Eintracht Frankfurt

Fodboldrejser til Eintracht Frankfurt

Med Footballtravel.dk kan du se Eintracht Frankfurt spille i Bundesliga og Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Eintracht Frankfurt med fly, hotel og fodboldbilletter til Eintracht frankfurt kampe.
Book din næste fodboldrejse til Eintracht Frankfurt med Footballtravel.dk og oplev Eintracht Frankfurt spille på Deutsche Bank Park

Eintracht Frankfurt kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Bochum

2.095,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Oplev Eintracht Frankfurt hjemme på Deutsche Bank Park mod VfL Bochum 1848.

Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach

3.745,00 kr.
14. – 17. april 2023
Oplev Eintracht Frankfurt hjemme på Deutsche Bank Park mod Borussia Mönchengladbach.

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg

3.445,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Eintracht Frankfurt hjemme på Deutsche Bank Park mod FC Augsburg.

Eintracht Frankfurt – Mainz 05

4.545,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Eintracht Frankfurt hjemme på Deutsche Bank Park mod 1. FSV Mainz.

Lidt om Eintracht Frankfurt Historie

Eintracht Frankfurt er en tysk sportsklub med base i Frankfurt i Hessen, som er bedst kendt for sin fodboldklub. Klubben blev grundlagt i 1899 som efterfølger til den nedlagte Frankfurter Fußball-Club Viktoria 95, hvilket gør den til en af de ældste fodboldklubber i Tyskland. Eintracht vandt det tyske fodboldmesterskab i 1959 og nåede finalen i Europa Cup’en i 1960. Holdet har også vundet den tyske pokal (DFB-Pokal) én gang og UEFA Cup’en 2 gange. Eintracht har været fast inventar i Bundesligaen, Tysklands bedste liga, siden 1963 og har aldrig været nedrykket fra den bedste række. Holdets hjemmebane er Deutsche Bank Park, som ligger i Frankfurts centrale Bornheimer-kvarter.

Eintracht Frankfurt har dog også oplevet europæisk succes. Sidste sæson, 2021/22, nåede Eintracht Frankfurt faktisk hele vejen til Europa League finalen, hvor de faktisk slog hold som FC Barcelona og West Ham. I finalen mødte de skotske Rangers. Begge hold spillet en underholdende kamp og kampen endte ud på en straffesparks konkurrence. Her besejret Eintracht Frankfurt Rangers og Eintracht Frankfurt vandt deres første Europæiske trofæ.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Frankfurt, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldpakker med Eintracht Frankfurt kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Eintracht Frankfurt Billetter

Til alle Eintracht Frankfurt fodbold kampe kan du købe Eintracht Frankfurt billetter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe Eintracht Frankfurt billetter her.

PIPPI LANGSTRUMPF

Eintracht Frankfurt i Europa League

I Europa League 2022 blev Eintracht Frankfurt kun det 3. hold til at vinde Europa League uden at tabe en eneste kamp. De mødte flere storhold såsom FC Barcelona, West Ham og Rangers. Men de kørte forbi dem alle og vandt deres første europæiske trofæ. Eintracht Frankfurt kom i gruppe med Fenerbahce, Royal Antwerp og Olympiakos.

Gruppespillet

Den første kamp var imod Fenerbahce. Kampen var fyldt med underholdning og spænding. Mesut Özil scorede kamp kampens første mål for Fenerbahce. Eintracht Frankfurt skulle score deres første mål ved den 41. Minut, da Fillip Kostic sendte en aflevering til Sam Lammers, som Lammers konverteret til 1 mål. Ved kampens allersidste minut, fik Fenerbahce et straffespark. Dimitrios tog straffesparket, men Kevin Trapp fik reddede sparket. Ved den 92. minut, fik fenerbahce scorede et mål, som dog desværre ble annulleret af VAR. Kampen endte 1-1 og Eintracht Frankfurt startede gruppen ud med 1 point.

Den næste kamp var imod Royal Antwerp. Kampen var domineret af Eintracht Frankfurt, men de kunne dog ikke finde målet. Kampen skulle helt hen til den 91. minut, da Jesper Lindstrøm blev tacklede i feltet. Straffesparket blev sparket af Goncalo Paciencia, som scorede straffesparket. Nu har Eintracht Frankfurt vundet deres første kamp i Europa League.

Den 3. kamp var imod Olympiacos, som Eintracht Frankfurt vandt 3-1. Kampen indeholdte 2 straffespark, 1 til hvert hold og 2 “heldige” mål fra Eintracht Frankfurt.

I Returkampen imod Olympiakos kom Eintracht Frankfurt hurtigt i problemer. Olympiakos scorede tidligt i kampen, men Frankfurt svarede hurtigt tilbage igen med det samme. Kamada scorede ved den 17. minut og dermed stod det 1-1. Den afgørende mål skulle igen findes ved de døende minutter, da Franfurts Jens Petter Hauge scorede målet til 2-1.

Den næste kamp var igen fyldt med drama i de sidste minutter. Ved den 88. minut var kampen 1-1. Samatta scorede for Royal Antwerp og dermed var EIntracht frankfurt bagud 2-1. Men med et hovedstod fra Paciencia ved den 94 minut gjorde Eintracht Frankfurt det til 2-2 og dermed forsatte deres ubesejrede stime.

Den sidste kamp mellem Fenerbahce og Frankfurt blev 1-1 og dermed toppede Eintracht Franfurt deres gruppe og videre til 1/16 finalen.

1/16 finalen mod Real Betis

Real Betis stod og ventede på Eintracht Frankfurt i 1/16 finalen. Den 1. kamp kom allerede ved den 14. minut, da Kostic tippet bolden over Claudio Bravo. Real Betis kom dog til med et mål fra Nabil Fekir. 2 minutter efter Real Betis’s mål scorede Kamada igen og dermed havde Eintracht Frankfurt føringen. Eintracht Frankfurt fik også et straffespark, som Borre dog brændte ved 2. halvleg.

Retur kampen i Frankfurt var igen fyldt med sidste minut drama. Kampen var 0-0 hele kampen, indtil Iglesias scorede for Real Betis og dermed tvang kampen ud til extra time. Ved extra time så det ud til at ingen af holdende gad at tag chancen og straffesparks konkurrence så realistisk ud. Ved den 120. minut fik Eintracht Frankfurt et frispark. Kostic tog frisparkede som blev rettet af af Guido Rodriguez og gik i mål. Endnu en gang kom Eintracht Frankfurt videre på de sidste minut.

Kvartfinalen mod FC Barcelona

Nok Eintracht Frankfurts største kamp nogensinde. I Kvarfinalen skulle de møde FC Barcelona. Barcelona var anset som storfavoritter til at vinde Europa League.
Den første mål blev scorede af Frankfurts ny signing, Ansgar Knauff. Knauff tog et skud fra cirka 20 meters afstand og bolden røg forbi Marc Andre Ter Stegen. Frankfurt førte nu 1-0 over favorittern, FC Barcelona. Barcelona skulle dog score igen. Her kom Ferran Torres og gjorde det til 1-1. Kampen endte 1-1 og nu skulle Frankfurt til Barcelona for at afgøre kampen.

Returkampen i Barcelona, er kampen som Frankfurt fansene vil huske i lang tid. Allerede ved den 4. minut blev Lindstrøm tacklede i feltet og vandt et straffespark. Kostic tog straffesparket og scorede. Det andet mål blev scorede af Borre fra 25 meters afstand og ved den 67. minut scorede Kostic Eintracht Franfurts 3. mål. Frankfurt var foran 3-0. Barcelona fik først deres første mål ved den 91. minut og deres 2. mål ved 90’+11 minut. Frankfurt vandt overraskende nok kampen og kom videre til Semifinalen.

Semi-finalen imod West Ham

Semifinalen skulle være mellem West Ham og Eintracht Frankfurt. Den første kamp blev spillet på London Stadium og allerede ved den 1. minut scorede Knauff for Eintracht Frankfurt. West Ham kom dog hurtigt tilbage igen, da Antonio scorede ved den 21. minut. Ved den 54. minut scorede Eintracht Frankfurt igen. Frankfurt vandt kampen 2-1 og skulle nu tilbage til Frankfurt for at spille returkampen.

I Frankfurt havde Eintracht Frankfurt styr på kampen. Aaron Cresswell fik et rødt kort ved den 19. minut og det gjorde Eintracht Frankfurt job meget nemmere. Ved den 26. minut scorede Borré for Eintracht Frankfurt og dermed kom Eintracht Frankfurt videre til finalen.

Finalen mod Rangers

Endelig nåede Eintracht Frankfurt Europa League finalen. Eintracht Frankfurt startede godt ud i kampen, men en fejl fra Tuta, gav Joe Aribo lov til at scorede Rangers første mål. Borre scorede dog for Eintracht Frankfurt 10 minutter senere ved den 69. minut.
Kampen endte 1-1 og skulle til extra-time for at finde en vinder. I extra time var helten Eintracht Frankfurt målmanden, Kevin Trapp. Ved den 117. minut produceret Kevin Trapp et sensationelt close-range redning fra Ryan Kent.
Extra-time endte 1-1 og derfor skulle kampen afgøres ved en straffesparks konkurrence. I straffesparks konkurrencen scorede begge hold deres første 3 straffespark. Næste spark skulle blive taget af Rangers Aaron Ramsey, som blev reddet af Kevin Trapp. Rafael Borre skulle tage Eintracht Frankfurts afgørende mål. Rafael Borre tog sparkede og scorede. Dermed blev Eintracht det første tyske hold til at vinde Europa League og gjorde uden at tabe en eneste kamp.

Scroll To Top