Med Footballtravel.dk kan du se Hertha Berlin og Union Berlin spille i Berlin derbyet.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Tyskland med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Der Klassiker kampe.
Book din næste fodboldrejse til Berlin hos Footballtravel.dk og oplev Hertha Berlin spille imod Union Berlin.

Berlin Derby
  • Union Berlin
  • Hertha Berlin
  • Berlin Derby

Union Berlin – VFL Bochum

3.345,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – SC Freiburg

4.095,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

REJSEGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Berlin Derby

Hele Tyskland retter øjnene mod Berlin, når de to rivaliserende hold, Hertha Berlin og Union Berlin, mødes i det episke Berlin derby. Denne kamp er fyldt med intensitet og lidenskab, og det er et af de mest elskede øjeblikke i Bundesligaen. Begge hold repræsenterer stoltheden i den smukke by Berlin, og når de træder på banen, er det som en kamp om ære og storhed.

Hertha Berlin har en lang historie i tysk fodbold og har oplevet både op- og nedture gennem årene. De har haft nogle fremragende spillere, som har efterladt et varigt indtryk, som f.eks. Vedad Ibisevic og Salomon Kalou. Hertha Berlin er kendt for deres angrebsivrige spillestil og evnen til at sætte bolden i nettet.

På den anden side har Union Berlin været en stigende kraft i de seneste år. Selvom de er relativt nye i Bundesligaen, har de formået at skabe sig en plads som en værdig modstander. Union Berlin er kendt for deres fysiske tilstedeværelse og kollektive spillestil. Deres loyale fans skaber en fantastisk atmosfære på deres hjemmebane, Stadion An der Alten Försterei.

Berlin derbyet mellem Hertha Berlin og Union Berlin er altid en utrolig spændende kamp. Rivaliseringen mellem de to hold og deres fans er dybt forankret. Begge hold kæmper med alt, hvad de har, for at opnå lokal dominans og ære for deres elskede by. Kampe mellem disse to hold er ofte fyldt med drama, mål og en følelse af intensitet, der er svær at finde andre steder.

Selvom Bayern München og Borussia Dortmund (der klassiker) får meget opmærksomhed i tysk fodbold, skal vi ikke glemme betydningen af rivaliseringen mellem Hertha Berlin og Union Berlin. Dette derby er en kamp, der hylder vores passion for fodbold og vores stolthed over vores by, Berlin. Hvis du er fodboldfan og planlægger en fodbodltur til Tyskland, så bør du absolut opleve den unikke stemning og spændingen i Berlin derbyet mellem Hertha Berlin og Union Berlin.

Tag på fodboldrejse til Berlin og se Hertha Berlin spille imod 1. FC Union Berlin i Berlin Derbyet.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle Berlin Derby kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Berlin Derby

Til alle Berlin Derby kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!