Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i England spille imod hinanden i Premier League, Championship, Champions League og FA Cup.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til England med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til England med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden

  • Premier League
  • Championship
  • FA Cup
  • Carabao Cup

Manchester United – Brentford

2.795,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Brentford på Old Trafford.

Crystal Palace – Nottingham Forest

2.595,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace - Nottingham Forrest på Selhurst Park.

Fulham – Sheffield United

2.295,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Sheffield United på Craven Cottage.

Burnley – Chelsea

2.345,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Chelsea. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Chelsea på Turf Moor.

Manchester United – Brentford INKL. FLY FRA KØBENHAVN 4 pladser tilbage

4.645,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Brentford.

Dobbeltkamp: Arsenal – Manchester City & Crystal Palace – Nottingham Forest

11.495,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Manchester City.

Dobbeltpakke: West Ham – Newcastle United & Fulham – Sheffield United

4.895,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

Dobbeltpakke: West Ham – Newcastle United & Crystal Palace – Nottingham Forest

5.095,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

Arsenal – Manchester City

9.395,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium.

West Ham – Newcastle United

3.495,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Newcastle United på London Stadium.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby

9.695,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig Merseyside Derby mellem Liverpool og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Liverpool - Everton kampen spilles lørdag d. 21/10 kl. 13:30 (12:30 lokal tid). Til dette store lokalopgør også kaldet The Merseyside derby er garanti for en euforisk stemning på Anfield. Få pladser tilbage. Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Everton på Anfield.

Manchester City – Brighton and Hove Albion

3.995,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og se opgøret mellem Manchester City og Brighton and hove Albion i Etihad Stadium. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Brighton på Etihad Stadium.

Liverpool FC – Everton │ Merseyside Derby INKL. FLY FRA KØBENHAVN 1 plads tilbage

7.845,00 kr.
20. – 23. oktober 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Everton.

Chelsea – Arsenal

5.745,00 kr.
20. – 22. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Arsenal på Stamford Bridge.

Manchester City – Brighton and Hove Albion INKL. FLY FRA KØBENHAVN

6.195,00 kr.
20. – 23. oktober 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Brighton and Hove Albion.

Dobbeltkamp: Chelsea – Arsenal & Tottenham Hotspur – Fulham

8.045,00 kr.
20. – 24. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Arsenal.

Tottenham – Fulham

2.595,00 kr.
22. – 24. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Fulham på Tottenham Hotspur Stadium.

Dobbeltkamp: Liverpool FC – Toulouse & Liverpool FC – N. Forest

8.595,00 kr.
26. – 30. oktober 2023
Oplev Liverpool FC hjemme på Anfield Stadium mod Toulouse.

Crystal Palace – Tottenham

3.995,00 kr.
26. – 28. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Crystal Palace og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Crystal Palace vs Tottenham på Selhurst Park.

Trippelpakke: Chelsea – Brentford & Crystal Palace – Tottenham Hotspurs & West Ham – Everton

8.245,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Brentford.

Trippelpakke: Arsenal – Sheffield United & Crystal Palace – Tottenham Hotspur & West Ham – Everton

10.295,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Sheffield United.

Dobbeltkamp: Arsenal – Sheffield United & Crystal Palace – Tottenham Hotspur

8.895,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Sheffield United.

Dobbeltkamp: Chelsea – Brentford & Crystal Palace – Tottenham Hotspur

6.445,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Brentford.

Chelsea – Brentford

3.895,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Brentford på Stamford Bridge.

Arsenal – Sheffield United

5.995,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Sheffield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs Sheffield United på Emirates Stadium.

Dobbelt: Manchester United – Manchester City & Leeds – Huddersfield

7.095,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Manchester City.

Dobbeltkamp: West Ham – Everton & Queens Park Rangers – Leicester City

3.645,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Everton.

Manchester United – Manchester City

4.845,00 kr.
28. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig Manchester Derby mellem Manchester United og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Manchester City på Old Trafford.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldtur til England

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til England. England er uden tvivl den største fodboldnation i hele verden. Faktisk er det også dét land, hvor sporten har sin oprindelse. I mange år har folk fra ind- og udlandet taget på fodboldrejse til England for at se fodbold. Her går man ikke på kompromis med fodboldens simple dyder; om det så er svinestreger og hårde tacklinger, eller små, tekniske detaljer, som får tilskuerne til at bryde ud i jubel. Populariteten er kun blevet større og større over de seneste år, og derfor er Englands største fodboldliga – Premier League – også den mest eksponerede i hele verden. 

En fodboldrejse til England en drøm for mange fodboldfans. Englænderne har selv nogle af de mest dedikerede fodboldfans i verden. Samlet set har England hele 40.000 fodboldklubber: flere end nogle andre lande i verden. Ser man bare på London, har de alene 20 professionelle fodboldklubber. Med så stort et antal af kampe på kryds og tværs af nationen, kan man naturligvis heller ikke komme uden om de mange fantastiske lokalopgør. Hver eneste uge er der mulighed for at overvære intens og seværdig fodbold. 

I England har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver uge. Engelske hold spiller altid med i de største europæiske turneringer som Champions League og Europa League. En fodboldrejse til England  – med deres unikke fodboldatmosfære – er helt klart et minde, du sent vil glemme. 

Tjek Englands to største ligaer ud nedenfor. 

Premier League 

Premier League er den største liga i England (og hele verden). Her finder man de kæmpestore tophold som Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Tottenham. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse til England hos os – og oplev verdens bedste liga direkte fra lægterne. Vi har de bedste priser på fodboldrejser til England med fly, hotel og kampbilletter klar! 

Sky Bet Championship 

Sky Bet Championship er den næststørste liga i England. Ligaen er kendetegnet ved hårdt fysisk spil og mange mål. I øvrigt kan får man helt unikke fanoplevelser på tribunerne til meget få penge. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev traditionel engelsk fodbold- og pubkultur på egen hånd. Se de klubber som Millwall, QPR og Watford spille mod hinanden. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til England, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til England. Flyv ud og se Premier League kampe live.

Tag på fodboldrejse til England og se de store klubber spiller imod hinanden

Leder du efter en Premier League kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 60 89 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!