Millwall FC

Fodboldrejser til Millwall!

Med Footballtravel.dk kan du se Millwall spille i Championship
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Millwall med fly, hotel og billetter til Millwall kampe.
Book din næste fodboldrejse til Millwall med Footballtravel.dk og oplev Milwall spille på The Den

Millwall FC kampe

Kampe
  • Alle
  • Championship
  • FA Cup

Millwall – Watford

2.695,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Watford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Watford på The Den.

Millwall – Birmingham City

2.695,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Birmingham City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Birmingham City på The Den.

Dobbeltpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley

3.195,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Trippelpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

5.895,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Millwall – West Bromwich Albion

3.045,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og West Bromwich Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs West Bromwich Albion på The Den.

Dobbeltpakke: Millwall – West Brom & Chelsea – Burnley

4.595,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod West Bromwich Albion.

Dobbeltpakke: Millwall – West Brom & Tottenham – Luton

4.595,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod West Bromwich Albion.

Millwall – Leicester City

2.595,00 kr.
8. – 11. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Leicester City på The Den.

Millwall – Cardiff City

2.695,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Cardiff City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Cardiff City på The Den.

Millwall – Plymouth Argyle

2.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Plymouth Argyle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Plymouth Argyle på The Den.

Lidt om Millwall

Millwall FC er en engelsk fodboldklub i London. Klubben blev grundlagt i 1885 spiller lige nu i den engelske 2. division, Championship. MIllwall spiller deres hjemmebane kampe på The Den, der har en kapacitet på 20.000 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til en af de mindste i Championship. Stadionnet og Millwall fansene er dog kendt for at være nogle af Englands mest passioneret og vokale fans og derfor anses The Den som at være den mest atmosfæriske stadion på kampdage.

Gennem historien har Millawall fansene haft en del uforglemmelige øjeblikke, såsom FA cup finalen i 2004 og promotion til 1. division i 1988. Der bedste placering i Premier League var i 1988/89, da de opnåede en 10. plads.
På trods af de mange op og nedture som Millwall har oplevet i de seneste mage år, så forbliver Millwall en elsket og integreret del af lokasamfundet, med Englands mest lidenskabelige fans. For enhver fodboldfans der gerne vil til fodboldrejse til London, så er Millwall det helt perfekte klub at tag til.

Vi tilbyder fodboldrejser til England og Milwall inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.. Læs mere om Millwall’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Millwall, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldpakekr med Millwall kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Millwall billetter

Til alle Millwall kampe kan du købe billetter  hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Millwall kampe her.

THE DEN

Scroll To Top