Eintracht Frankfurt

Med Footballtravel.dk kan du finde rejser til Frankfurt og se Franspille Bundesliga og Champions League kampe
Hos os kan du både købe rejser til Frankfurt med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste rejse til Frankfurt med Footballtravel.dk og oplev Eintracht Frankfurt spille på Deutsche Bank Park.

  • Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg

3.545,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og FC Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs FC Augsburg på Deutsche Bank Park.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

3.545,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayer Leverkusen på Deutsche Bank Park.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

3.545,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig på Deutsche Bank Park.

Lidt om Frankfurt

Frankfurt er en “moderne” by lokaliseret i Tyskland og er Tysklands 5. største by, med 764.104 indbyggere og 2,5 mio indbyggere i byområdet. Frankfurt er en by med en lang historie og kultur. Byen er også kendt for a have høje skyskrappere og kendte museer.  

Frankfurt er også hjemstedet for fodboldklubben Eintracht Frankfurt, der spiller deres hjemmekampe på Deutsche Bank Park i Bundesligaen. Eintracht Frankfurt blev grundlagt i 1899, hvilket gør dem til Tysklands ældste klub.
Eintracht Frankfurt har haft stor succes i de seneste år med mange verdensklassespillere, som danske Jesper Lindstrøm, der brillere for dem. I 2022 vandt Eintracht Frankfurt Europa League imod Rangers, hvilket er deres anden europæiske trofæ. I 2018 vandt Eintracht Frankfurt også DFB Pokal finalen imod Bayern München 3-1. 

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Eintracht Frankfurt Billetter

Til alle Eintracht Frankfurt kampe kan du købe Eintracht Frankfurt billetter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe Eintracht Frankfurt billetter her.

Transport i Frankfurt:

Frankfurt har et fremragende offentligt transportssystem. Frankfurt har et stort netværk af busser, sporvogne og metrolinjer der kører gennem byen hele tiden. Hvis du dog ikke gider at tag offentlig transport, så har Frankfurt også et stort netværk af bycykler, hvilket gør det nemt for dig at udforske byen. Selvfølgelig hvis du ikke har mod på at cykle byen igennem eller har problemer med offentlig transport i udlandet, så kan du altid også finde en taxa der kan køre dig til din destinaiton.

Hotel

Til din næste fodbold rejse til Frankfurt, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Tag på fodbold rejse til Tyskland og se Eintracht Frankfurt med Footballtravel.dk. Om det er Bundesliga, DFB Pokal eller Champions League kampe. Så kan du købe fodboldbilletter og hotel i Frankfurt hos Footballtravel.dk.