1. FC Union Berlin

Fodboldrejser til FC Union Berlin!

Med Footballtravel.dk kan du se FC Union Berlin spille Bundesliga og Champions League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Union Berlin med fly, hotel og billetter til Union Berlin kampe.
Book din næste fodboldrejse til Union Berlin med Footballtravel.dk og oplev Union Berlin spille på Stadion An der Alten Försterei.

1. FC Union Berlin kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Bundesliga

Union Berlin – VFL Bochum

3.345,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – SC Freiburg

4.095,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.

Lidt om Union Berlin

Union Berlin er en tysk fodboldklub fra Berlin. Union Berlin blev etableret i 1996 og har en lang historie i tysk fodbold.
Union Berlin spiller deres hjemmebane kampe på Stadion An der Alten Försterei. Der har en kapacitet på 22.012 tilskuere. Klubben er kendt for at have loyale fans der både i medgang og modgang holder med Union Berlin.

Union Berlin har mødt mange opgange og nedgange i deres historie, med masser af promoveringer og nedrykninger. Union Berlin har dog set stor fremgang i de seneste par år. mellem 2009 – 2019 var Union Berlin i 2. Bundesliga og endelig i 2019 kom Union Berlin til bundesliga for første gang i deres historie og allerede 3 år senere kvalificeret de sig til Europa League.

I denne sæson forsætter Union Berlins gode stime i starten af sæsonen lå Union Berlin faktisk på 1. pladsen længe. Nu har Bayern Munchen dog fundet formen og Union Berlin er dog faldet. Union Berlin er dog stadigvæk i ræcet om Champions League  pladserne. Derudover så er Union Berlin stadigvæk i Europa League og er en underdog til at vinde Europa League.

Følg FC 1. Union Berlins rejse der staret fra 2. bundesliga og som nu spiller europæisk fodbold.

Læs mere om Union Berlin her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Berlin, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Union Berlin kampe

Til alle Union Berlin kampe kan du købe fodboldbilletter hos os!

THE RISE

Scroll To Top