Union Berlin – SSC Napoli

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle 1. FC Union Berlins kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Union Berlin og Napoli mødes i en episk duel på Stadion An der Alten Försterei i Berlin. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Napoli på Stadion An der Alten Försterei.

Billetter

Kortside (kun i par)

Tribune: Kortside (Ståtribune) Sektion: Gult område på kortet

Ståpladser bag mål.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (kun i par)

Tribune: Kortside (Ståtribune)
Sektion: Gult område på kortet

- Ståpladser bag mål

Hoteller

Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz

Med et ophold ved Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz har du en central base i Berlin, kun 10 minutters kørsel fra Brandenburger Tor og Berlin Zoo. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 3,6 km fra Alexanderplatz og 0,8 km fra Potsdamer Platz.

Hotel Berlin Central District

Med et ophold ved Hotel Berlin Central District har du en base i hjertet af Berlin, blot fem minutters kørsel fra Kurfürstendamm og Potsdamer Platz. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,6 km fra Brandenburger Tor og 1,7 km fra Berlin Zoo.

Hotel ZOE by AMANO

Med et ophold ved Hotel ZOE by AMANO har du en central base i Berlin, kun 3 minutters kørsel fra Alexanderplatz og 11 minutters fra Brandenburger Tor. Dette hotel ligger 3,4 km fra Potsdamer Platz og 5,4 km fra Berlin Zoo.

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin

Med et ophold ved Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin har du en central base i Berlin, kun 4 minutters kørsel fra Alexanderplatz og 11 minutters fra Brandenburger Tor. Dette hotel ligger 2,3 km fra Potsdamer Platz og 4,4 km fra Kurfürstendamm.

Hotel Lützow

Med et ophold ved Hotel Lützow har du en central base i Berlin, kun få skridt fra Kurfürstendamm og en 10 minutters gåtur fra Berlin Zoo. Dette hotel ligger 2,6 km fra Potsdamer Platz og 2,7 km fra Brandenburger Tor.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz ligger i midten af Berlin, kun 4 minutters gang fra Alexanderplatz og 8 minutters gang fra Berliner Fernsehturm. Dette hotel med 4,5 stjerner ligger 1,1 km fra Nikolaikirche og 1,3 km fra Det røde rådhus.

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Med et ophold ved IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof har du en central base i Berlin, kun 10 minutters kørsel fra Berlin Zoo og Brandenburger Tor. Dette hotel ligger 3,9 km fra Alexanderplatz og 2,7 km fra Potsdamer Platz.

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Med et ophold ved Steigenberger Hotel Am Kanzleramt har du en central base i Berlin, kun 10 minutters kørsel fra Berlin Zoo og Brandenburger Tor. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,9 km fra Alexanderplatz og 2,6 km fra Potsdamer Platz.

Hotel Nikolai Residence

Hotel Nikolai Residence ligger i centrum af Berlin, kun 10 minutters gang fra Berliner Fernsehturm og Alexanderplatz. Dette hotel ligger 0,8 km fra Hackescher Markt og 2,4 km fra Brandenburger Tor.

ibis Berlin Mitte

Med et ophold ved ibis Berlin Mitte har du en base i hjertet af Berlin, kun 15 minutters gang fra Alexanderplatz og Torstrasse. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 4,6 km fra Brandenburger Tor og 5,2 km fra Potsdamer Platz.

Apartments Rosenthal Residence

Med et ophold ved Apartments Rosenthal Residence har du en central base i Berlin, kun 15 minutters kørsel fra Alexanderplatz og Brandenburger Tor. Dette lejlighedshotel med 5 stjerner ligger 3,7 km fra Potsdamer Platz og 5,6 km fra Kurfürstendamm.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Berlin og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Stadion An der Alten Försterei. Union Berlin vs Napoli bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til Berlin giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Berlin og se Union Berlin vs Napoli i Champions League.

Union Berlin havde en bemærkelsesværdig sæson i 2022/2023 og sluttede på en flot 4. plads i Bundesliga. Dette triumferende resultat markerer deres første gang i Champions League. Sheraldo Becker har spillet en afgørende rolle med utallige mål og assists og blev en hjørnesten for Union Berlins succes i sidste sæson. Christopher Trimmel har været en nøglespiller på højre fløj med sine præcise assists, og den danske målmand Frederik Ronnow har konsekvent leveret fantastiske præstationer, hvilket gør ham til en af Bundesligaens mest fremragende målmænd.
Union Berlins debut i Champions League bringer spænding og forventning i klubben og blandt deres dedikerede fans. Det bliver en chance for at måle deres kræfter mod nogle af Europas bedste hold og bevise, at de hører til i det fornemme selskab af Champions League-deltagere. Union Berlin står klar til at tage udfordringen op og gøre deres første Champions League-sæson mindeværdig.

Napoli har haft en bemærkelsesværdig sæson sidste år, hvor de overbevisende vandt Serie A-titlen. Det var en historisk sejr for klubben, der ikke havde vundet ligaen siden 1989, da den legendariske Diego Maradona hjalp dem til triumf. Napoli's succes skyldtes i høj grad deres imponerende rekruttering.
En nøglespiller i Napoli's triumf var Khvicha Kvaratskhelia, der med sin lynhurtige driblinger, målskabelse og scoringsevner imponerede alle. Han var en afgørende faktor i holdets offensive spil og hjalp Napoli med at dominere Serie A. Napoli ser nu ud til at bygge videre på sidste års succes, hvor de nåede kvartfinalen i Champions League, og de har klare planer om at fortsætte deres gode præstationer i turneringen.

Oplev et Champions League-brag i Tyskland, når Union Berlin møder S.S.C Napoli på Stadion An der Alten Försterei. En uundværlig fodboldrejse til Tyskland for enhver  fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadion An der Alten Försterei er et fodboldstadion i Berlin og er hjemmebane for bundesliga klubben Union Berlin. Stadion An der Alten Försterei blev bygget i 1920 og har en kapacitet på 22.012 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til bundesliga mindste stadion. Stadionnet er kendt for at have et unikt atmosfære og at tilskuerene er helt tæt på fodboldbanen.

I de seneste par år har Stadion An der Alten Försterei haft adskillige renovationer for at opgradere fan oplevelsen i stadionnet. Disse renovationer indebærer forøgelse af tilskuere pladser, forbedrede faciliteter og ny VIP rum.

Udover fodbold kan man også se koncerter og events i Stadion An der Alten Försterei. Stadionnet har haft mange populære artister såsom Coldplay, U2 og Metallica.

Stadion An der Alten Försterei er mere end bare en fodboldstadion. Det er et symbol på Berlin lange historie og kultur. Stadion An der Alten Försterei er også en populær turistattraktion og besøgende kan få en rundvisning i stadionnet for at lær mere om stadionnets historie og BTS.

Vi tilbyder fodboldrejser til Tyskland inkl. fly, hotel og billetter hos Footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring