Bayern München

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldrejse til München og se Bayern München spille Bundesliga og Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til München med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til München med Footballtravel.dk og oplev Bayern München spille på Allianz Arena.

Bayern München Kampe
  • Bayern München

FC Bayern München – FC København

2.745,00 kr.
29. – 30. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Bayern München og FCK mødes i en episk duel på Allianz Arena i München. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs FCK på Allianz Arena.

FC Bayern – Union Berlin

3.145,00 kr.
1. – 3. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München mod Union Berlin på Allianz Arena.

FC Bayern – Stuttgart

2.645,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Stuttgart på Allianz Arena.

FC Bayern – Hoffenheim

2.595,00 kr.
11. – 13. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Hoffenheim på Allianz Arena.

FC Bayern – Werder Bremen

2.845,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Werder Bremen på Allianz Arena.

FC Bayern – Gladbach

3.395,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Borussia Münchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Münchengladbach på Allianz Arena.

FC Bayern – RB Leipzig

3.995,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs RB Leipzig på Allianz Arena.

FC Bayern – Mainz

2.995,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Mainz 05 på Allianz Arena.

FC Bayern – Borussia Dortmund

7.545,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

FC Bayern – FC Köln

3.945,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og FC Köln. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs FC Köln på Allianz Arena.

FC Bayern – Eintracht Frankfurt

3.845,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Eintracht Frankfurt på Allianz Arena.

FC Bayern – Wolfsburg

7.095,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Wolfsburg på Allianz Arena.

Lidt om München

Hvis du elsker fodbold, så vil du elske at tag på fodboldrejse til München . München er Tysklands 3. største by efter Berlin og Hamburg og har 1.42 millioner indbyggere i landet. I München kan du se hele 3 klubber. TSV 1860 Munich og  Türkgücü München der til dagligt spiller i Tysklands lavere ligaer og topklubben Bayern München. TSV 1869 Munich kæmper om promovering til 2. Bundesliga, mens Bayern München spiller om at vinde deres 11. Bundesliga titel i træk.  

I München kan du se hver klubs smukke stadions. Se Allianz Arena, Grünwalder Stadion og Olympiastadion München. Her kan du se Münchens bedste klubber spille og hvis du er heldig, så spiller det tyske landshold også på Allianz Arena nogle gange.

Transport i München

München har et overvældende stort offentligt transportsystem, hvor du hurtigt kan komme rundt omkring München med Bus, S-Bahn, U-Bahn og Tram. Udover offentlig transport og den voksende cykelinfrastruktur tilbyder München adskillige andre nye mobilitetsmuligheder. Her kan du leje by elcykler og bil – scooter deling, så du kan opleve byen, mens du kører. Men finder du transporten besværligt, kan du altid benytte dig af en taxi. 

Hotel i München

Til din næste fodboldrejse til München og Alianz Arena, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til München fra 2000 kr. Det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.