SÆSON 2022/2023

Championship

Championship er den næstbedste række i den Engelske pyramide. Mange ville kalde Championship for mere underholdende end Premier League, grundet den mindre kvalitet og flere mål. Championship er helt uforudsigeligt og det er næsten umuligt at forudse hvem der ryger op til Premier League og hvem rykker ned til Football League One.

I Championship er der 24 klubber der konkurrere om oprykning til Premier League. De 3 værst placeret klubber ved enden af året rykker ned til Football League One. Mens de 2 bedst placeret hold får automatisk oprykkelse til Premier League. Hold der ender mellem 3. til 6. pladsen skal ud i en playoff finale. Vinderen af denne Playoff finale får lov til at rykke op til Premier League. I de seneste par år har mange "nye" hold rykket op til Premier League. Hold som Brentford, Leeds, Wolves og Aston Villa kom til Premier League for at blive. Der findes dog en del yoyo hold, som rykker op og ned mellem Premier League og Championship. Her har vi klubber som Fulham, Norwich, QPR og Watford der alle er klubber der er for gode til Championship, men har problemer med at blive i Premier League.

I de seneste par års Championship sæson har vi set angribere bombardere med mål. Her har spillere som Ivan Toney der scoret 30 mål i sæsonen 2020/21. Sæsonen efter scorede Bournemouth angriberen, Dominic Solanke hele 29 mål. Men ingen kan slå Mitrovic rekord sidste år, der han scorede hele 43 mål i Championship.

Championship i London

I London kan du finde de fleste Championship klubber. Her kan du finde klubber såsom QPRWatford og Millwall. Alle 3 klubber har chancen for at spille om oprykning i år og derfor har du chancen for at se disse klubber kæmpe om oprykning med Footballtravel.dk. Hos os kan du finde fodboldrejser til England og Championship fra 2000 kr. og det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Championship, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til London. Flyv ud og se fodbold kampe live.

Leder du efter en specifikt kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 70 71 84 37 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Fly

Til udvalgte fodboldrejser til Championship kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.

Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til England med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til de fleste fodboldpakker med Championship kampe kan du købe kamp billetter hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe kamp billetter her.

Championship klubber

Championship kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

Scroll To Top