ESTD: 1920 - CAPACITY: 22.012

Stadion An der Alten Försterei

Stadion An der Alten Försterei er et fodboldstadion i Berlin og er hjemmebane for bundesliga klubben Union Berlin. Stadion An der Alten Försterei blev bygget i 1920 og har en kapacitet på 22.012 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til bundesliga mindste stadion. Stadionnet er kendt for at have et unikt atmosfære og at tilskuerene er helt tæt på fodboldbanen. I de seneste par år har Stadion An der Alten Försterei haft adskillige renovationer for at opgradere fan oplevelsen i stadionnet. Disse renovationer indebærer forøgelse af tilskuere pladser, forbedrede faciliteter og ny VIP rum. Udover fodbold kan man også se koncerter og events i Stadion An der Alten Försterei. Stadionnet har haft mange populære artister såsom Coldplay, U2 og Metallica. Stadion An der Alten Försterei er mere end bare en fodboldstadion. Det er et symbol på Berlin lange historie og kultur. Stadion An der Alten Försterei er også en populær turistattraktion og besøgende kan få en rundvisning i stadionnet for at lær mere om stadionnets historie og BTS. Vi tilbyder fodboldrejser til Tyskland inkl. fly, hotel og billetter hos Footballtravel.dk

Stadion An der Alten Försterei

Pladssektioner på Stadion An der Alten Försterei

Kortside (kun i par)

Ståpladser bag mål.

Kortside (kun i par)

- Ståpladser bag mål

KAMPE

Stadion An der Alten Försterei
  • Alle kampe

Union Berlin – FC Heidenheim

1.745,00 kr.
23. – 25. februar 2024
Oplev 1. FC Union Berlin hjemme på Stadion An der Alten Försterei mod 1. FC Heidenheim 1846.

Union Berlin – Werder Bremen

2.095,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Werder Bremen på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – Bayer Leverkusen

2.745,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Bayer Leverkusen på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – FC Bayern München

4.145,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Bayern München. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Bayern München på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – VFL Bochum

3.345,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – SC Freiburg

4.095,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.

Scroll To Top