SÆSON 2023/2024

Bundesliga

Fodboldrejser til Bundesliga

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Tyskland, hvor du kan opleve bundesliga og 2. bundesliga. Bundesliga betegnes som en af de bedste ligaer i verdenen, med noget af det bedste atmosfære du kan finde i verdenen. Oplev Tysklands bedste klubber, Eintracht FrankfurtBorussia MönchengladbachDortmundBayer LeverkusenVFB StuttgartWolfberg, se dem spille om Der Meisterschale.

Den tyske liga har Europas højeste tilskuergennemsnit, og når man rejser til fodbold i Tyskland, er man garanteret en stor stadionoplevelse. Du kan blandt andet rejse med Footballtravel.dk til Bayern München og se deres stjernespillere, Thomas Müller, Manuel Neuer, Kimmich og Alphonso Davies spille på Allianz Arena. Hvis du hellere vil have en stor stadiumoplevelse, så skal du tag og se en fodboldkamp i Dortmunds stadium. Signal Iduna Park.
Dortmunds sydtribune (Südtribüne ) med 24.454 pladser er den største tribune for stående tilskuere i europæisk fodbold. Den sydlige tribune er berømt for den intense atmosfære, den frembringer. Den sydlige tribune har fået tilnavnet Die Gelbe Wand, hvilket betyder "Den Gule Mur". Borussia Dortmunds museum, ligger i den nordøstlige del af stadion. Oplev også mange af de andre stadions, eksempelvis, kan du tag til Werder Bremens stadium. Her kan du se deres multi-purpose stadion, Weserstadiun.

Bundesliga

Dette års bundesliga er vi håbfulde om at være den mest konkurrencemæssig sæson. De sidste mange sæsoner har Bayern Munchen vundet hver bundesliga sæson. Men dette år ser det ud til at Bayern Munchen har mistet deres form og andre hold har haft en stærk start på sæsonen. Union Berlin gik deres første 7 kampe uden at tabe nogle kampe og sad på daværende tidspunkt på 1. pladsen. Bayern Munchen dårlige start på sæsonen kunne skyldes salget af stjerne angriberen, Robert Lewandowski. Lewandowski var der altid, når Bayern Munchen virkelig havde brug for ham og tilføjelsen af Mane ser ikke ud til at have det samme effekt. Men man kan se at Bayern München langsomt er på vej op igen.

Dette års bundesliga sæson kan gå hele vejen til sidste kampdag og muligvis kan et andet hold end Bayern Munchen muligvis vinde dette års bundesliga.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tyskland, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker. De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller. Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Hos Footballtravel.dk kan du finde de bedste fodboldrejser til Bundesligaen.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 26 96 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Tag på fodboldtur til Bundesligaen med Footballtravel.dk

Fly

Til udvalgte fodboldrejser til Bundesliga kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.

Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Tyskland med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til de fleste fodbold kampe kan du købe kamp billetter hos os. Om det er Champions League, Europa League eller Bundesligaen. Så kan du købe fodboldbilleter her.

Bundesliga klubber

Bundesliga kampe
  • Kommende kampe

Dortmund – Union Berlin

2.745,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Union Berlin på Signal Iduna Park.

Dortmund – Union Berlin, 4 sammenhængende pladser modsat den gule mur, hjørne/kortside

3.745,00 kr.
6. – 8. oktober 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod 1. FC Union Berlin.

FC Bayern – SC Freiburg

2.445,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Freiburg på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – FC Heidenheim

2.795,00 kr.
7. – 9. oktober 2023
Oplev Eintracht Frankfurt hjemme på Deutsche Bank Park mod 1. FC Heidenheim 1846.

Dortmund – Werder Bremen

2.795,00 kr.
19. – 21. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Werder Bremen på Signal Iduna Park.

FC Bayern – Darmstadt

2.495,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Oplev FC Bayern München hjemme på Allianz Arena mod SV Darmstadt 98.

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

3.695,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund på Deutsche Bank Park.

Borussia Dortmund – Bayern München

6.445,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Bayern München. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

Union Berlin – Eintracht Frankfurt

1.295,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Eintracht Frankfurt på Stadion An der Alten Försterei.

Bayern München – Heidenheim

2.945,00 kr.
10. – 13. november 2023
Oplev FC Bayern München hjemme på Allianz Arena mod 1. FC Heidenheim 1846.

Dortmund – Mönchengladbach

3.395,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Mönchengladbach på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – VFB Stuttgart

3.495,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og VFB Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Stuttgart på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Augsburg

2.295,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Augsburg på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Union Berlin

3.295,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München mod Union Berlin på Allianz Arena.

Dortmund – RB Leipzig

3.395,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - RB Leipzig på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Bayern München

6.445,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayern München. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayern München på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – Mönchengladbach

2.295,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Borussia Mönchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Borussia Mönchengladbach på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Stuttgart

2.895,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Stuttgart på Allianz Arena.

Dortmund – Mainz

2.795,00 kr.
19. – 22. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Mainz 05 på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach

3.445,00 kr.
19. – 22. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Mönchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Borussia Mönchengladbach på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Köln

2.045,00 kr.
19. – 22. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og FC Köln. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs FC Köln på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Hoffenheim

3.045,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Hoffenheim på Allianz Arena.

FC Bayern – Werder Bremen

2.845,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Werder Bremen på Allianz Arena.

Dortmund – Bochum

2.795,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs VFL Bochum på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – FSV Mainz

8.295,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Mainz 05 på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – SV Darmstadt

2.095,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Oplev 1. FC Union Berlin hjemme på Stadion An der Alten Försterei mod SV Darmstadt 98.

FC Bayern – Gladbach

3.245,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Borussia Münchengladbach. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Münchengladbach på Allianz Arena.

Dortmund – Freiburg

2.895,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Freiburg på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – VFL Bochum

3.445,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs VFL Bochum på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – VFL Wolfsburg

2.095,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Wolfsburg på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – RB Leipzig

3.895,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs RB Leipzig på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim

2.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Hoffenheim på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – VFL Wolfsburg

3.445,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og VFL Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Wolfsburg på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Heidenheim

2.095,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Oplev 1. FC Union Berlin hjemme på Stadion An der Alten Försterei mod 1. FC Heidenheim 1846.

Union Berlin – Borussia Dortmund

3.295,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Dortmund på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Mainz

2.895,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Mainz 05 på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim

3.795,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim på Deutsche Bank Park.

Dortmund – Eintracht Frankfurt

3.095,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park.

Union Berlin – Werder Bremen

2.345,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Werder Bremen på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Borussia Dortmund

7.295,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – Union Berlin

3.795,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Union Berlin på Deutsche Bank Park.

Dortmund – Stuttgart

2.995,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Stuttgart. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Stuttgart på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

3.795,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Werder Bremen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – Bayer Leverkusen

2.995,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Bayer Leverkusen på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – FC Köln

3.545,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og FC Köln. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs FC Köln på Allianz Arena.

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg

3.795,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og FC Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs FC Augsburg på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – FC Bayern München

4.245,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Bayern München. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Bayern München på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Eintracht Frankfurt

3.895,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen FC Bayern vs Eintracht Frankfurt på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – Augsburg

3.295,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Augsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund vs Augsburg på Signal Iduna Park.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

3.795,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Bayer Leverkusen på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – VFL Bochum

2.945,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og VFL Bochum. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs VFL Bochum på Stadion An der Alten Försterei.

FC Bayern – Wolfsburg

6.845,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Bayern München og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Wolfsburg på Allianz Arena.

Borussia Dortmund – Darmstadt

4.395,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod SV Darmstadt 98.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

3.795,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig på Deutsche Bank Park.

Union Berlin – SC Freiburg

4.245,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Freiburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Freiburg på Stadion An der Alten Försterei.
Bundesliga klubber
Scroll To Top