SÆSON 2023/2024

Championship

Championship er den næstbedste række i den Engelske pyramide. Mange ville kalde Championship for mere underholdende end Premier League, grundet den mindre kvalitet og flere mål. Championship er helt uforudsigeligt og det er næsten umuligt at forudse hvem der ryger op til Premier League og hvem rykker ned til Football League One.

I Championship er der 24 klubber der konkurrere om oprykning til Premier League. De 3 værst placeret klubber ved enden af året rykker ned til Football League One. Mens de 2 bedst placeret hold får automatisk oprykkelse til Premier League. Hold der ender mellem 3. til 6. pladsen skal ud i en playoff finale. Vinderen af denne Playoff finale får lov til at rykke op til Premier League. I de seneste par år har mange "nye" hold rykket op til Premier League. Hold som Brentford, Leeds, Wolves og Aston Villa kom til Premier League for at blive. Der findes dog en del yoyo hold, som rykker op og ned mellem Premier League og Championship. Her har vi klubber som Fulham, Norwich, QPR og Watford der alle er klubber der er for gode til Championship, men har problemer med at blive i Premier League.

I de seneste par års Championship sæson har vi set angribere bombardere med mål. Her har spillere som Ivan Toney der scoret 30 mål i sæsonen 2020/21. Sæsonen efter scorede Bournemouth angriberen, Dominic Solanke hele 29 mål. Men ingen kan slå Mitrovic rekord sidste år, der han scorede hele 43 mål i Championship.

Championship i London

I London kan du finde de fleste Championship klubber. Her kan du finde klubber såsom QPRWatford og Millwall. Alle 3 klubber har chancen for at spille om oprykning i år og derfor har du chancen for at se disse klubber kæmpe om oprykning med Footballtravel.dk. Hos os kan du finde fodboldrejser til England og Championship fra 2000 kr. og det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Championship, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til London. Flyv ud og se fodbold kampe live.

Leder du efter en specifikt kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 70 71 84 37 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Fly

Til udvalgte fodboldrejser til Championship kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.

Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til England med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til de fleste fodboldpakker med Championship kampe kan du købe kamp billetter hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe kamp billetter her.

Championship klubber

Championship kampe
  • Kommende kampe

QPR – Hull City

2.595,00 kr.
8. – 10. december 2023
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Hull City.

Queens Park Rangers – Plymouth Argyle

1.545,00 kr.
12. – 14. december 2023
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Plymouth Argyle.

Millwall – Huddersfield Town

2.195,00 kr.
15. – 17. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Huddersfield Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Huddersfield Town på The Den.

Leeds – Coventry City

2.495,00 kr.
15. – 17. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Coventry City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Coventry City på Elland Road.

Leeds – Ipswich Town

1.645,00 kr.
22. – 24. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Ipswich Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Ipswich Town på Elland Road.

Queens Park Rangers – Southampton

2.495,00 kr.
22. – 25. december 2023
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Southampton.

Millwall – QPR

2.845,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og QPR. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs QPR på The Den.

Millwall – Norwich City

2.595,00 kr.
28. – 31. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Norwich City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Norwich City på The Den.

Fodboldweekend for fire: Millwall – Norwich, Wimbledon – Sutton & fly med EasyJet

5.495,00 kr.
26. dec – 30. okt. 2023
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Norwich.

QPR – Cardiff

2.995,00 kr.
31. dec. 2023 – 3. jan. 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Cardiff City.

Leeds – Birmingham City

2.395,00 kr.
31. dec. 2023 – 3. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Birmingham City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Birmingham City på Elland Road.

Millwall – Middlesbrough

2.445,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Middlesbrough. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Middlesbrough på The Den.

Leeds – Preston North End

2.295,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Preston North End. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Preston North End på Elland Road.

Queens Park Rangers – Millwall

1.945,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Millwall FC.

QPR – Huddersfield Town

2.695,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Huddersfield Town.

Leeds – Norwich City

2.595,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Norwich City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Norwich City på Elland Road.

Queens Park Rangers – Norwich

1.945,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Norwich.

Leeds – Rotherham

2.595,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Rotherham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Rotherham på Elland Road.

Leeds – Leicester City

2.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Leicester City på Elland Road.

Queens Park Rangers – Rotherham

2.495,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Rotherham United.

Millwall – Watford

2.695,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Watford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Watford på The Den.

Leeds – Stoke City

2.095,00 kr.
4. – 7. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Stoke City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Stoke City på Elland Road.

Millwall – Birmingham City

2.695,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Birmingham City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Birmingham City på The Den.

Queens Park Rangers – Middlesbrough

2.745,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

Leeds – Millwall

2.495,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Millwall. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Millwall på Elland Road.

Millwall – West Bromwich Albion

3.045,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og West Bromwich Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs West Bromwich Albion på The Den.

Queens Park Rangers – Birmingham City

2.245,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Birmingham City.

Leeds – Hull City

2.045,00 kr.
30. mar – 2. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Hull City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Hull City på Elland Road.

Queens Park Rangers – Sheffield Wednesday

2.645,00 kr.
5. – 8. april 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Sheffield Wednesday.

Leeds – Sunderland

2.145,00 kr.
8. – 11. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Sunderland. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Sunderland på Elland Road.

Millwall – Leicester City

2.595,00 kr.
8. – 11. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Leicester City på The Den.

Leeds – Blackburn Rovers

2.295,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Blackburn Rovers. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Blackburn Rovers på Elland Road.

Millwall – Cardiff City

2.695,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Cardiff City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Cardiff City på The Den.

Queens Park Rangers – Preston North End

2.345,00 kr.
19. – 22. april 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Preston North End.

Queens Park Rangers – Leeds United

2.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Leeds United.

Millwall – Plymouth Argyle

2.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Plymouth Argyle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Plymouth Argyle på The Den.

Leeds – Southampton

2.895,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Southampton på Elland Road.
Scroll To Top