SÆSON 2023/2024

Premier League

Fodboldrejser til Premier League

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England som ofte betegnes som værende verdens bedste og hårdeste liga. ’The Big Six’ i Premier League er ArsenalChelseaLiverpoolManchester UnitedManchester City og Tottenham De største Premier League kampe er ofte, når The Big Six holdene møder hinanden. Her for tiden så er den største Premier League kamp mellem Manchester City vs Liverpool. Hvert år spiller disse 2 hold om Premier League titlen og derfor er denne Premier League kamp det mest sete i Premier League
Du kan også opleve de nye hold, såsom Sheffield United, Burnley FC og Luton Town.

Som de eneste i Danmark er vi officiel samarbejdspartner til både Liverpool og Tottenham med faste pladser på det legendariske Anfield og det nye Tottenham Hotspur Stadium.
Vi tilbyder også officielle billetter til Arsenal, Aston Villa, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Manchester United, Manchester City, Newcastle, West Ham og Wolves.

I Premier League kan du både opleve legendariske stadiums såsom Old TraffordWembley og Anfield eller se de helt nye stadiums Tottenham Hotspur Stadium og London Stadium.
Mange fodbold stadions har også unikke tours. På Tottenham Hotspur stadium, kan du opleve "The Dare Skywalk" Her kommer du til at gå på toppen af deres helt nye stadion og se London fra højt oppe fra, mens du også kommer helt tæt på den gyldne hane. Du kan også tag hen til Anfield eller Stamford bridge. Her kan du opleve deres museum sammen med en af klubbens mange legender.

Premier League

Med de fleste fodboldture til Premier League så kan du se frem til det største Premier League underholdning. Men denne gang er det faktisk ikke med Liverpool og Manchester City. Der er kommet en nye udfordre til Premier League titlen, nemlig Arsenal. Arsenal har haft en fremragende start på Premier League sæsonen. Men alle ved at Liverpool og Manchester City vil finde formen igen og med spillere som Mohammad Salah, Virgil van Dijk og Darwin Nunez, vil Livepool altid kunne konkurrere om Premier League titlen og med Manchester City nye tilføjelse af Erling Haaland, kan man aldrig udlukke Manchester City fra Premier League titlen.

Mange Premier League kampe er blevet meget uforudsigeligt dette år. Holdene udenfor  top 6 er blevet stærkere og derfor kan de konkurrere med de store hold i år. Eksempler på Premier League kampe hvor store hold har haft problemer mod de små hold er, Brentford 4 - 0 Manchester United eller Leeds 3 - 0 Chelsea. Selv Manchester City har tabt points imod hold såsom Newcastle og Aston Villa. Derfor bliver det anset at mange klubber vil konkurrere om Champions League og Europa League pladserne i år. For hvem vil ikke spille Champions League kampe.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Premier League, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Premier League. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldtur til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 70 71 84 37 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Fly

Til udvalgte fodboldrejser til Premier League kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.

Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til England med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til de fleste Premier League kampe kan du købe kamp billetter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe kamp billetter her.

Premier League klubber

Premier League kampe
  • Kommende kampe

Manchester United – Brentford

2.795,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Brentford på Old Trafford.

Crystal Palace – Nottingham Forest

2.595,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Nottingham Forrest på Selhurst Park.

Fulham – Sheffield United

2.295,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Sheffield United på Craven Cottage.

Burnley – Chelsea

2.345,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Chelsea på Turf Moor.

Manchester United – Brentford INKL. FLY FRA KØBENHAVN 4 pladser tilbage

4.645,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Brentford.

Dobbeltkamp: Arsenal – Manchester City & Crystal Palace – Nottingham Forest

11.495,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Manchester City.

Dobbeltpakke: West Ham – Newcastle United & Fulham – Sheffield United

4.895,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

Dobbeltpakke: West Ham – Newcastle United & Crystal Palace – Nottingham Forest

5.095,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

Arsenal – Manchester City

9.395,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium.

West Ham – Newcastle United

3.495,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Newcastle United på London Stadium.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby

9.695,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig Merseyside Derby mellem Liverpool og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Liverpool - Everton kampen spilles lørdag d. 21/10 kl. 13:30 (12:30 lokal tid). Til dette store lokalopgør også kaldet The Merseyside derby er garanti for en euforisk stemning på Anfield. Få pladser tilbage. Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Everton på Anfield.

Manchester City – Brighton and Hove Albion

3.995,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og se opgøret mellem Manchester City og Brighton and hove Albion i Etihad Stadium. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Brighton på Etihad Stadium.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby INKL. FLY FRA KØBENHAVN 1 plads tilbage

7.845,00 kr.
20. – 23. oktober 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Everton.

Chelsea – Arsenal

5.745,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Arsenal på Stamford Bridge.

Manchester City – Brighton and Hove Albion INKL. FLY FRA KØBENHAVN

6.195,00 kr.
20. – 23. oktober 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Brighton and Hove Albion.

Dobbeltkamp: Chelsea – Arsenal & Tottenham Hotspur – Fulham

8.595,00 kr.
20. – 24. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Arsenal.

Tottenham – Fulham

2.795,00 kr.
22. – 24. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Fulham på Tottenham Hotspur Stadium.

Dobbeltkamp: Liverpool FC – Toulouse & Liverpool FC – N. Forest

8.595,00 kr.
26. – 30. oktober 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Toulouse.

Crystal Palace – Tottenham

3.995,00 kr.
26. – 28. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Tottenham på Selhurst Park.

Trippelpakke: Chelsea – Brentford & Crystal Palace – Tottenham Hotspurs & West Ham – Everton

8.245,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Brentford.

Trippelpakke: Arsenal – Sheffield United & Crystal Palace – Tottenham Hotspur & West Ham – Everton

10.295,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Sheffield United.

Dobbeltkamp: Arsenal – Sheffield United & Crystal Palace – Tottenham Hotspur

8.895,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Sheffield United.

Dobbeltkamp: Chelsea – Brentford & Crystal Palace – Tottenham Hotspur

6.445,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Brentford.

Chelsea – Brentford

3.895,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brentford på Stamford Bridge.

Arsenal – Sheffield United

5.995,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs Sheffield United på Emirates Stadium.

Dobbelt: Manchester United – Manchester City & Leeds – Huddersfield

7.095,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Manchester City.

Dobbeltkamp: West Ham – Everton & Queens Park Rangers – Leicester City

3.645,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Everton.

Manchester United – Manchester City

4.845,00 kr.
28. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig Manchester Derby mellem Manchester United og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Manchester City på Old Trafford.

Liverpool FC – Nottingham Forest

6.095,00 kr.
28. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Nottingham Forrest på Anfield.

West Ham – Everton

2.995,00 kr.
28. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Everton på London Stadium.

Manchester City vs Bournemouth

3.395,00 kr.
3. – 5. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Manchester City vs Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Bournemouth på Etihad Stadium.

Fulham – Manchester United

4.395,00 kr.
3. – 5. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Manchester United på Craven Cottage.

Everton – Brighton

4.895,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Brighton på Goodison Park.

Burnley – Crystal Palace

2.145,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Crystal Palace på Turf Moor.

Sheffield United – Wolverhampton Wanderers

1.895,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Wolves på Bramall Lane.

Dobbeltkamp: Tottenham – Chelsea & Fulham – Manchester United

8.495,00 kr.
3. – 7. november 2023
Oplev Tottenham Hotspur hjemme på Tottenham Hotspur Stadium mod Chelsea.

Dobbeltkamp: Tottenham Hotspur – Chelsea & Millwall – Southampton

4.845,00 kr.
3. – 7. november 2023
Oplev Tottenham Hotspur hjemme på Tottenham Hotspur Stadium mod Chelsea.

Tottenham Hotspur – Chelsea

2.845,00 kr.
5. – 7. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham vs Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Chelsea på Tottenham Hotspur Stadium.

Dobbeltpakke: West Ham – Olympiacos & Arsenal – Burnley

6.995,00 kr.
9. – 12. november 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Olympiacos.

Dobbeltkamp: West Ham – Olympiacos & Crystal Palace – Everton

3.895,00 kr.
9. – 12. november 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Olympiacos.

Arsenal – Burnley

6.095,00 kr.
10. – 12. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs Burnley på Emirates Stadium.

Crystal Palace – Everton

2.945,00 kr.
10. – 12. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Everton på Selhurst Park.

Manchester United – Luton Town

3.195,00 kr.
10. – 12. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Luton Town på Old Trafford.

Dobbeltkamp: Chelsea – Manchester City & Crystal Palace – Everton

6.895,00 kr.
10. – 13. november 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Manchester City.

Dobbeltkamp: Arsenal – Burnley & West Ham – Nottingham Forrest

7.145,00 kr.
10. – 12. november 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Burnley.

Dobbeltkampe: Liverpool FC – Brentford & Manchester United – Luton

6.945,00 kr.
10. – 13. november 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Brentford.

Dobbeltkampe: Manchester United – Luton & Liverpool FC – Brentford

7.195,00 kr.
10. – 13. november 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Luton Town.

Liverpool FC – Brentford

5.295,00 kr.
11. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brentford på Anfield.

West Ham – Nottingham Forest

2.495,00 kr.
11. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Nottingham Forrest på London Stadium.

1 plads tilbage: Liverpool FC – Brentford INKL. FLY FRA BILLUND

6.995,00 kr.
11. – 14. november 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Brentford.

Chelsea – Manchester City

4.695,00 kr.
11. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Manchester City på Stamford Bridge.

Tottenham Hotspur – Aston Villa

3.595,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Aston Villa på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City – Liverpool FC

6.495,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og se det bedste Premier League kan tilbyde når Manchester City og Liverpool skal møde hinanden i Etihad Stadium. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Liverpool på Etihad Stadium.

Fulham – Wolverhampton

2.295,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Wolves på Craven Cottage.

Everton – Manchester United

6.995,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Manchester United på Goodison Park.

Burnley – West Ham United

2.345,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs West Ham på Turf Moor.

Sheffield United – Bournemouth

1.845,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Bournemouth på Bramall Lane.

Dobbeltkamp: Liverpool FC – LASK & Liverpool FC – Fulham

6.295,00 kr.
30. nov – 4. dec. 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod LASK.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers

5.795,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Wolves på Emirates Stadium.

Chelsea – Brighton and Hove Albion

4.195,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brighton på Stamford Bridge.

Manchester City – Tottenham Hotspur

4.495,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Tottenham på Etihad Stadium.

West Ham – Crystal Palace

2.995,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Crystal Palace på London Stadium.

Burnley – Sheffield United

2.295,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Sheffield United på Turf Moor.

Manchester City – Tottenham Hotspur og Manchester United – Chelsea

7.295,00 kr.
1. – 7. december 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Tottenham Hotspur.

Liverpool FC – Fulham

4.245,00 kr.
2. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Fulham på Anfield.

Tottenham Hotspur – West Ham United

2.495,00 kr.
4. – 7. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham vs West Ham United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs West Ham United på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Nottingham Forest

2.245,00 kr.
4. – 7. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Nottingham Forrest på Craven Cottage.

Crystal Palace – Bournemouth

3.545,00 kr.
4. – 7. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Bournemouth i Selhurst Park.

Sheffield United – Liverpool

2.995,00 kr.
4. – 7. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Liverpool på Bramall Lane.

Manchester United – Chelsea

3.095,00 kr.
5. – 8. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Chelsea på Old Trafford.

Dobbeltpakke Manchester United – Chelsea og Manchester United – Bournemouth

5.595,00 kr.
6. – 11. december 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Chelsea.

Tottenham Hotspur – Newcastle United

2.845,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Newcastle United på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Bournemouth

3.045,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Bournemouth på Old Trafford.

Fulham – West Ham

2.595,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs West Ham på Craven Cottage.

Crystal Palace – Liverpool

4.745,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Crystal Palace - Liverpool på Selhurst Park.

Everton – Chelsea

4.995,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Chelsea på Goodison Park.

Sheffield United – Brentford

1.845,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Brentford på Bramall Lane.

Liverpool FC – Manchester United │ North-West Derby

6.295,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Manchester United på Anfield.

Arsenal – Brighton and Hove Albion

5.895,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Brighton på Emirates Stadium.

Manchester City – Crystal Palace

2.795,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester City og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Crystal Palace i Etihad Stadium

West Ham – Wolverhampton

2.795,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Wolves på London Stadium.

Chelsea – Sheffield United

3.295,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Sheffield United på Stamford Bridge.

Burnley – Everton

1.945,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Everton på Turf Moor.

Liverpool FC – Arsenal

5.745,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Arsenal på Anfield.

West Ham – Manchester United

3.395,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem West Ham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Man Utd på London Stadium.

Crystal Palace – Brighton

3.495,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Brighton i Selhurst Park.

Tottenham – Everton

2.645,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Everton på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Burnley

2.195,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Burnley på Craven Cottage.

Manchester United – Aston Villa

2.795,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Aston Villa på Old Trafford.

Arsenal – West Ham United

6.495,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - West Ham United på Emirates Stadium.

Chelsea – Crystal Palace

3.795,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Crystal Palace på Stamford Bridge.

Sheffield United – Luton Town

1.695,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Luton Town på Bramall Lane.

Liverpool FC – Newcastle United

4.695,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Newcastle United på Anfield.

Tottenham – Bournemouth

3.995,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Bournemouth på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Brighton and Hove Albion

4.295,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Brighton and Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Brighton and Hove Albion på London Stadium.

Fulham – Arsenal

4.895,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Arsenal på Craven Cottage.

Crystal Palace – Brentford

4.195,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Brentford i Selhurst Park.

Manchester City – Sheffield United

3.195,00 kr.
29. dec. 2023 – 1. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Manchester City og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester city vs Sheffield United på Etihad Stadium.

Manchester United – Tottenham Hotspur

3.245,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Tottenham på Old Trafford.

Arsenal – Crystal Palace

4.545,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Crystal Palace på Emirates Stadium.

Everton – Aston Villa

4.845,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Aston Villa på Goodison Park.

Chelsea – Fulham

3.045,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Fulham på Stamford Bridge.

Burnley – Luton Town

2.195,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Luton Town på Turf Moor.

Sheffield United – West Ham United

1.745,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs West Ham på Bramall Lane.

Tottenham Hotspur – Brentford

1.945,00 kr.
29. jan – 1. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Brentford på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Bournemouth

1.595,00 kr.
29. jan – 1. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Bournemouth på London Stadium.

Fulham – Everton

1.695,00 kr.
29. jan – 1. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Everton på Craven Cottage.

Crystal Palace – Sheffield United

2.395,00 kr.
29. jan – 1. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Sheffield Unitedi Selhurst Park.

Liverpool FC – Chelsea

4.395,00 kr.
30. jan – 2. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Chelsea på Anfield.

Manchester City – Burnley

2.195,00 kr.
30. jan – 2. feb. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Manchester City og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Burnley på Etihad Stadium.

Manchester United – West Ham United

3.045,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs West Ham på Old Trafford.

Arsenal – Liverpool FC

7.995,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Liverpool på Emirates Stadium.

Chelsea – Wolverhampton Wanderers

3.195,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Wolves på Stamford Bridge.

Everton – Tottenham

4.995,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Tottenham på Goodison Park.

Burnley – Fulham

2.145,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Fulham på Turf Moor.

Sheffield United – Aston Villa

1.945,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Aston Villa på Bramall Lane.

Liverpool FC – Burnley

4.195,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Burnley på Anfield.

Tottenham Hotspur – Brighton and Hove Albion

2.395,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Brighton på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Arsenal

3.195,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Arsenal på London Stadium.

Manchester City – Everton

2.545,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Manchester City og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Everton på Etihad Stadium.

Fulham – Bournemouth

2.995,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Bournemouth på Craven Cottage.

Crystal Palace – Chelsea

3.145,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace - Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Chelsea på Stamford Bridge.

Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers

2.195,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Wolves på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City – Chelsea

3.195,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Chelsea på Etihad Stadium.

Fulham – Aston Villa

2.145,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Aston Villa på Craven Cottage.

Everton – Crystal Palace

4.045,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Crystal Palace på Goodison Park.

Burnley – Arsenal

2.795,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Arsenal på Turf Moor.

Sheffield United – Brighton

1.995,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Brighton & Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Brighton & Hove Albion på Bramall Lane.

Arsenal – Newcastle United

5.495,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Newcastle United på Emirates Stadium.

Chelsea – Tottenham Hotspur

3.995,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Tottenham på Stamford Bridge.

Manchester United – Fulham

3.395,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Fulham på Old Trafford.

West Ham – Brentford

1.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Brentford på London Stadium.

Liverpool FC – Luton Town

4.145,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Luton Town på Anfield.

Tottenham Hotspur – Crystal Palace

2.495,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City – Manchester United

5.795,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Manchester City og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Manchester United på Etihad Stadium.

Fulham – Brighton and Hove Albion

2.195,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Brighton & Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham - Brighton i Craven Cottage.

Everton – West Ham

3.795,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs West Ham på Goodison Park.

Burnley – Bournemouth

2.045,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Bournemouth på Turf Moor.

Sheffield United – Arsenal

2.495,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Arsenal på Bramall Lane.

Manchester United – Everton

2.945,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Everton på Old Trafford.

Arsenal – Brentford

4.945,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Arsenal - Brentford på Emirates Stadium

Chelsea – Newcastle United

3.695,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Newcastle United på Stamford Bridge.

West Ham United – Burnley

1.845,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Burnley på London Stadium.

Liverpool FC – Manchester City

6.895,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool vs Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs Manchester City på Anfield.

Crystal Palace – Luton Town

2.595,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Luton Town i Selhurst Park.

Arsenal – Chelsea

6.245,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

West Ham – Aston Villa

1.845,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem West Ham og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Aston Villa på London Stadium.

Fulham – Tottenham Hotspur

2.695,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Tottenham på Craven Cottage.

Crystal Palace – Newcastle

3.995,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Crystal Palace og Newcastle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Newcastle på Selhurst Park.

Manchester United – Sheffield United

2.945,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Sheffield United på Old Trafford.

Burnley – Brentford

2.295,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Oplev Burnley hjemme på Turf Moor mod Brentford.

Liverpool FC – Brighton and Hove Albion

4.995,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brighton and Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brighton and Hove Albion på Anfield.

Manchester City – Arsenal

5.095,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Arsenal på Etihad Stadium.

Tottenham Hotspur – Luton Town

2.495,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Luton Town på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea – Burnley

3.195,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Burnley på Stamford Bridge.

Sheffield United – Fulham

2.045,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Fulham på Bramall Lane.

West Ham – Tottenham Hotspur

2.295,00 kr.
1. – 4. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Tottenham på London Stadium.

Arsenal – Luton Town

4.195,00 kr.
1. – 4. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs Luton Town på Emirates Stadium.

Burnley – Wolverhampton Wanderers

2.195,00 kr.
1. – 4. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Wolves på Turf Moor.

Manchester City – Aston Villa

2.445,00 kr.
2. – 5. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Aston Villa på Etihad Stadium.

Chelsea – Manchester United

4.445,00 kr.
2. – 5. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Manchester United på Stamford Bridge.

Liverpool FC – Sheffield United

3.595,00 kr.
2. – 5. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Sheffield Unitedpå Anfield.

Manchester United – Liverpool FC │ North-West Derby

6.595,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med North West Derbyet mellem Manchester United og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Liverpool på Old Trafford.

Tottenham – Nottingham Forest

2.595,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Nottingham Forrest på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Newcastle United

2.595,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Fulham og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Newcastle på Craven Cottage

Crystal Palace – Manchester City

5.645,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Manchester City i Selhurst Park.

Everton – Burnley

3.395,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Burnley på Goodison Park.

Sheffield United – Chelsea

2.545,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Chelsea på Bramall Lane.

Liverpool FC – Crystal Palace

5.795,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Crystal Palace på Anfield.

Arsenal – Aston Villa

4.995,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Aston Villa på Emirates Stadium.

Chelsea – Everton

3.245,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Everton på Stamford Bridge.

West Ham – Fulham

2.045,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Fulham på London Stadium.

Manchester City – Luton Town

2.995,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Luton Town på Etihad Stadium.

Burnley – Brighton

2.095,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Brighton på Turf Moor.

Tottenham Hotspur – Manchester City

3.595,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Manchester City på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Newcastle United

4.145,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Newcatle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Newcastle på Old Trafford.

Fulham – Liverpool FC

3.845,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Liverpool på Craven Cottage.

Crystal Palace – West Ham

3.945,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs West Ham på Selhurst Park.

Everton – Nottingham Forest

4.195,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Nottingham Forrest på Goodison Park.

Sheffield United – Burnley

2.445,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Chelsea på Bramall Lane.

Tottenham Hotspur – Arsenal │ North London Derby

3.495,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig North London Derby mellem Tottenham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Arsenal på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Burnley

2.995,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Burnley på Old Trafford.

Everton – Brentford

4.295,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Brentford på Goodison Park.

West Ham – Liverpool FC

3.295,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem West Ham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Liverpool på London Stadium.

Fulham – Crystal Palace

2.395,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Fulham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Crystal Palace på Craven Cottage.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

5.595,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Tottenham på Anfield.

Chelsea – West Ham

3.245,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs West Ham på Stamford Bridge.

Arsenal – Bournemouth

5.195,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Bournemouth på Emirates Stadium.

Manchester City – Wolverhampton

3.495,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Manchester City mod Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Wolves på Etihad Stadium.

Crystal Palace – Manchester United

4.545,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Crystal Palace og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Manchester United i Selhurst Park.

Burnley – Newcastle United

2.495,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Newcastle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Newcastle på Turf Moor.

Sheffield United – Nottingham Forrest

2.445,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Nottingham Forrest på Bramall Lane.

Tottenham Hotspur – Burnley

2.495,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Burnley på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Manchester City

3.195,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Man City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Man City på Craven Cottage.

Manchester United – Arsenal

5.795,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester United og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United - Arsenal på Old Trafford.

West Ham United – Luton Town

1.995,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Luton Town på London Stadium.

Manchester United – Arsenal │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN

6.995,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Arsenal.

Liverpool FC – Wolverhampton

6.295,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs Wolves på Anfield.

Arsenal – Everton

6.595,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal mod Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal mod Everton på Emirates Stadium.

Manchester City – West Ham

3.795,00 kr.
18. – 21. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Man City mod West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City mod West Ham på Etihad Stadium.

Chelsea – Bournemouth

3.295,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Bournemouth på Stamford Bridge.

Sheffield United – Tottenham

2.095,00 kr.
18. – 21. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Tottenham på Bramall Lane.

Burnley – Nottingham Forest

2.095,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Oplev Burnley hjemme på Turf Moor mod Nottingham Forest.

Liverpool FC – Wolverhampton INKL. FLY FRA KØBENHAVN

8.495,00 kr.
18. – 21. maj 2024
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Wolverhampton Wanderers.
Scroll To Top