SL Benfica – Sporting CP

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle SL Benficas kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem SL Benfica vs Sporting CP. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs Sporting CP på Estádio da Luz.

Billetter

Block 18 (Par)

Tribune: Vesttribune Sektion: Gult område på kortet

Billetter centralt placeret på nedre langside samt Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Block 18 (Par)

Tribune: Vesttribune
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:
- Pladser i par (2&2)
- Centralt placeret på nedre langside
- Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Mad-voucher samt halstørklæde hentes ved stadion på kampdagen.

Hoteller

Avani Avenida Liberdade Lisbon Hotel

Med et ophold ved Avani Avenida Liberdade Lisbon Hotel har du en central base i Lissabon, kun 2 minutters kørsel fra Rossio Torv og 10 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,4 km fra Avenida da Liberdade og 1,5 km fra Santa Justa Elevator.

Novotel Lisboa

Fra Novotel Lisboa i Lissabon (Lissabon Centrum) er der kun 4 minutters kørsel til Rossio Torv og 9 minutters kørsel til Lissabon Oceanarium. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,5 km fra Avenida da Liberdade og 3,8 km fra Santa Justa Elevator.

ibis Lisboa José Malhoa

Med et ophold ved ibis Lisboa José Malhoa har du en central base i Lissabon, kun 4 minutters kørsel fra Rossio Torv og 9 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel ligger 2,6 km fra Avenida da Liberdade og 3,8 km fra Santa Justa Elevator.

Lisbon Marriott Hotel

Lisbon Marriott Hotel ligger med forbindelse til konferencecenteret i Lissabon, kun 4 minutters kørsel fra Colombo indkøbscenter og 6 minutters kørsel fra Lissabon Katedral (Se). Dette hotel med 4 stjerner ligger 6 km fra Praça do Comércio-pladsen og 6,1 km fra São Jorge Slot.

ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal

Med et ophold ved ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal har du en central base i Lissabon, kun 2 minutters kørsel fra Rossio Torv og 9 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel ligger 0,5 km fra Avenida da Liberdade og 2,2 km fra Santa Justa Elevator.

Detaljer

Derbyet mellem SL Benfica og Sporting CP er en af de mest episke og intense opgør i Primeira Liga og er kendt som "O Derby de Lisboa." Denne kamp repræsenterer en dyb og historisk rivalisering mellem to af Portugals mest traditionsrige og magtfulde klubber.

SL Benfica og Sporting CP spiller deres hjemmekampe på henholdsvis Estádio da Luz og Estádio José Alvalade, og begge har en dedikeret og lidenskabelig tilhængerskare. Begge klubber har en stolt historie med talrige nationale mesterskaber og pokaltitler samt international anerkendelse.

Rivaliseringen mellem Benfica og Sporting går dybt i portugisisk fodboldhistorie og er forankret i både sportslig konkurrence og bykulturen i Lissabon. Deres møder på banen er altid fyldt med intensitet og drama, og begge hold går efter sejren med stor beslutsomhed. Uanset placering i ligaen eller tidligere resultater, er "O Derby de Lisboa" en kamp, hvor alt kan ske, og det er en lejlighed, hvor spillere og fans vil gøre alt for at vinde.

At deltage i en SL Benfica vs. Sporting CP-kamp er en unik oplevelse for enhver fodboldfan. Du vil blive vidne til en utrolig atmosfære fyldt med følelser og lidenskab. Kampen er en dyb forankring af portugisisk fodboldkultur og demonstrerer, hvorfor denne rivalisering er en af de mest betydningsfulde og ikoniske i verden. Det er en lejlighed til at opleve det bedste af portugisisk fodbold og forstå, hvorfor "O Derby de Lisboa" er et højdepunkt på fodboldkalenderen i Portugal.

Tag på fodboldrejse til Lissabon og se lokalopgøret mellem SL Benfica og Sporting Lissabon på Estádio da Luz.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring