SÆSON 2022/2023

Premier League

Fodboldrejser til Premier League

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England som ofte betegnes som værende verdens bedste og hårdeste liga. ’The Big Six’ i Premier League er Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City og Tottenham De største Premier League kampe er ofte, når The Big Six holdene møder hinanden. Her for tiden så er den største Premier League kamp mellem Manchester City vs Liverpool. Hvert år spiller disse 2 hold om Premier League titlen og derfor er denne Premier League kamp det mest sete i Premier League
Du kan også opleve de nye hold, såsom Bournmouth, Fulham og Nottingham Forrest
Hvert år kæmper de om det eftertragtede trofæ, mens Schmeichels Leicester også har blandet sig de seneste år. Premier League har de bedste spillere i Europa. Spillere som Mohammad Salah, Harry Kane, Van Dijk, Kevin De Bruyne og mange andre bliver anset som nogle af de bedste spillere i verdenen.

Som de eneste i Danmark er vi officiel samarbejdspartner til både Liverpool og Tottenham med faste pladser på det legendariske Anfield og det nye Tottenham Hotspur Stadium.
Vi tilbyder også officielle billetter til Arsenal, Aston Villa, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Manchester United, Manchester City, Newcastle, Southampton, West Ham og Wolves.

I Premier League kan du både opleve legendariske stadiums såsom Old Trafford, Wembley og Anfield eller se de helt nye stadiums Tottenham Hotspur Stadium og London Stadium.
Mange fodbold stadions har også unikke tours. På Tottenham Hotspurs stadium, kan du opleve "The Dare Skywalk" Her kommer du til at gå på toppen af deres helt nye stadion og se London fra højt oppe fra, mens du også kommer helt tæt på den gyldne hane. Du kan også tag hen til Anfield eller Stamford bridge. Her kan du opleve deres museum sammen med en af klubbens mange legender.

Premier League

Med de fleste fodboldture til England så kan du se frem til utallige Premier League underholdning. Men denne gang er det faktisk ikke med Liverpool og Manchester City. Der er kommet en nye udfordre til Premier League titlen, nemlig Arsenal. Arsenal har haft en fremragende start på Premier League sæsonen. Men alle ved at Liverpool og Manchester City vil finde formen igen og med spillere som Mohammad Salah, Virgil van Dijk og Darwin Nunez, vil Livepool altid kunne konkurrere om Premier League titlen og med Manchester City nye tilføjelse af Erling Haaland, kan man aldrig udlukke Manchester City fra Premier League titlen.

Premier League kampe

Mange Premier League kampe er blevet meget uforudsigeligt dette år. Holdene udenfor  top 6 er blevet stærkere og derfor kan de konkurrere med de store hold i år. Eksempler på Premier League kampe hvor store hold har haft problemer mod de små hold er, Brentford 4 - 0 Manchester United eller Leeds 3 - 0 Chelsea. Selv Manchester City har tabt points imod hold såsom Newcastle og Aston Villa. Derfor bliver det anset at mange klubber vil konkurrere om Champions League og Europa League pladserne i år. For hvem vil ikke spille Champions League kampe.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til England, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til England. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldtur til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejser England

Premier League klubber

Premier League kampe
  • Kommende kampe

Tottenham Hotspur – Manchester City

4.445,00 kr.
4. – 6. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Manchester City på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Crystal Palace

3.495,00 kr.
3. – 5. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Crystal Palace på Old Trafford.

Manchester United – Leeds United (4 billetter tilbage i Quadrant!)

2.045,00 kr.
8. – 9. februar 2023
Billetterne sælges udelukkende i par. Det betyder, at hvis der købes 4 billetter, vil man sidde 2 og 2 - ikke 4 på række. Vil du gerne have fly inkluderet? Se mere her: https://footballtravel.dk/travel/manchester-united-leeds-united-inkl-fly-fra-koebenhavn/

Manchester United – Leeds United (4 billetter tilbage i International Suite!)

2.345,00 kr.
8. – 9. februar 2023
Billetterne sælges udelukkende i par. Det betyder, at hvis man f.eks. køber 4 billetter, vil man sidde 2 og 2 - ikke 4 på række.

Manchester United – Leeds United (inkl. fly fra København)

3.995,00 kr.
8. – 9. februar 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Leeds United.

Arsenal – Brentford

6.795,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Arsenal - Brentford på Emirates Stadium

West Ham – Chelsea

3.145,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Chelsea.

Fulham – Nottingham Forest

2.145,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Nottingham Forest.

Crystal Palace – Brighton

1.995,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Brighton and Hove Albion.

Leicester City – Tottenham

4.695,00 kr.
10. – 12. februar 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Tottenham Hotspur.

Leeds United – Manchester United

4.595,00 kr.
11. – 13. februar 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Manchester United.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby

4.945,00 kr.
12. – 14. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig Merseyside Derby mellem Liverpool og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Everton på Anfield.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby inkl. fly fra Billund

7.145,00 kr.
12. – 14. februar 2023
Oplev Liverpool hjemme på Anfield Stadium mod Everton.

Arsenal – Manchester City (2 billetter tilbage til denne pris)

7.295,00 kr.
14. – 16. februar 2023
Dette tilbud gælder ved køb af 2 eller 4 billetter, kontakt os hvis du ønsker et andet antal end det førnævnte. Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium.

Chelsea – Southampton

4.045,00 kr.
17. – 19. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Southampton på Stamford Bridge.

Tottenham Hotspur – West Ham United

3.145,00 kr.
18. – 20. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham vs West Ham United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs West Ham United på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Leicester City

3.345,00 kr.
18. – 20. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Leicester City på Old Trafford.

Fulham – Wolverhampton

2.145,00 kr.
23. – 25. februar 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Wolverhampton Wanderers.

Leeds United – Southampton

3.395,00 kr.
24. – 26. februar 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Southampton.

West Ham – Nottingham Forest

3.295,00 kr.
24. – 26. februar 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Nottingham Forest.

Crystal Palace – Liverpool

6.145,00 kr.
24. – 26. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Crystal Palace - Liverpool på Selhurst Park.

Newcastle – Brighton

4.245,00 kr.
24. – 26. februar 2023
Oplev Newcastle United hjemme på St. James' Park mod Brighton and Hove Albion.

Leicester City – Arsenal

5.095,00 kr.
24. – 26. februar 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Arsenal.

Crystal Palace – Liverpool og Tottenham – Chelsea

8.195,00 kr.
25. – 27. februar 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Liverpool.

Tottenham Hotspur – Chelsea

3.795,00 kr.
25. – 27. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham vs Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Chelsea på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea – Leeds United

4.795,00 kr.
3. – 5. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Leeds United på Stamford Bridge.

Arsenal – Bournemouth

6.595,00 kr.
3. – 5. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Bournemouth på Emirates Stadium.

Manchester City – Newcastle United

4.945,00 kr.
3. – 5. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Man City - Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City - Newcastle United på Etihad Stadium.

Southampton – Leicester

1.645,00 kr.
3. – 5. marts 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Leicester City.

Liverpool FC – Manchester United │ North-West Derby

8.895,00 kr.
4. – 6. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Manchester United på Anfield.

Manchester United – Southampton

3.845,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United - Southampton på Old Trafford.

Tottenham – Nottingham Forest

3.145,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Nottingham Forrest på Tottenham Hotspur Stadium.

Leeds United – Brighton and Hove Albion

3.895,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Brighton and Hove Albion.

Crystal Palace – Manchester City

4.095,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Manchester City.

Leicester City – Chelsea

5.295,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Chelsea.

West Ham – Aston Villa

2.895,00 kr.
11. – 13. marts 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Aston Villa.

Fulham – Arsenal

4.795,00 kr.
11. – 13. marts 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Arsenal.

Newcastle – Wolves

4.295,00 kr.
11. – 13. marts 2023
Oplev Newcastle United hjemme på St. James' Park mod Wolverhampton Wanderers.

Chelsea – Everton

4.495,00 kr.
17. – 19. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Everton på Stamford Bridge.

Liverpool FC – Fulham

5.845,00 kr.
17. – 19. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Fulham på Anfield.

Southampton – Tottenham

1.745,00 kr.
17. – 19. marts 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Tottenham Hotspur.

Arsenal – Crystal Palace

8.045,00 kr.
18. – 20. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Crystal Palace på Emirates Stadium.

Manchester City – West Ham

3.345,00 kr.
18. – 20. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret Man City mod West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City mod West Ham på Etihad Stadium.

Arsenal – Leeds United

8.195,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Leeds United på Emirates Stadium.

Chelsea – Aston Villa

5.145,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Aston Villa på Stamford Bridge.

West Ham – Southampton

3.045,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Southampton.

Manchester City – Liverpool FC

8.495,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og se det bedste Premier League kan tilbyde når Manchester City og Liverpool skal møde hinanden i Etihad Stadium. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Liverpool på Etihad Stadium.

Crystal Palace – Leicester

3.195,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Leicester City.

Liverpool FC – Arsenal

7.745,00 kr.
7. – 10. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Arsenal på Anfield.

Tottenham Hotspur – Brighton and Hove Albion

3.795,00 kr.
7. – 10. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Brighton på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United – Everton

4.795,00 kr.
7. – 10. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Everton på Old Trafford.

Leeds United – Crystal Palace

3.195,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Crystal Palace.

Fulham – West Ham

3.745,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod West Ham United.

Southampton – Manchester City

2.845,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Manchester City.

Leicester City – Bournemouth

4.345,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod A.F.C. Bournemouth.

Chelsea – Brighton and Hove Albion

4.595,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brighton på Stamford Bridge.

Tottenham – Bournemouth

3.145,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Bournemouth på Tottenham Hotspur Stadium.

Leeds United – Liverpool FC

6.545,00 kr.
14. – 17. april 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Liverpool.

West Ham – Arsenal

4.645,00 kr.
14. – 17. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Arsenal.

Manchester City – Leicester

5.045,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Man City - Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City - Leicester City på Etihad Stadium.

Southampton – Crystal Palace

1.695,00 kr.
14. – 17. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Crystal Palace.

Manchester United – Chelsea

5.345,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Chelsea på Old Trafford.

Arsenal – Southampton

9.195,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Southampton på Emirates Stadium.

Liverpool FC – Nottingham Forest

6.845,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Nottingham Forrest på Anfield.

Fulham – Leeds United

3.645,00 kr.
21. – 24. april 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Leeds United.

Crystal Palace – Everton

3.945,00 kr.
21. – 24. april 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Everton.

Leicester City – Wolves

4.495,00 kr.
21. – 24. april 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Wolverhampton Wanderers.

Tottenham Hotspur – Manchester United

4.845,00 kr.
24. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham mod Manchester United på Tottenham Hotspur Stadium.

Leeds United – Leicester City

2.645,00 kr.
24. – 27. april 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Leicester City.

West Ham – Liverpool FC

3.595,00 kr.
24. – 27. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Liverpool.

Chelsea – Brentford

3.645,00 kr.
25. – 28. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brentford på Stamford Bridge.

Manchester City – Arsenal

7.695,00 kr.
25. – 28. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Arsenal på Etihad Stadium.

Southampton – Bournemouth

1.645,00 kr.
25. – 28. april 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod A.F.C. Bournemouth.

Liverpool FC – Tottenham Hotspur

8.545,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Tottenham på Anfield.

Manchester United – Aston Villa

4.345,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Aston Villa på Old Trafford.

Arsenal – Chelsea

10.395,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Fulham – Manchester City

4.545,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Manchester City.

Crystal Palace – West Ham

3.145,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod West Ham United.

Newcastle – Southampton

5.345,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Newcastle United hjemme på St. James' Park mod Southampton.

Leicester City – Everton

4.345,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Everton.

Tottenham Hotspur – Crystal Palace

4.795,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Liverpool FC – Brentford

6.845,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brentford på Anfield.

West Ham – Manchester United

6.245,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Manchester United.

Manchester City – Leeds United

4.945,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Man City mod Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City mod Leeds United på Etihad Stadium.

Fulham – Leicester

4.595,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Leicester City.

Manchester United – Wolverhampton

4.695,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Wolves på Old Trafford.

Arsenal – Brighton and Hove Albion

9.695,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Brighton på Emirates Stadium.

Leeds United – Newcastle United

3.895,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Newcastle United.

Crystal Palace – Bournemouth

2.945,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod A.F.C. Bournemouth.

Southampton – Fulham

2.245,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Fulham.

Everton – Manchester City

4.045,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Everton hjemme på Goodison Park mod Manchester City.

Chelsea – Nottingham Forest

4.745,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Nottingham Forrest på Stamford Bridge.

Leicester City – Liverpool

7.695,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod Liverpool.

Liverpool FC – Aston Villa

6.295,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Aston Villa på Anfield.

Tottenham Hotspur – Brentford

3.395,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Brentford på Tottenham Hotspur Stadium.

West Ham – Leeds United

4.445,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Leeds United.

Manchester City – Chelsea

5.045,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Chelsea på Etihad Stadium.

Fulham – Crystal Palace

3.095,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Oplev Fulham hjemme på Craven Cottage mod Crystal Palace.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers

15.845,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Arsenal og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Wolves på Emirates Stadium.

Chelsea – Newcastle United

4.895,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Newcastle United på Stamford Bridge.

Manchester United – Fulham

4.195,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Fulham på Old Trafford.

Leeds United – Tottenham Hotspur

5.445,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Oplev Leeds United hjemme på Elland Road mod Tottenham Hotspur.

Crystal Palace – Nottingham Forest

3.045,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Nottingham Forest.

Southampton – Liverpool

6.195,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Southampton hjemme på St. Mary's Stadium mod Liverpool.

Everton – Bournemouth

5.145,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Everton hjemme på Goodison Park mod A.F.C. Bournemouth.

Leicester City – West Ham

4.745,00 kr.
27. – 30. maj 2023
Oplev Leicester City hjemme på King Power Stadium mod West Ham United.
Scroll To Top