirates Stadium.

Chelsea – Newcastle United

4.845,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Newcastle United på Stamford Bridge.

Manchester United – Fulham

3.645,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Fulham på Old Trafford.

Leeds United – Tottenham Hotspur

4.795,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Leeds og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds vs Tottenham på Elland Road.

Crystal Palace – Nottingham Forest

3.645,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Nottingham Forrest på Selhurst Park.

Southampton – Liverpool

3.495,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Liverpool.

Leicester City – West Ham

4.245,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leicester og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Leicester med footballtravel.dk og se kampen Leicester - West Ham på King Power Stadium.
Scroll To Top