Med Footballtravel-dk kan du se Borussia Dortmund og Schalke 04 spille i Revierderby.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Tyskland med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Revierderby kampe.
Book din næste fodboldrejse hos Footballtravel.dk og oplev Schalke 04 spille imod Borussia Dortmund.

  • Borussia Dortmund
  • Schalke 04
  • Revierderby

Dortmund – RB Leipzig

3.495,00 kr.
8. – 10. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - RB Leipzig på Signal Iduna Park.

Dortmund – PSG

4.895,00 kr.
13. – 14. december 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod PSG.

Dortmund – Mainz

2.495,00 kr.
18. – 20. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Mainz 05 på Signal Iduna Park.

Dortmund – Bochum

2.795,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs VFL Bochum på Signal Iduna Park.

Dortmund – Freiburg

2.895,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Freiburg på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim

2.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Hoffenheim på Signal Iduna Park.

Dortmund – Eintracht Frankfurt

3.095,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park.

Dortmund – Stuttgart

2.995,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Stuttgart på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund – Augsburg

3.395,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Augsburg på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund – Darmstadt

4.395,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod SV Darmstadt 98.

billet ikon

Billetgaranti

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Revierderby

Das Revierderby er navnet på opgøret mellem de 2 tyske tradionsrige klubber, Schalke 04 og Borussia Dortmund. Revierderby regnes som Tysklands mest intense lokalopgør og begge hold har gennem tiden været lige gode. De 2 hold har mødt hinanden 45 gange i bundesligaen, hvoraf Borussia Dortmund har spillet 20 gange, Schalke 04 har vundet 19 gange og de sidste 14 kampe er endt uafgjort. Hver kamp er altid underholdene fyldt med masser af mål. Typisk er der i kampen minimum 4 mål af verdensklasse niveau til hver kamp.

Begge klubber er kendt for at give unge spillere chancen. Spillere som Erling Haaland, Leroy Sane, Jude Bellingham, Julian Draxler og mange andre skabte et navn i disse klubber og derefter skiftet videre til en storklub senere. Til hver Revierderby får de unge spillere en mulighed for at vise deres værd og bringe deres navn til den europæiske scene. Da Dortmund vandt 4-0 sidste sæson over Schalke 04 var den ældste målscore 21-årige Jadon Sancho. Disse 2 klubber har længe vist at hvis man tror på sine unge spillere og giver dem en chance, så vil man få gode resultater.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle Revierderby kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Revierderby kampe

Til alle Revierderby kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Bundesliga, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!