Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i England spille imod hinanden i Premier League, Championship, Champions League og FA Cup.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til England med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til England med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden

  • Premier League
  • Championship
  • FA Cup
  • Carabao Cup

West Ham – Brentford

1.595,00 kr.
25. – 27. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Brentford på London Stadium.

Tottenham Hotspur – Crystal Palace

2.995,00 kr.
1. – 3. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Brighton and Hove Albion

2.345,00 kr.
1. – 3. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Brighton & Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham - Brighton i Craven Cottage.

Sheffield United – Arsenal

3.945,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret mellem Sheffield United og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Arsenal på Bramall Lane.

Manchester City – Manchester United

4.695,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Manchester City og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Manchester United på Etihad Stadium.

Burnley – Bournemouth

1.795,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Bournemouth på Turf Moor.

Manchester United – Everton

3.195,00 kr.
8. – 10. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Everton på Old Trafford.

Arsenal – Brentford

5.395,00 kr.
8. – 10. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Arsenal og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen mellem Arsenal - Brentford på Emirates Stadium

Crystal Palace – Luton Town

2.345,00 kr.
8. – 10. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Luton Town i Selhurst Park.

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford og Chelsea – Newcastle

8.245,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Dobbeltpakke: Crystal Palace – Luton & West Ham – Burnley

4.045,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Luton Town.

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley

7.445,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Trippelpakke: Crystal Palace – Luton & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

7.095,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Luton Town.

Trippelpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

10.195,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Dobbeltpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley

3.195,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Dobbeltpakke: QPR – Middlesbrough & West Ham – Burnley

3.295,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

Trippelpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

5.895,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Trippelpakke: QPR – Middlesbrough & West Ham Burnley & Chelsea – Newcastle

5.995,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

West Ham United – Burnley

2.095,00 kr.
9. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Burnley på London Stadium.

Liverpool FC – Manchester City

10.495,00 kr.
9. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool vs Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool vs Manchester City på Anfield.

Aston Villa – Tottenham

2.195,00 kr.
9. – 11. marts 2024
Oplev Aston Villa hjemme på Villa Park mod Tottenham Hotspur.

Dobbeltpakke: West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

4.845,00 kr.
9. – 12. marts 2024
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Burnley.

Chelsea – Newcastle United

2.895,00 kr.
10. – 12. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Newcastle United på Stamford Bridge.

Arsenal – Chelsea

8.395,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Fulham – Tottenham Hotspur

2.545,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Fulham og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham mod Tottenham på Craven Cottage.

Crystal Palace – Newcastle

3.695,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Crystal Palace og Newcastle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Newcastle på Selhurst Park.

Manchester United – Sheffield United

2.495,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Sheffield United på Old Trafford.

Burnley – Brentford

1.895,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Oplev Burnley hjemme på Turf Moor mod Brentford.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldtur til England

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England. England er uden tvivl den største fodboldnation i hele verden. Faktisk er det også dét land, hvor sporten har sin oprindelse. I mange år har folk fra ind- og udlandet taget på fodboldrejse til England for at se fodbold. Her går man ikke på kompromis med fodboldens simple dyder; om det så er svinestreger og hårde tacklinger, eller små, tekniske detaljer, som får tilskuerne til at bryde ud i jubel. Populariteten er kun blevet større og større over de seneste år, og derfor er Englands største fodboldliga – Premier League – også den mest eksponerede i hele verden. 

En fodboldrejse til England en drøm for mange fodboldfans. Englænderne har selv nogle af de mest dedikerede fodboldfans i verden. Samlet set har England hele 40.000 fodboldklubber: flere end nogle andre lande i verden. Ser man bare på London, har de alene 20 professionelle fodboldklubber. Med så stort et antal af kampe på kryds og tværs af nationen, kan man naturligvis heller ikke komme uden om de mange fantastiske lokalopgør. Hver eneste uge er der mulighed for at overvære intens og seværdig fodbold. 

I England har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver uge. Engelske hold spiller altid med i de største europæiske turneringer som Champions League og Europa League. En fodboldrejse til England  – med deres unikke fodboldatmosfære – er helt klart et minde, du sent vil glemme. 

Tjek Englands to største ligaer ud nedenfor. 

Premier League 

Premier League er den største liga i England (og hele verden). Her finder man de kæmpestore tophold som Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Tottenham. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse til England hos os – og oplev verdens bedste liga direkte fra lægterne. Vi har de bedste priser på fodboldrejser til England med fly, hotel og kampbilletter klar! 

Sky Bet Championship 

Sky Bet Championship er den næststørste liga i England. Ligaen er kendetegnet ved hårdt fysisk spil og mange mål. I øvrigt kan får man helt unikke fanoplevelser på tribunerne til meget få penge. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev traditionel engelsk fodbold- og pubkultur på egen hånd. Se de klubber som Millwall, QPR og Watford spille mod hinanden. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til England, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til England. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldrejse til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en Premier League kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 60 89 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!