UNIKKE FODBOLDOPLEVELSER

Hos Footballtravel.dk elsker vi unikke fodboldoplevelser. At opdage en ny kultur, opleve de vildeste stemningstribuner og blive en stor oplevelse rigere – du vil ikke fortryde det!
Her har vi samlet en række nøje udvalgte, ekstraordinære derbies – specielt til dig!

Vil du opleve derbies i kendte fodboldbyer som Glasgow og Rom eller tør du tage turen til Beograd eller Split? Uanset hvilken destination du vælger, så forbered dig på at blive blæst bagover!

PS. Vi har 100% gåsehudsgaranti!

Vores udvalgte unikke oplevelser

De 5 unikke

Superclásico – Boca Juniors vs. River Plate 
Opgøret mellem Argentinas to, mest vindende klubber. Er nævnt i størstedelen af internationale medier som verdens absolut største derby, og det siger ikke så lidt.
Fodbold i Argentina kan ikke sammenlignes med Europa – her er så meget mere på spil. Det vil du se, når du oplever det…

Old Firm – Celtic FC vs. Rangers FC
Denne kamp er langt fra bare en rivalisering mellem to klubber i en by. Det er heller ikke bare en kamp mellem de to traditionsrige, mest vindende klubber i skotsk fodbold. Det er en kamp om religion. Derbyet er kendt for sine vilde kampe, hvor man kan forvente en utrolig fight med masser af underholdning, når stemningen fra tibunen smitter af på spillerne.

Eternal Derby – Røde Stjerne Beograd vs. Partizan Beograd
Stammer helt tilbage fra 1940’erne og de to hold kæmper altid med om mesterskabet. Stemningen på tribunen er intens som intet andet sted. De to hjemmebaner ligger blot 5 minutters gågang fra hinanden, og i sær Røde Stjernes, Rajko Mitic Stadion, er kendt, og berygtet for dets stemning samt den lange spillertunnel op til banen.

Eternal Derby – Hajduk Split vs. Dinamo Zagreb
Rivaliseringen mellem Kroatiens to største klubber er kæmpe, trods de, i modsætning til de andre derbies, ikke kommer fra samme by. Man skal dog ikke tage fejl af atmosfæren og intensiteten til disse kampe. Ikke bare på stadion, hvor Splits fangruppe ‘Torcida’ forsøger at overdøve ‘Bad Blue Boys’ fra Zagreb, men også i byerne som emmer af fodbold – sådan er det på Balkan.

Intercontinental Derby – Fenerbahce vs. Galatasaray
Metropolen Istanbul huser Tyrkiets tre største klubber, men de absolut største er ‘Fener’ og ‘Gala’. De gule har base i den asiatiske del af Istanbul, mens de røde har hjemme i den europæiske del af byen, heraf navnet ‘Intercontinetal Derby’. Tyrkerne er kendt for deres store passion, og lydniveauet til disse kampe er blandt verdens højeste for tilskuere.

Superclasico på La Bombonera
Fight i Old Firm
Eternal Derby hos Røde Stjerne Beograd
Eternal Derby i Split
Fenerbahces Sukre Saracoglu Stadion