Union Berlin – Eintracht Frankfurt

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle 1. FC Union Berlins kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Union Berlin og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Eintracht Frankfurt på Stadion An der Alten Försterei.

Billetter

Detaljer

Tag på fodboldrejse til Berlin og se Union Berlin spille imod Eintracht Frankfurt på Stadion An der Alten Försterei. Union Berlin vs Eintracht Frankfurt bliver en kamp med masser af mål og underholdning.

Union Berlin havde en fantastisk sæson i 2022/2023. De lå på et tidspunkt på førstepladsen og sluttede sæsonen på en flot 4. plads. Dette betyder, at de skal spille i Champions League i den kommende sæson. Sheraldo Becker er kommet med adskillige mål og assist og var en stor del af Union Berlins succes sidste år. Christopher Trimmel var vigtig på den højre side og kommet med assistene. Den danske målmand Frederik Ronnow har været fantastisk for Union Berlin og bliver anset blandt bundesligas bedste målmand.

Eintracht Frankfurt har vundet Europa League og har også gjort det godt i Champions League i de sidste par år. Men sidste sæson havde de det svært i den Bundesligaen, hvor de endte på en 7. plads. Dette betyder, at de vil deltage i Europa Conference League i denne sæson. Trods deres udfordringer i ligaen, har deres præstationer i Europa vist, at de har potentialet til at konkurrere på højeste niveau.

Tag på fodboldrejse til Tyskland og se Union Berlin vs Eintracht Frankfurt. Kampen mellem Union Berlin og Eintracht Frankfurt bliver spillet på Stadion An der Alten Försterei og som altid med Union Berlin kampe, så kan du altid forvente underholdende fodbold.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadion An der Alten Försterei er et fodboldstadion i Berlin og er hjemmebane for bundesliga klubben Union Berlin. Stadion An der Alten Försterei blev bygget i 1920 og har en kapacitet på 22.012 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til bundesliga mindste stadion. Stadionnet er kendt for at have et unikt atmosfære og at tilskuerene er helt tæt på fodboldbanen.

I de seneste par år har Stadion An der Alten Försterei haft adskillige renovationer for at opgradere fan oplevelsen i stadionnet. Disse renovationer indebærer forøgelse af tilskuere pladser, forbedrede faciliteter og ny VIP rum.

Udover fodbold kan man også se koncerter og events i Stadion An der Alten Försterei. Stadionnet har haft mange populære artister såsom Coldplay, U2 og Metallica.

Stadion An der Alten Försterei er mere end bare en fodboldstadion. Det er et symbol på Berlin lange historie og kultur. Stadion An der Alten Försterei er også en populær turistattraktion og besøgende kan få en rundvisning i stadionnet for at lær mere om stadionnets historie og BTS.

Vi tilbyder fodboldrejser til Tyskland inkl. fly, hotel og billetter hos Footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring