SÆSON 2023/2024

Carabao Cup

Carabao Cup - en turnering, hvor de mindre hold kan overraske, og endda gå hele vejen. Blandt store overraskelser finder man finalen mellem Bradford og Swansea i 2013, hvor Michael Laudrup førte Swansea-holdet til triumf.

Carabao cup final 2022

Carabao cup finalen 2022 var mellem Chelsea og Liverpool. Begge hold havde en god stime op til Carabao cup finalen. De fleste Liverpool kampe endte ud med et Liverpool vind, mens Chelsea også så ud til at vinde de fleste kampe.

Carabao Cup finalen startede godt ud med hvor begge havde flere chancer for at score mål. Kampen endte dog 0 - 0 i de 120 minutter. Hvorefter kampen endte ud på en straffespark konkurrence. De første 21 skud af straffesparkskonkurrencen blev scorede, før Chelsea målmanden, Kepa Arrizabalaga, kom og tog det afgørende straffespark. Det endte med at Kepa Arrizabalaga brændte det sidste og eneste straffespark. Hvilket gjorde at Liverpool vandt straffesparkskonkurrencen 11-10.

Vi har billetter til de fedeste kampe i pokalturneringen, så du kan opleve engelsk pokalfodbold. Sæt dig til rette på tribunen og oplev et miks af nye, spændende talenter og garvede stjernespillere, når posen rystes af nogle af verdens bedste managers i Englands største klubber. Carabao Cup skal ikke undervurderes.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Carabao Cup klubber

Carabao Cup kampe
  • Kommende kampe

EFL Cup: Chelsea – Newcastle

1.895,00 kr.
18. – 20. december 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Newcastle United.

EFL Cup: Liverpool – West Ham

2.595,00 kr.
19. – 21. december 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod West Ham United.
Scroll To Top