Sheffield United – Crystal Palace

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Sheffield Uniteds kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Sheffield United og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Sheffield med footballtravel.dk og se kampen Sheffield United vs Crystal Palace på Bramall Lane.

Billetter

Kortside

Sektion: Gult område (BU1-3)

Billet til kortside på sektion BU1-3

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside

Sektion: Gult område (BU1-3)

Følgende er inkluderet i billetten:
- Sammenhængende pladser på kortside BU1-3

Tony Currie Suite

Sektion: Tony Currie Suite

Speciel oplevelse i box på Tony Currie Suite, to retters menu før kamp, te og kaffe i halvlegen og efterkampen og mulighed for at møde Tony Currie.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Tony Currie Suite

Sektion: Tony Currie Suite

Inkluderet i billetten:
- To retters menu før kamp.
- Sammenhængende pladser i Tony Currie box.
- Te og kaffe i halvlegen og efter kamp.
- Officielt kampprogram.
- Mulig tilstedeværelse af Sheffield legende.

Platinum Suite

Sektion: Plat

Billet centralt på Bramall Lane i plat blokken, tre retters menu inden kampen, drink ved ankomst, te og kaffe i pausen og efter kampen samt officielt kampprogram.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Platinum Suite

Sektion: Plat

Inkluderet i billetten:
- Tre retters menu inden kampen.
- Drink ved ankomst.
- Te og kaffe i pausen og efter kampen.
- Officielt kampprogram.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til England og se Sheffield United spille imod Crystal Palace.

Sheffield United der rykket op til Premier League har planer om at forblive i ligaen denne gang. Sheffield United spiller på et helt unikt måde hvor de priotere hurtige og direkte afleveringer, kombineret med flotte overløb fra backene. Defensivt er de velorganiserede og benytter sig af højt pres for at erobre bolden hurtigt og starte kontraangreb. De udnytter også deres fysiske styrke og evne til at vinde hovedstødsdueller ved hjælp af dødbolde og lange bolde. Disse taktikker er grunden til at Paul Heckingbottom kunne bringe Sheffield United tilbage til Premier League.

Crystal Palace havde en meget blandet sæson sidste år. I midten af sæsonen gik det dårligt for holdet, og de valgte at fyre deres træner Patrick Vieira. Men efter ansættelsen af Roy Hodgson begyndte tingene at se bedre ud. Holdet begyndte at spille godt og levere gode præstationer på banen. Hodgson's erfaring og ledelsesevner hjalp med at skabe stabilitet og få holdet tilbage på rette spor. Crystal Palace formåede at hæve deres niveau og afslutte sæsonen med optimisme og håb for fremtiden. Selvom de stødte på udfordringer, var der en følelse af fremskridt og positiv udvikling i Crystal Palace-lejren. Eze, Olise og Zaha havde en god sæson med masser af mål og assist imellem dem. I forsvaret har Crystal Palace danske Joachim Anderson og Marc Guehi, der ikke lod nogen spillere komme forbi dem.

Tag på fodboldrejse og se Sheffield United vs Crystal Palace. Sheffield United vs Crystal Palace bliver spillet på Bramall Lane og som altid med Sheffield United kampe, så kan forvente underholdende fodbold.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring