Eintracht Frankfurt

Fodboldrejser til Eintracht Frankfurt

Med Footballtravel.dk kan du se Eintracht Frankfurt spille i Bundesliga og Europa Conference League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Frankfurt med fly, hotel og fodboldbilletter til Eintracht frankfurt kampe.
Book din næste fodboldrejse til Frankfurt med Footballtravel.dk og oplev Eintracht Frankfurt spille på Deutsche Bank Park

Eintracht Frankfurt kampe

Kampe
  • Alle
  • Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

3.545,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayer Leverkusen på Deutsche Bank Park.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

3.545,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig på Deutsche Bank Park.

Lidt om Eintracht Frankfurt Historie

Eintracht Frankfurt er en tysk sportsklub med base i Frankfurt i Hessen, som er bedst kendt for sin fodboldklub. Klubben blev grundlagt i 1899 som efterfølger til den nedlagte Frankfurter Fußball-Club Viktoria 95, hvilket gør den til en af de ældste fodboldklubber i Tyskland. Eintracht Frankfurt vandt det tyske fodboldmesterskab i 1959 og nåede finalen i Europa Cup’en i 1960. Holdet har også vundet den tyske pokal (DFB-Pokal) én gang og UEFA Cup’en 2 gange. Eintracht Frankfurt har været fast inventar i Bundesligaen, Tysklands bedste liga, siden 1963 og har aldrig været nedrykket fra den bedste række. Holdets hjemmebane er Deutsche Bank Park, som ligger i Frankfurts centrale Bornheimer-kvarter.

Eintracht Frankfurt har dog også oplevet europæisk succes. I sæson, 2021/22, nåede Eintracht Frankfurt faktisk hele vejen til Europa League finalen, hvor de faktisk slog hold som FC Barcelona og West Ham. I finalen mødte de skotske Rangers. Begge hold spillet en underholdende kamp og kampen endte ud på en straffesparks konkurrence. Her besejret Eintracht Frankfurt Rangers og Eintracht Frankfurt vandt deres første Europæiske trofæ.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Frankfurt, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldpakker med Eintracht Frankfurt kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Eintracht Frankfurt fodboldbilletter

Til alle Eintracht Frankfurt fodbold kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe Eintracht Frankfurt fodboldbilletter her.

PIPPI LANGSTRUMPF

Eintracht Frankfurt i Europa League

I Europa League 2022 formåede Eintracht Frankfurt en bemærkelsesværdig præstation ved at blive det tredje hold nogensinde til at vinde turneringen uden at lide et eneste nederlag. Deres vej til sejren var imponerende, da de stod over for stærke modstandere som FC Barcelona, West Ham og Rangers. Men Frankfurt kørte forbi dem alle og triumferede, hvilket sikrede dem deres første europæiske trofæ. Allerede i gruppespillet stod de over for udfordrende modstand, hvor de blev trukket i gruppe med Fenerbahce, Royal Antwerp og Olympiakos. Frankfurt demonstrerede deres styrke og evner ved at kvalificere sig til knockout-fasen og bevise sig som en formidabel konkurrent i turneringen.

Gruppespillet

Det første kamp var imod Fenerbahce. Kampen var fyldt med underholdning og spænding. Mesut Özil scorede kampens første mål for Fenerbahce. Eintracht Frankfurt skulle score deres første mål ved det 41. Minut, da Fillip Kostic sendte en aflevering til Sam Lammers, som Lammers konverteret til et mål. Ved kampens allersidste minut, fik Fenerbahce et straffespark. Dimitrios tog straffesparket, men Kevin Trapp fik reddede sparket. Ved det 92. minut, fik fenerbahce scorede et mål, som dog desværre ble annulleret af VAR. Kampen endte 1-1 og Eintracht Frankfurt startede gruppen ud med 1 point.

Den næste kamp var imod Royal Antwerp. Kampen var domineret af Eintracht Frankfurt, men de kunne dog ikke finde målet. Kampen skulle helt hen til det 91. minut, da Jesper Lindstrøm blev tacklede i feltet. Eintracht Frankfurt fik et straffespark og sparket blev taget af Goncalo Paciencia, som scorede straffesparket. Nu har Eintracht Frankfurt vundet deres første kamp i Europa League.

Den 3. kamp var imod Olympiacos, som Eintracht Frankfurt vandt 3-1. Kampen indeholdte 2 straffespark, 1 til hvert hold og 2 “heldige” mål fra Eintracht Frankfurt.

I Returkampen imod Olympiakos kom Eintracht Frankfurt hurtigt i problemer. Olympiakos scorede tidligt i kampen, men Frankfurt svarede hurtigt tilbage igen med det samme. Kamada scorede ved det 17. minut og dermed stod det 1-1. Den afgørende mål skulle igen findes ved de døende minutter, da Eintracht Franfurts Jens Petter Hauge scorede målet til 2-1.

Den næste kamp var igen fyldt med drama i de sidste minutter. Ved det 88. minut var kampen 1-1. Samatta scorede for Royal Antwerp og dermed var Eintracht frankfurt bagud 2-1. Men med et hovedstod fra Paciencia ved det 94 minut gjorde Eintracht Frankfurt det til 2-2 og dermed forsatte deres ubesejrede stime.

Den sidste kamp mellem Fenerbahce og Frankfurt blev 1-1 og dermed toppede Eintracht Franfurt deres gruppe og videre til 1/16 finalen.

1/16 finalen mod Real Betis

Real Betis stod og ventede på Eintracht Frankfurt i 1/16 finalen. Det 1. mål kom allerede ved det 14. minut, da Kostic tippet bolden over Claudio Bravo. Real Betis kom dog tilbage med et mål fra Nabil Fekir. 2 minutter efter Real Betis’s mål scorede Kamada igen og dermed havde Eintracht Frankfurt føringen igen. Eintracht Frankfurt fik også et straffespark, som Borre dog brændte ved 2. halvleg.

Retur kampen i Frankfurt var igen fyldt med sidste minuts drama. Kampen var 0-0 hele kampen, indtil Iglesias scorede for Real Betis og dermed tvang kampen ud til extra time. Ved extra time så det ud til at ingen af holdende gad at tag chancen og straffesparks konkurrence så realistisk ud. Ved det 120. minut fik Eintracht Frankfurt et frispark. Kostic tog frisparkede som blev rettet af af Guido Rodriguez og gik i mål. Eintracht Frankfurt vandt kampen og kom videre til kvartfinalen.

Kvartfinalen mod FC Barcelona

Nok Eintracht Frankfurts største kamp nogensinde. I Kvarfinalen skulle de møde FC Barcelona. Barcelona var anset som storfavoritter til at vinde Europa League.
Det første mål blev scorede af EIntracht Frankfurts nye signing, Ansgar Knauff. Knauff tog et skud fra cirka 20 meters afstand og bolden røg forbi Marc Andre Ter Stegen og i målet. Eintracht Frankfurt førte nu 1-0 over FC Barcelona. FC Barcelona skulle dog score igen. Her kom Ferran Torres og gjorde det til 1-1. Kampen endte 1-1 og nu skulle Frankfurt til Barcelona for at afgøre kampen.

Returkampen i Barcelona, er kampen som Frankfurt fansene vil huske i lang tid. Allerede ved det 4. minut blev Lindstrøm tacklede i feltet og vandt et straffespark. Kostic tog straffesparket og scorede. Det andet mål blev scorede af Borre fra 25 meters afstand og ved det 67. minut scorede Kostic Eintracht Franfurts 3. mål. Frankfurt var foran 3-0. Barcelona fik først deres første mål ved det 91. minut og deres 2. mål ved 90’+11 minut. Frankfurt vandt overraskende nok kampen og kom videre til Semifinalen.

Semi-finalen imod West Ham

Semifinalen skulle være mellem West Ham og Eintracht Frankfurt. Det første kamp blev spillet på London Stadium og allerede ved det 1. minut scorede Knauff for Eintracht Frankfurt. West Ham kom dog hurtigt tilbage igen, da Antonio scorede ved det 21. minut. Ved det 54. minut scorede Eintracht Frankfurt igen. Frankfurt vandt kampen 2-1 og skulle nu tilbage til Frankfurt for at spille returkampen.

I Frankfurt havde Eintracht Frankfurt styr på kampen. Aaron Cresswell fik et rødt kort ved det 19. minut og det gjorde Eintracht Frankfurt job meget nemmere. Ved det 26. minut scorede Borré for Eintracht Frankfurt og dermed kom Eintracht Frankfurt videre til finalen.

Finalen mod Rangers

Endelig nåede Eintracht Frankfurt til Europa League finalen. Eintracht Frankfurt startede godt ud i kampen, men en fejl fra Tuta, gav Joe Aribo lov til at scorede Rangers første mål. Borre scorede dog for Eintracht Frankfurt 10 minutter senere ved det 69. minut.
Kampen endte 1-1 og skulle til extra-time for at finde en vinder. I extra time var helten Eintracht Frankfurt målmanden, Kevin Trapp. Ved det 117. minut produceret Kevin Trapp et sensationelt close-range redning fra Ryan Kent.
Extra-time endte 1-1 og derfor skulle kampen afgøres ved en straffesparks konkurrence. I straffesparks konkurrencen scorede begge hold deres første 3 straffespark. Næste spark skulle blive taget af Rangers Aaron Ramsey, hvis skud blev reddet af Kevin Trapp. Rafael Borre skulle tag Eintracht Frankfurts afgørende mål. Rafael Borre tog sparkede og scorede. Dermed blev Eintracht det første tyske hold til at vinde Europa League og gjorde uden at tabe en eneste kamp.

Scroll To Top