Borussia Dortmund

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldrejse til Dortmund og se Borussia Dortmund spille Bundesliga og Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Dortmund med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Dortmund med Footballtravel.dk og oplev Borussia Dortmund spille på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund Kampe

Champions League semifinale: Dortmund – PSG

4.995,00 kr.
1. – 2. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod PSG.

Borussia Dortmund – Augsburg

2.995,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Augsburg på Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund – Darmstadt

3.495,00 kr.
17. – 19. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod SV Darmstadt 98.

Lidt om Dortmund

Hvis du er fodbold entusiastisk og elsker god stemning og atmosfære. Så er Dortmund det helt perfekte fodbolddestination.  Dortmund er en by i Tyskland med 586.600 indbyggere, hvilket gøre byen til den syvende største by i landet. Byen stor stolthed er selvfølgelig fodboldklubben, Borussia Dortmund. Borussia Dortmund har haft stor succes i de seneste par mange år, hvor det er blevet til 1 champions League finale, 2 DFB-Pokal og 1 Bundesliga titel. Borussia Dortmund er dog især kendt for deres loyale fans og Signal Iduna Parks syd tribune, Den Gule Mur. Den gule mur er Europa største stå tribune med plads til hele 25.000 tilskuere. Her kan du finde nogle af Borussia Dortmuns mest passioneret fans hoppe op og ned i syd tribunen igennem hele kampen.

Hvis du ikke gider at se Borussia Dortmund. Så er der selvfølgelig også andre klubber at finde. TSC Eintracht Dortmund, der befinder sig i Tysklands lavere ligaer, spiller også i Dortmund og her kan du finde et hold der spiller underholdende fodbold. Hvis du gerne vil blive i Bundesligaen, så kan du tag til nabobyen, Gelsenkirchen og se Borussia Dortmunds rivaler, Schalke 04, spille deres kampe. Borussia Dortmund og Schalke 04 er begge placeret i Ruhr-distriktet. Kampen mellem Dortmund og Schalke er kendt som ”das Ruhrderby” og tegnes som ét af de mest intense lokalopgør i tysk fodbold.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Dortmund, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

I alle vores Borussia Dortmund fodboldpakker kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe fodboldbilletter her.