PSG – FC Lorient

Billet og hotel

4.995,00 kr. per person

28. apr – 1. maj. 2023

Pris per person for 2 personer
4.995,00 kr.

Billet, hotel og fly

Vælg for at se priser fra din lokation

28. apr – 1. maj. 2023

Vælg for at se priser fra din lokation
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og FC Lorient. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Lorient på Parc des Princes.

Billetter

Kortside (Par)

Billetterne garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (Par)

Billetterne garanteres i par

Øvre langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Midter/Nedre Langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre Langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Hoteller

New Orient Hôtel

Med et ophold ved New Orient Hôtel har du en central base i Paris, kun 3 minutters kørsel fra Champs-Elysees og 5 minutters fra Triumfbuen. Dette hotel ligger 2,8 km fra Louvre-museet og 3,9 km fra Eiffeltårnet.

Ibis Paris Grands Boulevards Opera 9th

Med et ophold ved Ibis Paris Grands Boulevards Opera 9th i Paris (Paris Centrum) er du kun få skridt fra Grands Boulevards og 3 minutters gang fra Folies Bergere. Dette hotel ligger 1 km fra Galeries Lafayette og 1,1 km fra Grand Rex Cinema.

Residhome Paris Opéra

Med et ophold ved Residhome Paris Opéra har du en base i hjertet af Paris, kun 15 minutters gang fra Champs-Elysees og Opéra Garnier. Dette overnatningssted med 4 stjerner ligger 2,3 km fra Louvre-museet og 3,4 km fra Triumfbuen.

La Maison Champs Elysées

Med et ophold ved La Maison Champs Elysées har du en central base i Paris, kun 1 minutters kørsel fra Champs-Elysees og 7 minutters fra Triumfbuen. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2 km fra Louvre-museet og 2,2 km fra Eiffeltårnet.

Louvre Marsollier Opéra

Fra Louvre Marsollier Opéra, som ligger i Paris (Paris Centrum), er der kun 10 minutters gang til Louvre-museet og Opéra Garnier. Dette hotel ligger 1,8 km fra Champs-Elysees og 2,6 km fra Notre-Dame.

Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles ligger i centrum af Paris, kun 10 minutters gang fra La Samaritaine og Louvre-museet. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,5 km fra Notre-Dame og 3,3 km fra Opéra Garnier.

Libertel Montmartre Opéra

Libertel Montmartre Opéra ligger i hjertet af Paris, kun 5 minutters gang fra La Machine du Moulin Rouge og Museum for det romantiske liv. Dette hotel ligger 2,2 km fra Opéra Garnier og 2,4 km fra Paris Olympia.

Hôtel Etats-Unis Opéra

Med et ophold ved Hôtel Etats-Unis Opéra befinder du dig i hjertet af Paris, kun 10 minutters gang fra Louvre-museet og Opéra Garnier. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,2 km fra Champs-Elysees og 2,6 km fra Notre-Dame.

Le Grand Hotel de Normandie

Med et ophold ved Le Grand Hotel de Normandie har du en central base i Paris, kun 1 minutters kørsel fra Opéra Garnier og 7 minutters fra Champs-Elysees. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Louvre-museet og 2,6 km fra Triumfbuen.

Hilton Paris La Defense Hotel

Med et ophold ved Hilton Paris La Defense Hotel har du en central base i Puteaux, kun 3 minutters gang fra Grande Arche og 11 minutters gang fra Paris La Défense Arena. Dette hotel med 4 stjerner ligger 5,6 km fra Triumfbuen og 5,7 km fra Champs-Elysees.

Detaljer

PSG vs Lorient

Se PSG spille imod FC Lorient i Parc des Princes. PSG vs FC Lorient bliver en kamp med masser af mål og underholdning. PSG er i gang med en forrygende sæson hvor de er favoritter til både at vinde Ligue 1 og Champions League titel.
FC Lorient der kom op til Ligue i 2020 er i gang med en fremragende sæson. FC Lorient befinder i ræset om de europæiske pladser og hvor drømmen er at spille Champions League fodbold næste sæson.

PSG har været i forrygende form i denne sæson og ligger som forventeligt på toppen af Ligue 1. Med et angreb af Messi, Neymar og Mbappe kan intet hold føle sig sikre når de skal møde PSG. Forsvaret er også suværent med den italiansk målmand Donnarumma og de rutineret forsvarspiller, Marquinhos og Sergio Ramos foran ham er det svært for ethvert hold at komme forbi dem. Hakimi i backen bliver ved med løbe op og ned af wingen og er en trussel til ethvert hold. Målet i denne sæson er selvfølgelig at vinde det eftertragtede Champions League. Kan Messi hjælpe PSG med at vinde deres første Champions League titel?

FC Lorient er et frygtløs hold der ikke har noget imod at lukke mål ind, da de ved at de kan score flere mål end modstanderen. FC Lorient har været Frankrigs store darling og håbet er at de får Champions League fodbold næste sæson.

Hvem vinder kampen? Bliver det favoritterne PSG eller Frankrigs darling FC Lorient.

Tag på fodboldrejse til Frankrig og se PSG vs FC Lorient. PSG vs FC Lorient bliver spillet på Parc des Princes, så flyv til Paris og se spillere som Mbappe, Neymar og Messi spille fodbold. Med alle PSG kampe, er du garanteret en underholdende og smuk kamp.

Tag på fodboldrejse til Paris og se Ligue 1 kampen mellem PSG vs FC Lorient.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Parc des Princes

Parc des Princes blev bygget i 1897 og er senest renoveret i 1972, hvor det var ét af de mest moderne stadions i Europa.

Parc des Princes har været ombygget 3 gang. det originale stadion hed, Velodrome du Parc des Princes. Dette stadion blev bygget i 1897, hvorefter den blev renoveret i 1932. I 1930'erne havde man besluttede at udvide stadionnet, så stadionnet kunne indeholde 45.000 sidepladser. I 1972 besluttede man at modernisere stadionnet. Stadionnet blev designet af den franske arkitekt  Roger Taillibert og Irankse kunstner Siavash Teimouri.
Det nye stadion åbnede op den 25. maj 2972 og det første kamp på stadionnet var kampen mellem Frankrig og USSR. Det nye stadion hostet også 1972 Coupe de France Final mellem Olympique de Marseille og Bastian.
Da Paris Saint-Germain blev grundlagt i 1973, blev Parc des Princes klubbens nye hjem.

På nuværrende tidspunkt kan Parc des Princes have 47.928 tilskurere. Før åbningen af stadionnet, Stade de France, var Parc de Princes faktisk også det franske fodbold og rugby landshold.

Parc des Princes har haft lykken med at have utallige finaler og vigtige kampe i stadionnet. Stadionnet har haft æren af at hostet utallige VM og EM. Det mest populære, EM finalen i 1984, hvor Frankrig faktisk vandt kampen 2-0.

Med stjerne spillere som Mbappe, Neymar og Mbappe, vil man tro at Parc des Princes i lang tid være et attraktiv sted at spille og se fodbold. Fans over alt i verdenen
Vi tilbyder fodboldrejser til PSG inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne. Kom ud og se PSG kampe i ligue 1 med footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring