Borussia Dortmund

Fodboldrejser til Dortmund!

Med Footballtravel.dk kan du se Dortmund spille Bundesliga og Champions League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Dortmund med fly, hotel og fodboldbilletter til Dortmund kampe.
Book din næste fodboldrejse til Dortmund med Footballtravel.dk og oplev Dortmund spille på Signal Iduna Park

Borussia Dortmund kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Bundesliga

Champions League semifinale: Dortmund – PSG

4.995,00 kr.
1. – 2. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod PSG.

Borussia Dortmund – Augsburg

2.995,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Augsburg på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund – Darmstadt

3.495,00 kr.
17. – 19. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod SV Darmstadt 98.

Lidt om Dortmund

Borussia Dortmund er en fodboldklub i Tyskland placeret i Ruhr-distriktet sammen med Schalke 04. Kampen mellem Dortmund og Schalke er kendt som ”das Ruhrderby” og tegnes som ét af de mest intense lokalopgør i tysk fodbold. Klubben blev stiftet i 1909 af en gruppe unge mænd, som var utilfredse med behandlingen af det lokale kirkesponsorerede fodboldhold.

Dortmund har siden oprettelsen haft stor succes både i Tyskland og i Europa. Dortmund vandt The German Championship 2 gange i 1956 og 57. Siden oprettelsen af Bundesligaen i 1962, har Dortmund vundet Bundesligaen 6 gange. Deres seneste Bundesliga titel var dog i 2011 – 12. Dortmund har desuden også sluttede på 2. pladsen 11 gange.

I Champions League har Dortmund også opnået stor succes. I 1996-97, vandt Dortmund Champions League. Her vandt Dortmund 3-1 imod Juventus.
I sæsonen 2012-13 nåede Dortmund endnu en gang Champions League finalen. Her skulle de møde ærkerivalerne Bayern München. Der Klassiker kampen blev spillet i Wembley Stadium. Kampen endte desværre 2-1 til Bayern München.

Vi tilbyder fodboldrejser til Dortmund inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldtur til Dortmund, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

I alle vores Dortmund fodboldpakker kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe fodboldbilletter her.

DEN GULE MUR

Dortmunds vej til Champions League finalen

Gennem Borussia Dortmunds historie i Champions League har Dortmund spillet adskillige uforglemmelige fodbold kampe. Men nok det Champions League kampagne som de fleste fodbold fans vil huske er Champions League sæsonen 2012/13. Med spillere som Marco Reus, Mario Götze, Mats Hummels og skarpsskytten Robert Lewandowski i angrebet var hele Europa bange for Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund imponerede i gruppespillet, hvor de blev trukket i en hård gruppe med Ajax, Manchester City og Real Madrid. Gruppen blev kaldt “dødens gruppe,” men Dortmund overraskede alle ved at gå videre uden et eneste nederlag og som gruppevindere. Deres præstation var bemærkelsesværdig og gav håb for holdets succes i turneringen.

I 1/16 finalen mødte Borussia Dortmund, Shaktar Donetsk. På hjemmebane vandt Borussia Dortmund 3-0 og i returopgøret i Ukraine blev det 2-2.

Kvartfinalen imod Malaga var Borussia Dortmunds første rigtige test hvor de fik store problemer. I det første opgør mellem de 2 hold på Malagas hjemmebane blev kampen 0-0 og alt var at spille om i Signal Iduna Park.
Returopgøret gik hurtigt galt for Dortmund. Ved det 25. minut scorede Joaquin for Malaga. Lewandowski kom til undsætning og gjorde det til 1-1. Ved det 82. minut fik Eliseu scorede for Malaga og nu var Dortmund bagud 2-1 og havde nu brug for 2 mål i de sidste 10 minutter for at have en chance for at komme videre.
I det 91 minut fik Marco Reus scoret og nu manglede Dortmund 1 mål for at komme videre. Målet kom lige efter, da Felipe Santana fik scorede Borussia Dortmunds sidste og afgørende mål. Borussia vandt dermed kampen 3-2 og kom videre til semifinalen.

Semifinale opgøret imod Real Madrid var kampen hvor Dortmund angriberen, Robert Lewandowski rigtigt blev anset som en af verdens bedste angriber i verdenen. 1. kamp i Signal Iduna Park vandt Borussia Dortmund 4-1 hvor Lewandowski scorede alle 4 af Borussia Dortmunds mål. I returopgøret skulle Borussia Dortmund bare ikke lukke 3 mål ind. Real Madrid kom med 2 mål, men de kom nok lidt for sent og dermed røg Borussia Dortmund endelig videre til deres første Champions League finale siden 1997.

Finalen skulle spilles i det engelske stadion, Wembley Stadium imod de tyske storgigangter Bayern München. Bayern München har ligesom Borussia Dortmund ikke tabt en eneste kamp i Allianz Arena og var i storform til kampen.

Bayern München kom med kampen første mål, da Mario Mandzukic prikkede bolden i mål og gjorde det til 1-0 til Bayern München. Borussia Dortmund svarede dog hurtigt tilbage igen, da de fik et straffespark ved det 68. minut. Ilkay Gündogan tog sparkede og konverteret det til et mål. 1-1 var resultatet, men Bayern München skulle komme med det endelige mål. Ved det 89. minut kom Bayern Münchens med kampens mest afgørende og sidste mål. Bayern München vandt finalen 2-1 og blev kronet som de europæiske meste.

Scroll To Top