Med Footballtravel.dk kan du se Borussia Dortmund og Bayern München spille i Der Klassiker.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Tyskland med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Der Klassiker kampe.
Book din næste fodboldrejse hos Footballtravel.dk og oplev Bayern München spille imod Borussia Dortmund.

  • Der Klassiker
  • Bayern München
  • Borussia Dortmund

FC Bayern – Borussia Dortmund

7.545,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

REJSEGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Der Klassiker

Hele Tysklands øjne er vendt mod Munich og Dortmund når de 2 storklubber, Bayern München og Borussia Dortmund skal spille imod hinanden i Der Klassiker. Ofte er ligaen på spil og derfor skal begge hold være på topniveau og ikke lave nogle fejl. Et nederlag for ethvert hold kan være vitalt for ligaen.

Bayern Müchen har domineret Bundesligaen i de sidste mange år, vundet 10 Bundesliga titler i træk. Men siden salget af stjerneangriber, Robert Lewandowski, har det set skidt ud i ligaen og Borussia Dortmund er begyndt med at konkurrere om titlen igen. Men Bayern München er stadigvæk popfyldt med stjernespillere som, Sadio Mané, Leroy Sane og Serge Gnabry i angrebet. Midtbanen består af bundesligas bedste trio Goretzka , Joshua Kimmich og Thomas Müller og med Alphonso Davies i backen, kan Bayern München hurtigt forvandle forsvar til angreb.

Borussia Dortmund har puttet stor tillid til deres unge spillere og det giver pote nu. 19 årige Jude Bellingham og 20 årige Gio Reyna har domineret midtbanen og hjalp med målene. 18 årige angriber Youssoufo Moukouko er Dortmunds topscore og kommet med mange af deres vigtige mål og med alle disse unge spillere har Dortmund altså et hold der både spiller godt lige nu og i de næste 10 år.

Der Klassiker har altid budt på adskillige mål og underholdning. I de seneste 8 kampe har der altid været 4 mål eller mere og dette års Der Klassiker byder på at være det samme. Bayern München vil forbedre deres hold med nye spillere og Borussia Dortmund vil scoute markedet for kommende talenter der kan byde ind nu. Der kan også være unge spillere i Dortmunds akademi som de kan gøre brug af nu.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle Der Klassiker kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Der Klassiker kampe

Til alle Der Klassiker kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Bundesliga, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!