Sl Benfica – Portimonense

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle SL Benficas kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs Portimonense. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs Portimonense på Estádio da Luz.

Billetter

Block 18 (Par)

Tribune: Vesttribune Sektion: Gult område på kortet

Billetter centralt placeret på nedre langside samt Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Block 18 (Par)

Tribune: Vesttribune
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:
- Pladser i par (2&2)
- Centralt placeret på nedre langside
- Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Mad-voucher samt halstørklæde hentes ved stadion på kampdagen.

Hoteller

Novotel Lisboa

Fra Novotel Lisboa i Lissabon (Lissabon Centrum) er der kun 4 minutters kørsel til Rossio Torv og 9 minutters kørsel til Lissabon Oceanarium. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,5 km fra Avenida da Liberdade og 3,8 km fra Santa Justa Elevator.

ibis Lisboa José Malhoa

Med et ophold ved ibis Lisboa José Malhoa har du en central base i Lissabon, kun 4 minutters kørsel fra Rossio Torv og 9 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel ligger 2,6 km fra Avenida da Liberdade og 3,8 km fra Santa Justa Elevator.

ibis Lisboa Centro Liberdade

Med et ophold ved ibis Lisboa Centro Liberdade har du en central base i Lissabon, kun 2 minutters kørsel fra Rossio Torv og 9 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel ligger 0,4 km fra Avenida da Liberdade og 1,6 km fra Santa Justa Elevator.

Lisbon Marriott Hotel

Lisbon Marriott Hotel ligger med forbindelse til konferencecenteret i Lissabon, kun 4 minutters kørsel fra Colombo indkøbscenter og 6 minutters kørsel fra Lissabon Katedral (Se). Dette hotel med 4 stjerner ligger 6 km fra Praça do Comércio-pladsen og 6,1 km fra São Jorge Slot.

ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal

Med et ophold ved ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal har du en central base i Lissabon, kun 2 minutters kørsel fra Rossio Torv og 9 minutters fra Lissabon Oceanarium. Dette hotel ligger 0,5 km fra Avenida da Liberdade og 2,2 km fra Santa Justa Elevator.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til Lissabon og se kampen mellem SL Benfica vs Portimonense. Kampen mellem SL Benfica og Portimonense er en spændende kamp i portugisisk fodbold, der bringer sammen en af landets mest prestigefyldte klubber og en klub, der arbejder hårdt for at etablere sig i Primeira Liga. Dette opgør repræsenterer ofte en møde mellem en topklub og en mindre kendt klub, hvilket skaber en interessant dynamik på banen.

SL Benfica er en af de mest berømte og succesfulde klubber i Portugal og har en lang historie med nationale og internationale triumfer. De spiller deres hjemmekampe på Estádio da Luz og har en stor og trofast fanbase. Benfica er kendt for deres tekniske spil og evnen til at konkurrere på højeste niveau.

Portimonense, på den anden side, er en klub, der kæmper for at etablere sig i den øverste division i portugisisk fodbold. De spiller deres hjemmekampe på Estádio Municipal de Portimão og har arbejdet hårdt for at bevise deres værdighed på dette niveau. Selvom de måske ikke har samme historiske prestige som Benfica, er Portimonense kendt for deres kampgejst og vilje til at udfordre de større klubber.

Når Benfica og Portimonense står over for hinanden på banen, forventes Benfica ofte at dominere, men i fodbold er overraskelser altid mulige. Mindre klubber som Portimonense har tidligere vist, at de kan byde de større klubber op til dans og levere spændende kampe fyldt med konkurrenceånd og drama.

Tag på fodboldrejse til Portugal og se SL Benfica spille imod Portimonense på Estádio da Luz.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring