Berlin

Med Footballtravel.dk kan du tag på fodboldrejse til Berlin og se Hertha Berlin og 1. FC Union Berlin spille Bundesliga og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Berlin med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Berlin med Footballtravel.dk og oplev Hertha Berlin og 1. FC Union Berlin spille fodbold.

  • 1- FC Union Berlin
  • Hertha Berlin

Union Berlin – VFL Bochum

3.345,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

Union Berlin – SC Freiburg

4.095,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.

Lidt om Berlin

Hvis du gerne vil til en fodboldrejse til Tyskland. Så kan vi helt klart anbefale Berlin. I Berlin kan du finde hele 7 fodboldklubber, hvoraf 2 af klubberne spiller i Tyskland bedste division, Bundesligaen. Union Berlin og Hertha Berlin er de 2 Bundesliga klubber der befinder sig i Berlin. De resterende 5 klubber spiller enten i 2. Bundesliga eller lavere ligaer. Klubberne er Berliner AK 07, BFC Dynamo, SV Babelsberg, Viktoria Berlin og Tennis Borussia Berlin. 

Bundesliga har planlagt deres kampprogram på den måde, så man kan nå at se begge Bundesliga Berlin klubberne på samme weekend.  

Hvis du timer din tid i Tyskland rigtigt, så kan du også se det Tyske landshold spille deres hjemmebane kampe på Olympiastadion. Du kan allerede nu planlægge din fodboldrejse til Berlin til sommer 2024, når EM kommer til Tyskland. Her bliver de fleste fodboldkampe spillet i Berlin. 

Transport i Berlin 

Berlin har et overvældende stort offentligt transportsystem, hvor du hurtigt kan komme rundt omkring Berlin med S-tog, S-Bahn, U-Bahn, bus og Sporvogne. Men finder du transporten besværligt, kan du altid benytte dig af en taxi. 

Oplevelser i Berlin 

Hvis du bliver træt af fodbold og gerne vil opleve byen. Så er der adskillige seværdigheder og oplevelser i Berlin. Du kan f.eks. tag til East Side Gallery og se noget af resterne fra Berlin muren. Du kan også se Berlins højeste konstruktion, fjensynstårnet. Bygningen er 368 meter høj og nærmest ved toppen af tårnet kan du spise en middag i kuplens populære restaurant med roterende gulv. Andre seværdigheder du kan se i Berlin, er Brandenburger Tor, Madame Tussauds og Holocaust Memorial.

Hotel i Berlin

Til din næste fodboldrejse til Berlin, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Union og Hertha Berlin kampe

I alle vores fodboldpakker til Union og Hertha Berlin kampe kan du købe fodboldbilletter til hos os. Om det er Europa League eller Bundesliga. Så kan du købe billetter til fodboldbilletter her.

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til Berlin for under 2000 kr. Det er inklusivt hotel og fodboldbilletter.