Hertha Berlin

Fodboldrejser til Hertha Berlin

Med Footballtravel.dk kan du se Hertha Berlin spille i Bundesliga.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Hertha Berlin med hotel og fodboldbilletter til Hertha Berlin kampe.
Book din næste fodboldrejse til Hertha Berlin med Footballtravel.dk og oplev Hertha Berlin spille på Olympiastadion

Hertha Berlin kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Hertha Berlin

Hertha Berlin er en tysk klub fra Berlin. Klubben er især kendt for deres mange loyale fans mærkværdige historie og deres legendariske stadion, Olympiastadium. Klubben blev grundlagt i 1892 under navnet BFC Hertha 1892. Tidlig i Hertha Berlins historie fik de succes. De var blandt andet i finale om det tyske mesterskab 6 år i træk (1926 – 1931). De tabte dog de 4 første finaler men vandt de resterende 2. Mod slutningen af 1930’erne gik det dog nedad for Hertha Berlin.

Ved starten af 1963 sæsonen var Hertha Berlin anset som potentiale mestre i daværende sæson. Men allerede et par sæsoner senere blev Hertha Berlin tvangsnedrykket, pga. bestikkelsessager. Det tog Hertha Berlin 5 år at rykke op til Bundesligaen igen. Men allerede 3 år senere i 1971 var den gal igen, da Hertha Berlin og andre Bundesligaklubber var indblandet i aftalt spil og iden forbindelse blev det klart at Hertha Berlin havde et kæmpestort økonomisk underskud. Klubben undgik lige akkurat konkurs, da man solgte klubbens gamle hjemmebane.

Hertha Berlin har oplevet utallige nedture, men godt for Hertha Berlin, så kommer de altid tilbage til toppen og med så loyale fans som Hertha Berlin har, så vil Hertha Berlin altid anses som et stort klub.

Læs mere om Hertha Berlin’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Berlin, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Hertha Berlin kampe

Til alle Hertha Berlin kampe kan du købe fodboldbilletter hos os!

OLYMPIASTADION

Scroll To Top